Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας… Από 24 έως 30 Ιουλίου 2017

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για τα ερωτικά σου αυτήν την εβδομάδα;

ΚΡΙΟΣ
Single: Στην αρχή της εβδομάδας με τον Ερμή να εμφανίζεται στην Παρθένο θα το λάβεις το αιφνιδιαστικό τηλεφώνημα. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα κάνει το βήμα να κινηθεί προς εσένα στοχεύοντας στο σταθερό δεσμό. Η κατάληξή σας θα είναι αποκλειστικά και μόνο στο χέρι σου. Με τη Σελήνη στο Σκορπιό η κρίση σου και η διαίσθησή σου θα είναι απολύτως σωστή, η εμπειρική σου ωριμότητα και ο συνειδητός ρεαλισμός σου, θα σου δώσουν την ικανότητα να αποφασίσεις άμεσα και σωστά.

Σε σχέση: Με τη Σελήνη να εμφανίζεται στην Παρθένο και λίγο αργότερα στο Ζυγό ήρεμα θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, ωστόσο λίγο αργότερα με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό ο παρορμητισμός σου θα δημιουργήσει αλλοπρόσαλλο κλίμα μέσα στη σχέση σου. Ίσως να νιώσεις την ανάγκη για ανεξαρτησία και ελευθερία, προσοχή στις υπερβολές. Το ταίρι σου θα σου δείξει εμπράκτως την αγάπη του, ανταποκρίσου στα αισθήματα που θα σου φανερώσει.

/

ΤΑΥΡΟΣ
Single: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο και τον Άρη, τυχερή κα δυναμική θα είναι η εβδομάδα σου. Από τη μια η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό, από την άλλη η εμφάνιση της Σελήνης στο Σκορπιό, ετοιμάσου θα ερωτευθείς. Όμορφη η παρουσία σου, γοητευτικό το στιλ σου, αεράτος ο τρόπος ομιλίας σου, στα πόδια σου θα πέσει ένα συγκεκριμένο άτομο που δεν θα έχει καμία διάθεση να σε αφήσει να ξεφύγεις. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με ραντεβού, δεν θα λείψουν οι άμεσες και ιδιαιτέρως θερμές εκδηλώσεις.

Σε σχέση: Με τον Ερμή να εμφανίζεται στην Παρθένο και τη Σελήνη να καταφθάνει στο Ζυγό, ήρεμη, συγκαταβατική και ισορροπημένη στάση θα έχεις απέναντι στο ταίρι σου, ωστόσο προσοχή προς το τέλος της εβδομάδας. Με την εμφάνιση της Σελήνης στο Σκορπιό η κτητικότητά σου θα κάνει εξουσιαστικές τις αντιδράσεις σου, θα υπάρξουν απαιτήσεις και ζήλιες. Ελλοχεύει κίνδυνος εντάσεων και συγκρούσεων που θα προκληθούν από εσένα, σε συμβουλεύω να μην παρατεντώσεις το σκοινί.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Single: Με τον Ερμή να εμφανίζεται στην Παρθένο εσύ ο ομιλητικός και συζητήσιμος Δίδυμος θα βρεις το πρόσωπο που η μεταξύ σας εκτενέστερη κουβεντούλα θα καταλήξει την επομένη σε προσωπικό ραντεβού. Σε φιλικό περιβάλλον θα σας συστήσουν, σε κοινή παρέα θα βρεθείτε, η συζήτησή σας από φιλική πολύ γρήγορα θα εξελιχτεί σε προσωπική. Μέσα στην εβδομάδα θα γίνει ολοκαίνουρια γνωριμία με πρόσωπο που δεν θα φύγει εύκολα ή γρήγορα από τη ζωή σου.

Σε σχέση: Αρχές της εβδομάδας με τον Ερμή να εισέρχεται στην Παρθένο και τη Σελήνη να εμφανίζεται στο Ζυγό, θα σκεφτείς σε βάθος, θα αναζητήσεις, θα εξηγήσεις και θα καταλήξεις σε αποφάσεις που στόχο θα έχουν να κατοχυρώσεις δίπλα σου το πρόσωπο που αγαπάς. Αν τσακώθηκες με το ταίρι σου θα τα βρείτε, δεν πρόκειται να αφήσεις περιθώριο για άλλες εντάσεις, σε περίπτωση πρόχειρου ή παρορμητικού χωρισμού θα υπάρξει άμεση επανασύνδεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Single: Ο ερχομός της Σελήνης στο Ζυγό θα σε εξοπλίσει με ηρεμία, ελκυστικότητα και δεκτικότητα. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο και τον Άρη θα σου δώσουν δυναμική ώθηση με αποτέλεσμα να είσαι σε θέση να προσεγγίσεις, να προσπαθήσεις και να επιτύχεις. Με τη Σελήνη στο Σκορπιό θα έχεις διάθεση για νέες γνωριμίες, θα βρεις το πρόσωπο που θα σε εξιτάρει, θα ριχτείς στην περιπέτεια χωρίς αναστολές. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με θερμό προσωπικό ραντεβού.

Σε σχέση: Ο Ερμής εισέρχεται στην Παρθένο, ισορροπία θα φέρει στην επικοινωνία σου, θα λείψουν οι εντάσεις. Στο τέλος της εβδομάδας με τη Σελήνη να εμφανίζεται στο Σκορπιό προσοχή στην καχυποψία που θα σε διακατέχει. Προσπάθησε να περιορίσεις τάσεις κτητικότητας και ζήλιας, ενδέχεται να βλέπεις πράγματα που δεν υπάρχουν. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να πέσεις στην παγίδα παρεξηγήσεων, θα ερμηνεύσεις λάθος κάποιες κινήσεις που θα κάνει το ταίρι σχετικά με πρόσωπο αντίθετου φύλου.

ΛΕΩΝ
Single: Ο ερχομός της Σελήνης στο Ζυγό θα σε βοηθήσει να βρεις πρόσωπο που θα ταιριάζει στην προσωπικότητά σου. Καινούριο ταίρι έρχεται στη ζωή σου, το περιποιημένο και προσεγμένο σου στιλ θα το τραβήξει σαν μαγνήτης. Στο χέρι σου θα είναι αν η γνωριμία σας εξελιχθεί σε σχέση, εσύ θα είσαι η οδηγός των γεγονότων. Προσοχή στο εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό, η στάση σου θα είναι απρόβλεπτη, απέφυγε τις παρορμητικές αποφάσεις.

Σε σχέση: Με τον Ερμή να εμφανίζεται στην Παρθένο και τη Σελήνη στο Ζυγό θα έχεις διάθεση για συζητήσεις πάντα με στόχο την ισορροπία και την ομαλότητα της σχέσης σου. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο και τον Άρη, δυναμικές θα είναι οι ενέργειές σου, σε περίπτωση που επιθυμείς δεσμεύσεις θα σου δοθεί το κατάλληλο άνοιγμα. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με τη Σελήνη στο Σκορπιό θα εμφανιστούν σημάδια καχυποψίας, άλλαξε τρόπο σκέψης, καλό θα είναι να αποφύγεις τις εικασίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Single:
Με τον ερχομό της Σελήνης και του Ερμή στο ζώδιό σου αλλαγές θα υπάρξουν στις διαθέσεις σου, τώρα θα βάλεις προτεραιότητες, θα αποφύγεις τις επιπόλαιες ή σπασμωδικές κινήσεις. Πρωταρχικός σου σκοπός και βασική σου επιθυμία θα είναι η σταθερή σχέση. Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα φέρει μπροστά σου ελκυστικό πρόσωπο σοβαρής προσωπικότητας, προσέγγισέ το με τρόπο ευγενικό, θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να στρώσεις την προσωπική σου ζωή.

Σε σχέση: Σε σκέψεις επίσημης δέσμευσης θα μπεις. Στις 25 που η Σελήνη θα εμφανιστεί στο ζώδιό σου θα νιώσεις πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνεις το μεγάλο βήμα. Ο Ερμής επίσης στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να εκδηλώσεις με θερμό τρόπο τα αισθήματά σου, το ταίρι σου θα νιώσει εμπιστοσύνη, θετική απάντηση θα λάβεις στις προτάσεις σου. Η εμφάνιση της Σελήνης στο Σκορπιό θα σε ωθήσει σε τολμηρά βήματα. Ό,τι κι αν αποφασίσεις δεν πρόκειται να το μετανιώσεις.

ΖΥΓΟΣ
Single: Ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιό σου θα σου δώσει την ευκαιρία να στρώσεις την προσωπική σου ζωή. Θα συνομιλήσεις με πρόσωπο που στόχο θα έχει να κάνει μαζί σου μια σταθερή σχέση. Θα είναι αποκλειστικά στο χέρι σου η εξέλιξη, όλα θα εξαρτηθούν από τη στάση σου και τις διαθέσεις σου. Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό ενδέχεται να σε ωθήσει σε επιπόλαιες ενέργειες. Προς το τέλος της εβδομάδας με τη Σελήνη στο Σκορπιό, παίρνεις την απόφαση να αλλάξεις ριζικά τα δεδομένα σου.

Σε σχέση: Με τον Ερμή στην Παρθένο και την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιό σου ήρεμα θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, ωστόσο στην πορεία με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό, κάτι θα αναποδογυρίσει στη σκέψη σου, απρόβλεπτες και ανατρεπτικές θα είναι οι κινήσεις σου. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στο Σκορπιό προσοχή σε πειρασμούς ή προκλήσεις. Αν αγαπάς το ταίρι σου και το θέλεις σταθερά δίπλα σου, καλό θα είναι να κρατήσεις ισορροπημένη στάση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Single: Απελευθερωμένη ίσως και αρκετά παθιασμένη θα είναι η στάση σου. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο και τον Άρη και στη συνέχεια με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιό σου, το μυαλό σου θα είναι στην κατάκτηση. Θα έχεις διάθεση για νέες γνωριμίες, η εμφάνισή σου θα είναι ελκυστική έως και ακαταμάχητη. Ένα όμορφο πρόσωπο θα σου κινήσει το ενδιαφέρον, θα μπεις στη διαδικασία να φλερτάρεις. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με προσωπικό ραντεβού και με ενδεχόμενο νέας σχέσης!

Σε σχέση: Με τον Ερμή να εμφανίζεται στην Παρθένο ισορροπημένα θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, όμως στη συνέχεια, στις 30 του μήνα, με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό, ο παρορμητισμός σου θα δημιουργήσει αλλοπρόσαλλες καταστάσεις. Με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιό σου ενδεχομένως να γίνει απαιτητική η στάση σου, επιμονή θα έχουν οι ενέργειές σου. Το νου σου να μην δημιουργήσεις ανούσιους καβγάδες, η κόντρα και η εναντίωση δεν θα σε εξυπηρετήσει σε κάτι.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Single: Μήπως υπάρχει στην καρδιά σου εδώ και αρκετό καιρό ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που όμως δεν τολμάς να το πλησιάσεις; Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο και τον Άρη θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή σου, ένα τυχαίο γεγονός θα σου δώσει το κατάλληλο έναυσμα να δραστηριοποιηθείς. Τώρα θα κάνεις το βήμα να δείξεις μια κάπως πιο αποκαλυπτική στάση. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν τελεσίδικες και ευχάριστες εξελίξεις, θα σημειωθεί ουσιαστικό άνοιγμα για σταθερή σχέση.

Σε σχέση: Ο ερχομός του Ερμή στην Παρθένο και της Σελήνης στο Ζυγό ήρεμη και σταθερή θα κάνουν τη συμπεριφορά σου, σε καμία περίπτωση δεν θα ανοίξεις πεδία ανώριμων συγκρούσεων. Με τη Σελήνη να εμφανίζεται στο Σκορπιό, δυνατό θα είναι το ένστικτό σου, αυτήν τη φορά θα ξέρεις πολύ καλά τι θέλεις και με ποιον τρόπο πρέπει να το διεκδικήσεις. Προς το τέλος της εβδομάδας παίρνεις δυναμικές και ριζικές αποφάσεις, εσύ που διατηρείς μακροχρόνιο δεσμό δεν αποκλείεται να σκεφτείς το ενδεχόμενο της δέσμευσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Single: Με τον ερχομό της Σελήνης στην Παρθένο και με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό, ελκυστική και ερωτεύσιμη θα είναι παρουσία σου, θετική θα είναι η αύρα σου, θα τραβήξεις τα κατάλληλα βλέμματα. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα κάνει το βήμα να σε πλησιάσει, ο τρόπος προσέγγισής του θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σου. Μέσα στην εβδομάδα προμηνύεται καινούρια γνωριμία που θα καταλήξει σε προσωπικό ραντεβού. Είναι δική σου απόφαση αν θα πορευτείς με στόχο το σταθερό ή το περιστασιακό.

Σε σχέση: Με τη Σελήνη στην Παρθένο και στη συνέχεια στο Ζυγό θα προσκολληθείς στο ταίρι σου. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό συγκαταβατική και θερμή θα είναι η στάση σου, ο ερχομός της Σελήνης στο Σκορπιό θα σε βοηθήσει να ξεκλειδώσεις τα αισθήματά σου με τρόπο ιδιαιτέρως φλογερό. Το πρόσωπο που αγαπάς δεν θα αντισταθεί στα αισθήματα σου, η εβδομάδα σου θα είναι θερμή χωρίς εγωισμούς και κόντρες. Εκδήλωσε με αμεσότητα αυτό που νιώθεις, οι προτάσεις σου θα γίνουν αποδεκτές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Single: Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο και τον Άρη θα σου ανοίξει την τύχη. Θα φέρει δίπλα σου πρόσωπο που θα κινήσει το ερωτικό σου ενδιαφέρον, θα σε κάνει να εμπιστευθείς και να ερωτευθείς. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά στους χώρους που θα κινείσαι, μέσα στην τωρινή εβδομάδα δεν αποκλείεται να βρεις το ταίρι σου. Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό ελκυστική θα κάνει την παρουσία σου και επειδή θα έχεις έντονη τη διάθεση για νέο ξεκίνημα, θα δεις πως όλα θα έχουν θετική κατάληξη.

Σε σχέση: Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με τον ερχομό της Σελήνης και του Ερμή στην Παρθένο, ηρεμία και ισορροπία θα υπάρξει στη σχέση σου, να περιμένεις ευχάριστα γεγονότα, ευνοϊκά ως προς τις επιθυμίες σου. Ήρεμα θα κυλήσουν τα πράγματα, με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα νιώσεις την ανάγκη να ανανεωθείς και το ταίρι σου θα σε βοηθήσει με τον καταλληλότερο τρόπο. Με την εμφάνιση της Σελήνης στο Σκορπιό καταφθάνουν θερμές στιγμές αμοιβαίας έλξης.

ΙΧΘΕΙΣ
Single: Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο και τον Άρη και η εμφάνισή της στο Σκορπιό θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από το αρνητικό παρελθόν, θα έχεις τη δύναμη να δώσεις οριστικό τέλος σε ό,τι σε πλήγωσε ή σε ό,τι πήγε στραβά. Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα ελαφρύνει την ψυχή σου, θα προσδώσει θετική αύρα στην παρουσία σου, ανοίγεται ενδεχόμενο νέας γνωριμίας. Θα καταφέρεις να ξεκινήσεις νέα πορεία διαγράφοντας πρόσωπα και σχέσεις που σε πήγαν πίσω και όχι μπροστά.

Σε σχέση: Σε περίπτωση που είσαι στην αρχή μιας σχέσης ή μιας γνωριμίας, ο ερχομός του Ερμή στην Παρθένο και η εμφάνιση της Σελήνης στο Ζυγό, θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις με σταθερά βήματα. Φεύγουν ανυπόστατες φοβίες και θεωρίες που μέχρι τώρα αποτελούσαν ανασταλτικό παράγοντα. Απελευθέρωσε τα αισθήματά σου, άσε τα γεγονότα να κυλήσουν ήρεμα χωρίς παρεμβάσεις, θα δεις πως όλα θα δουλέψουν ρολόι, δεν χρειάζεται να προτρέχεις.

Read More

And More