Προβλέψεις αριθμολογίας – Σεπτέμβριος 2016: Πώς θα είναι ο μήνας σου ερωτικά και επαγγελματικά;

Ο Σεπτέμβριος έρχεται για να μας βάλει σε τάξη και να μας βοηθήσει να κλείσουμε κύκλους, που τους είχαμε αφήσει ανοιχτούς! Είναι ο μήνας της ολοκλήρωσης σε ό,τι είχε μείνει στη μέση και κατά τη διάρκειά του θα δοθούν σημαντικές απαντήσεις που θα μας βοηθήσουν να βρούμε λύσεις και να ξεκαθαρίσουμε το τοπίο της ζωής μας. Για να δούμε τι προβλέπει η αριθμολογία για καθεμια μας ξεχωριστά…

Αριθμός του μήνα: 9
Ο αριθμός που αντιπροσωπεύει τις γενικές τάσεις του Σεπτεμβρίου και προκύπτει από το άθροισμα του μήνα Σεπτέμβρη (το 9) και του έτους που διανύουμε (2016) είναι το 9. Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα θα δοθεί τέλος σε οτιδήποτε δεν έχει εξέλιξη και θα δοθούν ευκαιρίες για ένα νέο άνοιγμα, για μία νέα ζωή. Παράλληλα, πολλοί άνθρωποι θα νιώσουν ανακούφιση από χρόνια προβλήματα, όπου τώρα θα καταφέρουν να τα λύσουν. Οι ανθρώπινες σχέσεις θα αναζωπυρωθούν και θα ενωθούν με τα δεσμά της αγάπης!

Στον έρωτα ό,τι είναι αληθινό θα κρατήσει…
Κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου θα αποδειχθεί ποια είναι τα φλερτ, οι γνωριμίες και οι σχέσεις που στηρίζονται σε γερά θεμέλια και έχουν την ευκαιρία να πάρουν μία πιο σοβαρή τροπή! Έτσι λοιπόν, θα υπάρξουν άνθρωποι που θα βιώσουν ολοκληρωτικά ξεκαθαρίσματα σε μία σχέση τους και έστω κι αν τους είναι δύσκολο θα πούνε το οριστικό αντίο σε μία ερωτική κατάσταση που τους έχει κουράσει. Θα υπάρξουν όμως και σχέσεις που αυτό το μήνα θα εξελιχθούν και θα δεθούν ουσιαστικά προσφέροντας αγάπη, συντροφικότητα, ζεστασιά, αλλά και σημαντικές προοπτικές για το μέλλον.

Κλείνοντας επαγγελματικές και οικονομικές εκκρεμότητες
Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με πολλές υποχρεώσεις, εκκρεμότητες αλλά και άγχος για το τι θα ακολουθήσει. Σίγουρα όμως, όσο πιεστικές και να είναι οι συνθήκες, θα υπάρξουν οι δυνατότητες να αποκατασταθούν εκκρεμότητες, υποχρεώσεις αλλά και βασικές ανάγκες που θα μας βοηθήσουν να αποκτήσουμε ηρεμία και ανακούφιση! Στον τομέα της εργασίας θα δοθούν απαντήσεις – λύσεις που θα εξυπηρετήσουν αρκετούς ανθρώπους, ώστε να μπορέσουν να προχωρήσουν τα επαγγελματικά τους σχέδια. Στον τομέα των οικονομικών, ο μήνας προσφέρεται για τακτοποίηση οφειλών.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΣΟΥ ΑΡΙΘΜΟΣ;
Για να βρεις τον προσωπικό αριθμό του Ήλιου σου, αρκεί να προσθέσεις τα ψηφία της ημέρας και του μήνα που γεννήθηκες. Αν το άθροισμα που προκύπτει είναι διψήφιο, τότε πρόσθεσε τα δύο ψηφία για να προκύψει μονοψήφιος αριθμός.

Παράδειγμα: Ημερομηνία γέννησης 29 Δεκεμβρίου (δηλαδή 29/12)

Προσθέτουμε την μέρα και το μήνα γέννησης: 2+9+1+2=14

Προέκυψε διψήφιος αριθμός, οπότε προσθέτουμε τα δύο ψηφία 1+4=5

Ο προσωπικός γενέθλιος αριθμός για το άτομο που γεννήθηκε 29/12 είναι το 5.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 1
Το φθινόπωρο ξεκινά για σένα με κέφι, ενθουσιασμό, ζωντάνια και ενεργητικότητα! Θέλεις να κάνεις πολλές αλλαγές, να κάνεις νέα ξεκινήματα και οι ευκαιρίες θα σου δοθούν ώστε να μπορέσεις να ανανεώσεις με κάθε τρόπο τη ζωή σου. Αυτόν το μήνα μπορεί να αλλάξεις σπίτι ή δουλειά. Το σίγουρο είναι ότι γίνεται ένα νέο σημαντικό άνοιγμα στη ζωή σου, το οποίο σου προσφέρει ελπίδα για το αύριο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο έρωτας σε αναστατώνει με όμορφο τρόπο και σε αιφνιδιάζει με τις ξαφνικές εξελίξεις του. Αν είσαι σε μία σχέση, έχει έρθει η ώρα να πάρεις αποφάσεις τις οποίες και θα εφαρμόσεις γρήγορα. Πρόσεξε μονάχα να μην παρασυρθείς από τις εγωιστικές σου τάσεις. Αν δεν έχεις σχέση, ο μήνας προσφέρεται για νέες γνωριμίες, αλλά και για ξεκίνημα μίας νέας σχέσης.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Νέες και πολύ σημαντικές ευκαιρίες σου ανοίγονται αυτόν το Σεπτέμβρη για τα επαγγελματικά σου. Μία καλή επαγγελματική πρόταση θα σε βοηθήσει να κάνεις ένα κερδοφόρο ξεκίνημα, το οποίο όχι μόνο θα σε βοηθήσει να γεμίσεις το πορτοφόλι σου, αλλά θα σου προσφέρει γνώση και ανοίγματα για την μετέπειτα πορεία σου.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 2
Ο Σεπτέμβρης ξεκινά με εσένα να αφιερώνεις όλο σου το ενδιαφέρον στον τομέα των προσωπικών σου σχέσεων, στους ανθρώπους που αγαπάς. Οι δικοί σου άνθρωποι θα έχουν πολύ περισσότερο αυτόν το μήνα την ανάγκη της υποστήριξής σου, με αποτέλεσμα να μη σου μένει και τόσο προσωπικός χρόνος για τον ίδιο σου τον εαυτό. Ο μήνας στην πορεία, σου προσφέρει το αίσθημα της ασφάλειας, της σιγουριάς αλλά και της σταθεροποίησης.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο από το να έχεις στο πλάι σου τον άνθρωπό σου, ο οποίος και θα σε γεμίζει συναισθηματικά και θα μοιράζεσαι μαζί του συντροφικές στιγμές. Αυτόν το μήνα αν είσαι ήδη σε μία σχέση, θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και θα ξεπεράσετε τα καβγαδάκια και τις αντιθέσεις σας. Αν δεν έχεις σχέση, ίσως τώρα καταλάβεις ότι τελικά αυτό που έχει αξία είναι να έχεις στο πλάι σου έναν άνθρωπο που θα σε ηρεμεί και θα κατευνάζει μέσα σου τις ανασφάλειες και τους φόβους. Αυτόν ακριβώς τον άνθρωπο θα βρεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Νέες συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο και το φθινόπωρο ξεκινά με ομαδικό πνεύμα εργασίας, αλλά και περισσότερη ηρεμία. Υπάρχουν οι συνθήκες για να νιώσεις πιο σίγουρα και σταθερά για το επαγγελματικό σου αύριο. Όσο για τα οικονομικά σου, θα τα καταφέρεις μία χαρά, αφού φαίνεται ότι μπορείς και θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις με συνέπεια όλες σου τις υποχρεώσεις.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 3
Το καλοκαιράκι μπορεί να φθάνει στο τέλος του, όμως εσύ δεν λες να μαζευτείς στη ρουτίνα της καθημερινότητας. Ο Σεπτέμβριος σου επιφυλάσσει ταξίδια, μετακινήσεις, επικοινωνίες αλλά και αρκετές γνωριμίες. Παράλληλα έχεις φρέσκες ιδέες αλλά και προτάσεις, που πέφτουν τώρα στο τραπέζι και σε βοηθούν να βρεις λύσεις σε χρόνια προβλήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Το πιο σημαντικό σε μία σχέση είναι να έχεις βρει έναν άνθρωπο με τον οποίο θα μοιράζεσαι καλή επικοινωνία. Η σχέση σου τώρα μπορεί να μπει σε ένα νέο στάδιο και να μπορέσεις να κουβεντιάσεις και να λύσεις διαφωνίες του χτες. Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα, εσύ θα νιώσεις πιο ανάλαφρα αλλά κυρίως πιο ξεκάθαρα. Αν είσαι single, ο μήνας είναι γεμάτος γνωριμίες και επαφές. Σίγουρα κάποιο άτομο θα καταφέρει να σου κεντρίσει το ενδιαφέρον!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Το ξεκίνημα του φθινοπώρου σε βάζει σε σκέψεις, αλλά και σε συζητήσεις που αφορούν στη δουλειά σου και την επέκτασή της. Σου προσφέρεται η ευκαιρία να επεκτείνεις τις γνωριμίες σου, τις γνώσεις σου καθώς και να κάνεις νέες συμφωνίες. Τα οικονομικά σου είναι σχετικά άνετα, αρκεί να μην παρασυρθείς σε σπατάλες για διασκέδαση και καλοπέραση. Προσπάθησε να μείνεις αυτόν το μήνα ανεπηρέαστη από τρίτους.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 4
Ο Σεπτέμβριος ξεκινά και εσύ νιώθεις ότι έχεις την ευθύνη να βάλεις σε μία τάξη θέματα που αφορούν στην καριέρα σου καθώς και την οικογένειά σου. Η αλήθεια είναι ότι θα σου πέσουν όλα μαζεμένα και θα χρειαστεί με υπομονή και μεθοδικότητα να αντιμετωπίσεις εκκρεμότητες αλλά και προβλήματα στα οποία δεν θα ευθύνεσαι εξολοκλήρου εσύ, αλλά θα σχετίζονται με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν. Ωστόσο, αυτόν το μήνα μπορείς να νιώσεις περισσότερη ασφάλεια και σταθερότητα μέσα από τις σχέσεις σου, ιδιαίτερα με άτομα της οικογένειάς σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Αυτόν το μήνα κατανοείς πολύ περισσότερο τα αισθήματα τα δικά σου, αλλά και του ατόμου που σε ενδιαφέρει. Ξέρεις πολύ καλύτερα τι νιώθεις, αλλά και το τι θέλεις από το μέλλον της αισθηματικής σου ζωής. Το Σεπτέμβριο μπορείς να θέσεις νέους στόχους μαζί με το ταίρι σου, στόχοι που θα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα μέσα στον χειμώνα. Αν δεν έχεις σχέση, ο μήνας χαρίζει προοπτικές για μία νέα σταθερή γνωριμία με αργή, όμως καλή εξέλιξη.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Πολλές είναι οι ευθύνες που πέφτουν στην πλάτη σου με την επιστροφή στο απαιτητικό φθινόπωρο. Η ρουτίνα της εργασίας θα σου προκαλέσει άγχος, όμως για μία ακόμα φορά θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις με άριστο τρόπο στις προκλήσεις της εποχής, αλλά και της δουλειάς σου. Ο μήνας είναι σταθερός και ευνοϊκός ακόμα και για νέα επαγγελματικά ξεκινήματα. Στον τομέα των οικονομικών σου, θα υπάρξουν κάποια έξοδα που αφορούν στο σπίτι και την οικογένεια, προνόησε από τώρα για αυτά.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 5
Η ανάγκη σου για ελευθερία, διασκέδαση, καθώς και αλλαγή είναι μεγάλη και αυτό είναι και ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σου. Αυτόν το μήνα λοιπόν, θα έχεις ακόμα περισσότερο τη διάθεση να κάνεις τις ανατροπές σου και να ξεγλιστρήσεις οριστικά από ό,τι σε εμπόδιζε. Έρχονται όμορφες εκπλήξεις που θα τονώσουν το ηθικό σου και θα σου χαρίσουν χαρά και ενθουσιασμό. Ακόμα και ένα ταξίδι αυτόν τον καιρό, πρόκειται να σου δώσει ζωντάνια και δημιουργικότητα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο έρωτας θέλει τις τρέλες του, θέλει τις ανεμελιές του και δεν του βάζεις όρια. Αυτόν το μήνα κανείς δεν σε κρατά, ζεις την κάθε στιγμή έντονα και απολαμβάνεις τον έρωτα που σου είχε λείψει. Αν είσαι σε έναν δεσμό, χρειάζεται να δείξεις προσοχή γιατί η τάση για ελευθερία αλλά και για νέα φλερτ θα είναι μεγάλη. Αν είσαι single, βγαίνεις τώρα από τη ρουτίνα και γνωρίζεις ένα νέο έρωτα που σε πυροδοτεί να κάνεις νέα ξεκινήματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μεγάλη θα είναι η επαγγελματική άνοδος που θα έχεις εσύ που ασχολείσαι με ελεύθερο επάγγελμα ή με την τέχνη. Ο Σεπτέμβριος προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες αλλαγής και ανανέωσης των επαγγελματικών σου, γεγονός που θα σε βοηθήσει να είσαι σε εγρήγορση και να κυνηγάς νέα σχέδια. Τα οικονομικά είναι ανθηρά, όμως οι προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σου είναι ακόμα καλύτερες.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 6
Λες αντίο στο καλοκαιράκι και υποδέχεσαι μία νέα εποχή που το βασικό κίνητρό σου είναι να ανακαλύψεις ποια είναι η αλήθεια μέσα σου αλλά και γύρω από τα θέματα και τους ανθρώπους που παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Αυτόν το μήνα δίνεις μεγάλη βαρύτητα στην ενότητα, στη συντροφικότητα και στη συμπόρευση με φίλους, συγγενείς και το σύντροφο. Αρκετές στιγμές όμως οι απαιτήσεις σου θα είναι αρκετές σε συναισθηματικό επίπεδο, γεγονός που θα δημιουργήσει δοκιμασίες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου κατανοείς με τον καλύτερο τρόπο τα συναισθήματά σου, τις σκέψεις και τις επιθυμίες, τόσο τις δικές σου όσο και του ατόμου που σε ενδιαφέρει. Είσαι σε διάθεση να κάνεις θυσίες προκειμένου να κρατήσεις στο πλευρό σου το άτομο που σε ενδιαφέρει και αυτό είναι κάτι που θα το καταφέρεις. Ο μήνας προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες ερωτικής απόλαυσης με άτομο που ήδη υπάρχει στη ζωή σου -ή το ξέρεις από το παρελθόν- παρά με κάτι καινούριο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τα πρακτικά σου ζητήματα δεν φαίνεται ότι σε προβληματίζουν αυτόν το μήνα, ίσα ίσα που τα έχεις βάλει σε τάξη και μπορείς καλύτερα να οργανώσεις τις υποχρεώσεις σου, αλλά και όλα αυτά που θέλεις να κάνεις. Μία νέα συνεργασία θα σε γεμίσει με κίνητρα και ελπίδες για το επαγγελματικό σου μέλλον. Στα οικονομικά μπαίνεις σε μία φάση αποταμίευσης για να μπορέσεις να εξοικονομήσεις χρήματα για μία αγορά, που θα κάνεις σε δύο μήνες από τώρα.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 7
Η επάνοδος από τις καλοκαιρινές διακοπές είναι λίγο απότομη και ζόρικη για σένα, αφού δυσκολεύεσαι να προσαρμοστείς σε νέα δεδομένα. Παράλληλα, αυτόν το μήνα έχεις ακόμα την ανάγκη για ξεκούραση και σκέψη. Η περίοδος του καλοκαιριού σε αποδιοργάνωσε με διάφορα γεγονότα που προέκυψαν με αποτέλεσμα αυτόν το μήνα να έχεις ανάγκη από την ηρεμία σου προκειμένου να πάρεις αποφάσεις. Το ένστικτό σου θα είναι αρκετά ισχυρό και θα σου δώσει απαντήσεις για θέματα που σε προβληματίζουν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η αισθηματική σου ζωή δεν είναι στα φόρτε της αυτόν το μήνα. Υπάρχει ένα ψυχρό κλίμα ανάμεσα σε σένα και στο άτομο που σε ενδιαφέρει, ενώ φαίνεται ότι κάποιες παρελθοντικές καταστάσεις δεν έχουν για την ώρα ξεπεραστεί. Αποστασιοποιήσου λίγο προκειμένου να σκεφτείς και να μετρήσεις τα συναισθήματά σου και προσπάθησε να αποφύγεις την τάση σου να μένεις κολλημένη στο παρελθόν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο μήνας σού επιβάλει να αφοσιωθείς χωρίς καθυστέρηση στη δουλειά σου προκειμένου να βάλεις σε μία σειρά κάποιες υποχρεώσεις σου. Υπάρχουν εμπόδια και περιορισμοί, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα οικονομικά, όλα αυτά όμως μπορούν εύκολα να ξεπεραστούν αρκεί να κάνεις θυσίες, προγραμματισμό και να δείξεις προνοητικότητα.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 8
Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με δυναμισμό και αποφασιστικότητα από την πλευρά σου. Εσύ τώρα θα θελήσεις να κινητοποιηθείς και να πάρεις αποφάσεις, που κάποτε σε τρόμαζαν. Το ισχυρό σου ένστικτο θα σου δώσει τις κατάλληλες κατευθύνσεις για να μπορέσεις να κάνεις πολύ καλές επιλογές. Τον πρώτο μήνα του φθινοπώρου θα υπάρξουν κάποιες επιτυχίες που θα σου δώσουν μεγαλύτερη σιγουριά για το μέλλον σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο έρωτας είναι η κινητήριος δύναμη της ζωής σου, γιατί σου χαρίζει ενέργεια και αισιοδοξία. Αυτόν το μήνα λοιπόν παίζεις, κατακτάς και κερδίζεις στα ζητήματα καρδιάς. Αυτό που έχεις βάλει στόχο, θα καταφέρεις να το κάνεις δικό σου, ενώ το πάθος θα σε κυριεύσει σε όλη τη διάρκεια του μήνα. Δεν θα λείψουν οι ζήλιες και τα μπερδέματα, αλλά θα είναι μέρος του αλατοπίπερου που θα μπει στα ερωτικά σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο μήνας των κατακτήσεων και της επιτυχίας είναι εδώ για σένα και όλα αυτά τα καλά που θα συμβούν αφορούν κυρίως στον επαγγελματικό και τον οικονομικό σου τομέα, όπου εκεί φαίνεται ότι θα έχεις πραγματικά τα κέρδη. Η εύρεση μίας καλής δουλειάς, η προαγωγή, η αύξηση καθηκόντων καθώς και η αναγνώριση, θα σημάνουν και την αρχή μίας νέας οικονομικής πορείας για σένα.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 9
Επιστρέφοντας από τις καλοκαιρινές σου διακοπές νιώθεις πιο ήρεμα και γαλήνια, ενώ στο μυαλό σου τριγυρνούν ιδέες που σου δίνουν το ερέθισμα να κάνεις σημαντικές ανακατατάξεις στη ζωή σου. Κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου θα υπάρξει η ολοκλήρωση ενός κύκλου στη ζωή σου και η έναρξη ενός νέου. Παράλληλα, θα κατανοήσεις ποιοι είναι οι σημαντικοί και αληθινοί άνθρωποι δίπλα σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Το Σεπτέμβριο θα καταφέρεις να καταπολεμήσεις τα αρνητικά συναισθήματα, τους φόβους, τις ανασφάλειες και τα μπερδέματα στα αισθηματικά σου και θα κάνεις μία νέα ουσιαστική αρχή. Υπάρχουν ευκαιρίες για μία ουσιαστική επανασύνδεση με το άτομο που σε ενδιαφέρει ή για μία αποκατάσταση σχέσης με κάποιον τρόπο. Με περισσότερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση, θα μπορέσεις να έλξεις κοντά σου αυτό που πραγματικά σου αξίζει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι προσπάθειες και οι θυσίες που έχεις κάνει ως σήμερα, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα οικονομικά σου, θα ανταμειφθούν και θα αναγνωριστούν. Αυτόν το μήνα επιβραβεύεσαι με κάποιον τρόπο και αποκτάς περισσότερη αξιοπιστία στη δουλειά σου. Όσο για τα οικονομικά σου, ο μήνας προσφέρει δυνατότητες διαχείρισης και τακτοποίησης των χρεών σου.

Read More

And More