Νέα Σελήνη: Πώς επηρεάζει το ζώδιό σου; Τι πρέπει να προσέξεις;

Στις 5 Ιουνίου και ώρα 05.59 διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον φαινόμενο το οποίο θα επιφέρει σημαντικές δυσκολίες αφού σχηματίζει ένα Σταυρό στα Μεταβλητά ζώδια. Ο Σταυρός αποτελεί τον πιο δύσκολο σχηματισμό στην αστρολογία και χρήζει ιδιαίτερης προσοχής τόσο σε κοσμικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Οι πλανήτες που συμμετέχουν στο Σταυρό είναι η Αφροδίτη, ο Δίας, ο Κρόνος, ο Ποσειδώνας και φυσικά η Νέα Σελήνη και ενεργοποιούν έτσι το τετράγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα, το τετράγωνο Δία – Κρόνου και την αντίθεση Δία – Ποσειδώνα. Το τετράγωνο Αφροδίτης – Δία που κορυφώνεται την ίδια μέρα αποτελεί το κερασάκι στην τούρτα αφού ενισχύει ακόμα περισσότερο το φαινόμενο.

Τα ζώδια που βάλλονται περισσότερο από αυτή την επιρροή είναι αυτά του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς) και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 2-4/3, 2-4/6, 4-6/9 και 4-6/12.

ΚΡΙΟΣ
Η δύσκολη Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 5 Ιουνίου δεν είναι αρνητική για σένα, αντίθετα μπορεί να σου ανοίξει νέους δρόμους και προοπτικές και να σου δείξει πώς μπορείς να αξιοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο τις ικανότητες και τα ταλέντα σου. Το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί, καλείσαι να διευρευνήσεις τις επιλογές σου και να διαλέξεις αυτή που σου προσφέρει τις καλύτερες δυνατότητες ακόμα κι αν αυτό απαιτεί να απαρνηθείς – προσωρινά- κάποια όνειρά σου. Στον αισθηματικό τομέα, ευνοείται η σταθεροποίηση ή και επισημοποίηση μιας σχέσης, ενώ αν ανήκεις στις singles του ζωδίου, η σύνοδος που σχηματίζει η Αφροδίτη με τη Νέα Σελήνη εγγυάται γνωριμίες που μπορούν να διαρκέσουν στο χρόνο ειδικά αν δεν βασιστείς στην εξωτερική εμφάνιση και επιλέξεις το άτομο με το οποίο ταιριάζεις και πνευματικά.

ΤΑΥΡΟΣ
Δεδομένου ότι ανήκεις στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού, η δύσκολη Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 5 Ιουνίου, δεν θα σε επηρεάσει αρνητικά. Ωστόσο, η συμμετοχή της δικής σου Αφροδίτης και το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία την ίδια μέρα, μπορεί να δημιουργήσει αναταραχές στα οικονομικά σου ή και αυξημένες οικονομικές υποχρεώσεις στις οποίες δύσκολα θα αντεπεξέλθεις. Θα πρέπει λοιπόν να προσέχεις ιδιαίτερα τη διαχείρισή σου και να αποφύγεις σπατάλες που θα σε βγάλουν από τον προϋπολογισμό σου. Ο Δίας και ο Ποσειδώνας που συμμετέχουν ενεργά στην Νέα Σελήνη, επηρεάζουν την αισθηματική και την κοινωνική σου ζωή και συνιστούν να είσαι επιφυλακτική σε αυτούς τους τομείς. Το γεγονός ωστόσο, ότι αυτοί οι δυο πλανήτες σχηματίζουν θετικές όψεις με το ζώδιό σου, δείχνει την υποστήριξη των φίλων και του συντρόφου σου, χωρίς ωστόσο να αποκλείονται και οι πισώπλατες ενέργειες από κάποια άτομα. Επιφυλακτική θα πρέπει να είσαι και με τις νέες γνωριμίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ιδιαίτερα δύσκολη φαίνεται η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 5 Ιουνίου στο δικό σου ζώδιο. Το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί πρόκειται να δοκιμαστούν οι αντοχές σου σε πολλά επίπεδα και θα πρέπει να επιστρατεύσεις τις δυνάμεις σου, τη λογική σου και τη διπλωματία σου προκειμένου να αποφύγεις δυσάρεστες εξελίξεις. Η αρνητική συμμετοχή του Κρόνου μπορεί να πυροδοτήσει ακόμα και το οριστικό τέλος μιας σημαντικής σχέσης, ειδικά αν ήδη υποβόσκουν σοβαρά προβλήματα. Ανάλογες καταστάσεις αναμένονται στον οικογενειακό ή και επαγγελματικό τομέα. Αν σκέφτεσαι την πιθανότητα μιας μετακόμισης καλό είναι να την αναβάλλεις για λίγο, ενώ ιδιαίτερα προσεκτική πρέπει να είσαι και στις επαγγελματικές αποφάσεις σου, καθώς η συμμετοχή του Ποσειδώνα από τον τομέα της καριέρας σου, σε ωθεί σε ριψοκίνδυνες ενέργειες που δεν θα σου βγουν σε καλό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Νέα Σελήνη στις 5 Ιουνίου σχηματίζεται στο δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου και συνιστά να χαλαρώσεις τους ρυθμούς σου το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί και να επιτρέψεις στον εαυτό σου να απολαύσει μικρές πολυτέλειες που έχεις στερηθεί το τελευταίο διάστημα. Μια ολιγοήμερη άδεια, μια σύντομη απόδραση ή απλά μια προσωρινή διακοπή από τα αυξημένα καθήκοντά σου θα σε βοηθήσουν να φορτίσεις τις μπαταρίες σου και να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου. Έτσι κι αλλιώς η παρουσία του Κρόνου στον τομέα της εργασίας σου, συνιστά μικρά διαλείμματα και φαίνεται ότι τώρα είναι η πιο κατάλληλη στιγμή. Ο Κρόνος επιπλέον κυβερνά τον τομέα των σχέσεών σου και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στο σύντροφό σου ώστε να ανανεωθεί η σχέση σας. Αν είσαι single, πρέπει να εντείνεις τις προσπάθειές σου προκειμένου να κατακτήσεις το αντικείμενο του πόθου σου. Προσοχή στο φιλικό τομέα, όπου αναπτύσσονται “λυκοφιλίες”.

ΛΕΩΝ
Ανήκεις στα ευνοημένα ζώδια της χρονιάς και δεν φαίνεται να απειλείσαι σχεδόν από τίποτα. Έτσι, ακόμα κι αυτή η δύσκολη Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 5 Ιουνίου δεν είναι αρνητική για σένα, αντίθετα σου δίνει την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείς περισσότερο ή ακόμα και να δημιουργήσεις ένα νέο φιλικό κύκλο που θα τονώσει την ψυχολογία σου ή θα συμβάλει θετικά στην υλοποίηση των προσπαθειών σου. Το γεγονός ότι ο Κρόνος βρίσκεται σε μια θέση φιλικά προσκείμενη προς το ζώδιό σου ευνοεί επιπλέον την αισθηματική σου ζωή και σε παροτρύνει να προχωρήσεις σε μια επίσημη δέσμευση ενώ αν είσαι single, εγγυάται τη δημιουργία μιας νέας μακροχρόνιας σχέσης. Αυτό που πρέπει να προσέχεις ωστόσο, είναι τα οικονομικά σου, τα οποία είναι ευάλωτα και αυτό οφείλεται κατά κύριο λόγο στη δική σου κακή διαχείριση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 5 Ιουνίου στο ζενίθ του ηλιακού ωροσκοπίου σου αποτελεί μια πρόκληση για το μέλλον της επαγγελματικής πορείας σου. Η στενή σύνοδος της Αφροδίτης μπορεί να σου φέρει πολλαπλές και ενδιαφέρουσες προτάσεις, οι οποίες ωστόσο μπορεί να απειλήσουν την οικογενειακή ηρεμία σου ή να μην ικανοποιήσουν τελικά τις προσδοκίες σου. Στο ίδιο μοτίβο κινείται και η αισθηματική σου ζωή καθώς ο απατηλός Ποσειδώνας φέρνει στο δρόμο σου σχέσεις που σε απογειώνουν και σε προσγειώσουν απότομα. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι οι εμπειρίες που αποκτάς αυτό το διάστημα και που μπορεί να είναι επώδυνες σε κάποιες περιπτώσεις, σε οδηγούν στη μετάβαση για μια νέα πραγματικότητα πολύ πιο ουσιώδη και σταθερή.

ΖΥΓΟΣ
Θετική αναμένεται για σένα η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 5 Ιουνίου στο συμβατό ζώδιο των Διδύμων. Με τη στενή σύνοδο της δικής σου Αφροδίτης μάλιστα, το επόμενο δεκαπενθήμερο προβλέπεται εξαιρετικά ενδιαφέρον, καθώς θα έχεις την ευκαιρία να διευρύνεις τις προοπτικές σου, να μελετήσεις ενδιαφέροντα θέματα που θα συμβάλουν στην πρόοδό σου αλλά και να προγραμματίσεις ένα εξωτικό ταξίδι που θα σου μείνει αξέχαστο. Θετικές προοπτικές θα υπάρξουν και στην αισθηματική ζωή σου, όπου ευνοείται η επισημοποίηση ενός δεσμού. Η δημιουργία μιας νέας σχέσης είναι επίσης πολύ πιθανή για τις singles του ζωδίου χωρίς να αποκλείεται και η επιστροφή ενός παλιού έρωτα. Κάποια προσοχή χρειάζεται στη διευθέτηση των καθημερινών υποχρεώσεών σου, καθώς η συμμετοχή του Ποσειδώνα ίσως σε αποπροσανατολίζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 5 Ιουνίου θα αποτελέσει μια τονωτική ένεση τόσο για τα οικονομικά σου όσο και για τα αισθηματικά σου. Για να έχεις όμως τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα θα πρέπει να είσαι συγκρατημένη και προσεκτική καθώς η αντίθεση που σχηματίζει ο Κρόνος με το καινούριο φεγγάρι και την Αφροδίτη, συνιστά να κάνεις μικρά βήματα και να επενδύεις -οικονομικά και συναισθηματικά- σε καταστάσεις που πραγματικά αξίζουν. Ένας έρωτας από το παρελθόν είναι πολύ πιθανό να αναβιώσει μέσα στο ερχόμενο δεκαπενθήμερο και σε αυτή την περίπτωση η βαθιά κατανόηση και η ουσιαστική επικοινωνία είναι τα στοιχεία που θα κρίνουν το μέλλον της. Εξελίξεις θα υπάρξουν και σε θέματα που σχετίζονται με τα περιουσιακά σου στοιχεία.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στις 5 Ιουνίου διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στο πολικό ζώδιο των Διδύμων, η οποία αποτελεί μια δύσκολη επιρροή για σένα. Έτσι, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί πρόκειται να δοκιμαστούν οι σχέσεις σου -είτε προσωπικές είτε επαγγελματικές- και θα πρέπει να αντιμετωπίσεις ψύχραιμα τα όποια γεγονότα, προκειμένου να αποφύγεις δυσάρεστες εξελίξεις. Η αντίθεση που σχηματίζει ο Κρόνος με το καινούργιο φεγγάρι και την Αφροδίτη, καθώς και τα τετράγωνα Δία – Ποσειδώνα, ίσως σου δημιουργήσουν αμφιβολίες και διλήμματα κι αυτό σημαίνει ότι πρέπει πρώτα να βεβαιωθείς για τα πραγματικά σου συναισθήματα και ύστερα να “παλέψεις” για να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου. Η ουσιαστική επικοινωνία και οι αμοιβαίοι συμβιβασμοί είναι απαραίτητα για μια θετική εξέλιξη. Οι singles, θα πρέπει να είναι επιφυλακτικοί στις νέες γνωριμίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 5 Ιουνίου, επηρεάζει τον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με την καθημερινότητά σου, την υγεία σου και την εργασία σου. Οι πλανήτες που συμμετέχουν και διαμορφώνουν το σχήμα του Σταυρού χρειάζονται προσοχή, παρόλο που δεν σε “απειλούν” σοβαρά. Για αυτό, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί, καλό θα είναι να μειώσεις τους ρυθμούς σου και να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε ξεκουράζουν και σε ευχαριστούν. Ακόμα κι αν προκύψουν προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα, ο Δίας θα σε προστατέψει από δυσάρεστες εξελίξεις, ενώ ο Ποσειδώνας θα σε βοηθήσει να “ξεγλυστρίσεις” από τυχόν κακοτοπιές. Ένα νέο επαγγελματικό βήμα είναι πιθανό να σου φέρει την επιτυχία που ζητάς και να βελτιώσει τις αποδοχές σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θετική προδιαγράφεται για σένα η Νέα Σελήνη στις 5 Ιουνίου, παρά τις δυσμενείς όψεις που διαμορφώνει. Έτσι, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί θα έχεις την ευκαιρία να ξεφύγεις για λίγο από τα προβλήματά σου και να ασχοληθείς περισσότερο με την αισθηματική σου ζωή και άλλες ευχάριστες δραστηριότητες. Ωστόσο, η δυαδικότητα του ζωδίου των Διδύμων καθώς και η στενή συμμετοχή της Αφροδίτης, είναι πιθανό να σου δημιουργήσουν διλήμματα τα οποία θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις ώστε να αφοσιωθείς σε μια και μόνο σχέση. Αν για οποιοδήποτε λόγο αποφύγεις αυτό το ξεκαθάρισμα και συντηρείς παράλληλες σχέσεις, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι αρνητικό, καθώς αργά ή γρήγορα θα αποκαλυφθείς. Προσοχή χρειάζονται επίσης τα οικονομικά σου καθώς αναμένονται κάποιες απώλειες.

ΙΧΘΕΙΣ
Ανήκεις στην ομάδα του Μεταβλητού Σταυρού που επηρεάζεται ιδιαίτερα από τη Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 5 Ιουνίου. Αυτό σημαίνει ότι το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί δεν θα είναι εύκολο για σένα, καθώς θα έρθεις αντιμέτωπη με ποικίλα θέματα που απαιτούν την προσοχή σου. Το σπίτι και το οικογενειακό περιβάλλον θα πρέπει να είναι το πρώτο σου μέλημα, καθώς θα σημειωθούν αλλαγές οι οποίες μπορεί να έχουν επιπτώσεις και στα επαγγελματικά σου αλλά και στην προσωπική σου ζωή. Το τετράγωνο του Κρόνου με τον κυβερνήτη σου Ποσειδώνα, μπορεί να θολώσει αρκετά την κρίση σου, γι’ αυτό είναι προτιμότερο να αναβάλλεις σοβαρές αποφάσεις για τις οποίες θα μετανιώσεις. Απογοητεύσεις ή αμφιβολίες στον αισθηματικό τομέα, είναι επίσης πιθανές, ενώ αν είσαι single, θα πρέπει να είσαι επιφυλακτική με τις νέες γνωριμίες.

Read More

And More