Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 21/7/2017

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Αγαπητέ Κριέ, οι εξελίξεις στη ζωή σου συνεχίζονται αργά και σταθερά και αυτό σε χαροποιεί ιδιαιτέρως. Φρόντισε να κρατήσεις ένα χαμηλό προφίλ και να έχεις υπομονή μέχρι να φτάσεις στο σημείο που θέλεις. Προσπάθησε να ακολουθήσεις τη ροή χωρίς να σε πιάνει ανησυχία ή να θέλεις να κινηθείς πιο γρήγορα. Στη διαδρομή σου αυτή φρόντισε να έχεις τον έλεγχο εσύ, κρατώντας διακριτικά σε απόσταση τους δικούς σου ανθρώπους που μοιάζουν βιαστικοί να δουν τα αποτελέσματα.

Αισθηματικές
Υπάρχουν ζητήματα που μπερδεύονται στο μυαλό σου και σήμερα, όπως φαίνεται, θα τα ξεδιαλύνεις. Θα έχεις τη δυνατότητα να πλησιάσεις τον σύντροφό σου με πολύ θετικά αποτελέσματα για τη σχέση σας. Αν πορεύεσαι μόνος στη ζωή, φρόντισε να βγεις και να περάσεις καλά έχοντας την εύνοια των πλανητών που θα σε βοηθήσουν να κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Επαγγελματικές
Σήμερα φρόντισε να είσαι συγκρατημένος στον εργασιακό σου χώρο για να αποφύγεις μικροσυγκρούσεις και λογομαχίες με τους συναδέλφους σου. Τα οικονομικά σου χρειάζονται σωστό προγραμματισμό και μια καλή διαχείριση των εξόδων από πλευράς σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Αγαπητέ Ταύρε, καλό είναι να κινηθείς σε χαμηλούς τόνους και να είσαι ιδιαίτερα προσεχτικός στην συμπεριφορά σου, γιατί θα είσαι επιρρεπής σε διαμάχες και συγκρούσεις. Επομένως, κινήσου με διακριτικότητα χωρίς να προκαλείς ανθρώπους και καταστάσεις και έτσι θα καταφέρεις να αποφύγεις μπερδέματα που θα σου δημιουργήσουν προβλήματα κάπου παρακάτω. Θα δεις ότι σύντομα τα δεδομένα θα αλλάξουν και θα χαλαρώσουν οι εντάσεις.

Αισθηματικές
Νιώθεις ότι το παρελθόν σε κυνηγάει με κάποιον τρόπο και δε σε αφήνει να χαρείς το παρόν. Βάλε τα πράγματα στη θέση τους και προχώρα μπροστά κοιτώντας με αισιοδοξία το μέλλον στην αισθηματική σου ζωή. Αν είσαι μόνος, τόλμησε να προχωρήσεις σε κάτι νέο και θα δεις ότι η τύχη θα είναι με το μέρος σου.

Επαγγελματικές
Οι επαγγελματικές εξελίξεις αναμένονται θετικές και μάλιστα υπάρχει μια εύνοια σχετικά με συνεργασίες και νέα ξεκινήματα αυτή την περίοδο. Η οικονομική κατάσταση δεν επιτρέπει να κινείσαι απερίσκεπτα, επομένως σκέψου καλά προτού προβείς σε αγορές και σπατάλες.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Αγαπητέ Δίδυμε, το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί και σου δίνει τη δυνατότητα να προοδεύσεις και μάλιστα να αλλάξεις ριζικά τη ζωή σου. Η ευκαιρία θα σου παρουσιαστεί μέσα από τη στήριξη και την παρακίνηση που θα σου προσφέρει ένα ιδιαίτερο άτομο που εκτιμά και σέβεται τον χαρακτήρα και τις δυνατότητές σου. Άρπαξε την ευκαιρία και εκμεταλλεύσου την εύνοια αυτή ,έτσι ώστε να επιτύχεις όσα ονειρεύεσαι.

Αισθηματικές
Η ημέρα στα αισθηματικά σου χρειάζεται ηρεμία και αποφυγή εντάσεων. Είσαι επιρρεπής σε συγκρούσεις , επομένως άφησε στην άκρη συζητήσεις που θέλεις να κάνεις. Δεν είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, φρόντισε να αφήσεις για λίγο στην άκρη τους προβληματισμούς και επικεντρώσου σε όσα θες να καταφέρεις κάνοντας κινήσεις για να τα διεκδικήσεις.

Επαγγελματικές
Υπάρχουν προβληματισμοί στο μυαλό σου σχετικά με θέματα καριέρας. Ωστόσο, μην κάνεις κινήσεις που αλλάζουν τα δεδομένα. Δεν είναι περίοδος που βοηθάει τις μεταβάσεις. Στα οικονομικά, προσπάθησε να παραμείνεις εντός προϋπολογισμού, διατηρώντας τον έλεγχο των εξόδων σου. Μην υποκύπτεις σε σπατάλες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αγαπητέ Καρκίνε, το πλανητικό σκηνικό προωθεί την διαλεύκανση μυστικών υποθέσεων, ώστε να βγουν στην επιφάνεια δεδομένα του παρασκηνίου. Μπορεί να νιώσεις έκπληκτος απέναντι σε κάποια πληροφορία που θα φτάσει στα αυτιά σου, αλλά φρόντισε να παραμείνεις συγκρατημένος και να δώσεις χρόνο στα πράγματα να εξελιχθούν πλήρως. Περίμενε μέχρι να δοθούν όλες οι πληροφορίες και έτσι να συμπληρώσεις όλο το παζλ. Στη συνέχεια, σκέψου με σωφροσύνη πως θα αντιδράσεις.

Αισθηματικές
Η αναδρομή στο παρελθόν έχει πρωτεύοντα ρόλο στην αισθηματική σου ζωή, φέρνοντας αναμνήσεις και αισθήματα που δεν ωφελούν το παρόν. Κάνε ,λοιπόν, ό,τι μπορείς για να επικεντρωθείς στα τωρινά δεδομένα και να χαρείς τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, αποδεσμεύσου από το παρελθόν και κάνε τα επόμενα βήματά σου με αισιοδοξία για να κατακτήσεις αυτό που επιδιώκεις.

Επαγγελματικές
Θα υπάρξουν πολλές προοπτικές για την επαγγελματική σου ζωή και θα σου προταθούν νέα πράγματα. Καλό είναι να αναλογιστείς τις δυνατότητές σου και πως μπορείς να ανταπεξέλθεις προτού σπεύσεις να απαντήσεις. Η οικονομική σου κατάσταση βελτιώνεται και θα σου γίνουν προτάσεις με σκοπό να αυξήσεις τα κέρδη σου. Περιόρισε τα έξοδα.

ΛΕΩΝ
Αγαπητέ Λέων, πρέπει να αναλογιστείς τα αποθέματα των ψυχικών σου δυνάμεων σε σχέση με τις φιλοδοξίες που έχεις. Μπορεί να στοχεύεις σε κάτι πολύ σημαντικό που απαιτεί κόπο και θυσίες, αλλά είσαι έτοιμος να προσφέρεις όσα απαιτούνται; Η απάντηση προέρχεται μόνο από εσένα ,αλλά θα πρέπει να αντιμετωπίσεις με ειλικρίνεια την κατάσταση. Μην επιτρέψεις σε τρίτους να εμπλακούν σε αυτές σου τις αποφάσεις.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή σήμερα θα έχει πολλές όμορφες στιγμές και θα μπορέσεις να χαρείς την συντροφιά του δικού σου ανθρώπου. Αν είσαι μόνος, δέχεσαι μια εύνοια στα συναισθηματικά σου που σε βοηθάει να γνωρίσεις ένα πρόσωπο για το οποίο να νιώσεις έλξη.

Επαγγελματικές
Ανατροπές έρχονται στον επαγγελματικό τομέα που θα φέρουν θετικές εξελίξεις και ευχάριστες αλλαγές. Μπορείς να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου θέματα που σε αφορούν και να λάβεις υποστήριξη. Τα οικονομικά σου παραμένουν στάσιμα και ίσως κάποια ζητήματα να μην προχωρούν όπως επιδιώκεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αγαπητέ Παρθένε, για άλλη μια φορά συνειδητοποιείς ότι σου ανατίθενται υποχρεώσεις και αρμοδιότητες που δεν σου ανήκουν. Η τάση αυτή είναι πολύ έντονη από πλευράς των δικών σου ανθρώπων. Προκειμένου να διαφυλάξεις τα προσωπικά σου συμφέροντα αλλά και την ισορροπία σου, καλό είναι να αντισταθείς σε όλο αυτό και να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους. Εξήγησέ τους τι ακριβώς συμβαίνει και τι συνέπειες επωμίζεσαι και να είσαι σίγουρος ότι θα έχεις πολύ θετική ανταπόκριση.

Αισθηματικές
Υπάρχουν σύννεφα στη σχέση σου και θέματα άλυτα που αιωρούνται μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου. Φρόντισε να πλησιάσεις το ταίρι σου και να του μιλήσεις για αυτά ,έτσι ώστε να πάψουν να υπάρχουν θέματα που σας απομακρύνουν. Αν είσαι αδέσμευτος, μην απογοητεύεσαι από την κατάσταση και διεκδίκησε το δικαίωμα στον έρωτα και τη συντροφικότητα.

Επαγγελματικές
Θα νιώσεις την εύνοια στην επαγγελματική σου ζωή, καθώς προωθούνται τα σχέδιά σου και είσαι σε θέση να κάνεις νέες συνεργασίες. Οι οικονομικές απαιτήσεις είναι αρκετές, αλλά έχοντας πειθαρχία στο πρόγραμμά σου θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις αποτελεσματικά.

ΖΥΓΟΣ
Η καθημερινότητα είναι ιδιαιτέρως απαιτητική για εσένα, φίλε Ζυγέ. Πολλές φορές σε κάνει να φτάνεις στα άκρα και να ξεπερνάς τις αντοχές σου. Προκειμένου να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις αποτελεσματικά και στο μέλλον, θα πρέπει να βρεις μια ισορροπία μεταξύ υποχρεώσεων και ελεύθερο χρόνου. Θα σου είναι πολύτιμος έτσι ώστε να αποσυμπιεστείς από την ένταση και να φροντίσεις τον εαυτό σου «ψυχή τε και σώματι». Το έχεις ανάγκη και για αυτό μην το αμελήσεις.

Αισθηματικές
Σήμερα θα έχεις τη δυνατότητα να απολαύσεις την παρέα του συντρόφου σου, με τη μόνη προϋπόθεση ότι δεν θα αναμοχλεύσεις υποθέσεις του παρελθόντος που έχουν κλείσει. Αν πορεύεσαι μόνος συναισθηματικά, θα υπάρξουν εκπλήξεις που θα σε κάνουν να αναθαρρήσεις.

Επαγγελματικές
Έχεις πολλές ικανότητες σε επαγγελματικό επίπεδο, που σε βοηθούν να ανταπεξέρχεσαι με επιτυχία. Για αυτό άφησε στην άκρη τους φόβους σου. Στα οικονομικά σου θα υπάρξουν συζητήσεις για τις οποίες καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τις επόμενες ημέρες αναμένονται ελαφρώς ταραχώδη γεγονότα για εσένα , φίλε Σκορπιέ. Εν ολίγοις, θα υπάρχει η τάση να συγκρουστείς άμεσα ή έμμεσα με άτομα του κοινωνικού σου κύκλου. Για να καταφέρεις να περάσεις αλώβητος από αυτή την κατάσταση κράτησε την ψυχραιμία σου και διατήρησε τις αποστάσεις όταν αυτό είναι εφικτό. Μην εμπλέκεσαι αν δεν σου ζητηθεί άμεσα να το κάνεις. Έτσι θα καταφέρεις να αποφύγεις μπλεξίματα που δεν έχουν νόημα.

Αισθηματικές
Ό,τι αφορά στη σχέση σου, καλό είναι να μην κρατάς μυστικά ή θέματα που σε πνίγουν για εσένα. Επικοινώνησέ τα στον σύντροφό σου με καλή διάθεση και αυτό θα προσφέρει και στους δυο σας ηρεμία και ισορροπία. Αν είσαι μόνος, άφησε τις αμφιβολίες και τους φόβους σου στην άκρη και κάνε τις κινήσεις που θέλεις για να συναντήσεις κάποιον που θα σε χαροποιήσει.

Επαγγελματικές
Ο δυναμισμός που νιώθεις στα επαγγελματικά σου ζητήματα σε βοηθάει ώστε να επιτύχεις θετικά αποτελέσματα. Αν υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες που σχετίζονται με την γραφειοκρατία ή το νόμο διευθέτησέ τις άμεσα ώστε να απαλλαγείς από τη σκέψη τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το παρελθόν σου χτυπάει την πόρτα, αγαπητέ Τοξότη, εντελώς απροσδόκητα και πολύ επιτακτικά. Μέσω ενός προσώπου που θα συναντήσεις τυχαία, θα ανατρέξεις σε παρελθοντικές καταστάσεις δημιουργώντας σου ένα συναίσθημα ονειροπόλησης. Μην υποκύψεις στην ψευδαίσθηση αυτή , αφού από τη φύση της είναι παραπλανητική. Διατήρησε τη λογική σου και απομάκρυνε τις σκέψεις με δυναμισμό.

Αισθηματικές
Καλό είναι στην αισθηματική σου ζωή να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον και να προσεγγίσεις με τρυφερότητα τον σύντροφό σου. Πολλές φορές η ίδια σου η συμπεριφορά μπορεί να τον κάνει να νιώθει ότι βρίσκεται στο περιθώριο. Αν πορεύεσαι ακόμη μόνος στη ζωή, το πλανητικό σκηνικό υπόσχεται να σε βοηθήσει να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Επαγγελματικές
Καθυστερήσεις και εμπόδια στο χώρο της εργασίας σου προκαλούν την ψυχραιμία σου και σε κάνουν να εκνευρίζεσαι. Μην υποκύψεις και κινήσου με λογική και ηρεμία. Στα οικονομικά σου, μην προχωρήσεις με αποφάσεις που σχετίζονται με έξοδα γιατί δεν ευνοείσαι αυτή τη στιγμή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αγαπητέ Αιγόκερε, κάνε επιτέλους το επόμενο βήμα και κλείσε την πόρτα στο παρελθόν. Υπάρχουν θέματα που ακόμη τριγυρνούν στο μυαλό σου και σχετίζονται με την εμπιστοσύνη που άδικα έδειξες σε κάποια άτομα. Εκ των υστέρων, αποδεικνύεται ότι δεν το άξιζαν και αυτό σε τραυμάτισε βαθιά. Ωστόσο, δεν έχει νόημα να αναλώνεσαι περαιτέρω. Άφησε χώρο για νέες καταστάσεις στη ζωή σου και θα δεις ότι θα έχεις δυνατότητα να υλοποιήσεις πολλά «θέλω» σου από εδώ και μπρος, αρκεί να το πιστέψεις εσύ πρώτα.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή υπάρχουν μικροπροβλήματα με το ταίρι σου που αν δεν τα λύσεις άμεσα δεν θα σε αφήσουν να ηρεμήσεις και να περάσεις καλά. Αν δεν έχεις βρει ακόμη αυτό που αναζητάς στη ζωή σου, μην διστάσεις να το διεκδικήσεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου καταφέρνεις να ανταπεξέρχεσαι με επιτυχία, όμως χρειάζεται να ελέγξεις το άγχος σου προκειμένου να συνεχίσεις την ανοδική σου πορεία. Στα οικονομικά, θα δεις ότι θέματα που καθυστερούσαν, πλέον αρχίζουν να δρομολογούνται. Καλό είναι σήμερα να μην κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αγαπητέ Υδροχόε, πρέπει να ξέρεις ότι κάθε επιτυχία απαιτεί θυσίες. Στην φάση που βρίσκεσαι μπορείς να κινηθείς με θάρρος και να διεκδικήσεις αυτά που σου αξίζουν. Το μόνο που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου είναι ότι οι ευκαιρίες κάποιες φορές είναι μεταμφιεσμένες και δεν φαίνονται εξ αρχής. Για αυτό σκέψου σοβαρά κάποιες προτάσεις και θα δεις θεαματικά αποτελέσματα και εξελίξεις στη ζωή σου. Είσαι έτοιμος να αλλάξεις τα δεδομένα σου;

Αισθηματικές
Αφιέρωσε λίγο παραπάνω χρόνο σήμερα στον σύντροφό σου και μη αφήνεις τις υποχρεώσεις σου να σε απομακρύνουν από εκείνον. Αν πάλι είσαι μόνος, βρες το χρόνο να βγεις και να κοινωνικοποιηθείς γιατί έτσι θα έχεις την ευκαιρία να βρεθείς πιο κοντά σε αυτό που αναζητάς.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου είσαι ιδιαίτερα αποτελεσματικός και αντιμετωπίζεις τα όποια εμπόδια με τεράστια επιτυχία. Σήμερα έχεις την ευκαιρία να ξεκινήσεις νέα πράγματα. Φρόντισε να καλύψεις εκκρεμότητες οικονομικής φύσης και, ειδικά, νομικά θέματα.

ΙΧΘΕΙΣ
Αγαπητέ Ιχθύ, βρίσκεσαι πολύ κοντά στην κατάκτηση των στόχων σου. Ακόμη και αν καθυστερήσει λίγο αυτό, μην αγχωθείς γιατί είναι εντελώς πρόσκαιρο. Πρέπει να παραμείνεις προσηλωμένος στο πρόγραμμά σου και να αποφύγεις τις υπερβολές. Βήμα-βήμα θα έρθει η επίτευξη για την οποία εργάζεσαι σκληρά το τελευταίο διάστημα. Έτσι θα υπάρξει η δυνατότητα να ανοίξουν νέοι δρόμοι στο άμεσο μέλλον.

Αισθηματικές
Η κατάσταση στην αισθηματική σου ζωή έχεις όλες τις προοπτικές να βελτιωθεί. Η λύση βρίσκεται στα δικά σου χέρια και έγκειται στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τις δικές σου ανασφάλειες. Ο σύντροφός σου είναι δίπλα σου για να πορευθεί ως σύμμαχός σου στη ζωή , όχι για να τον επιπλήττεις ή να του επιρρίπτεις ευθύνες που δεν του αντιστοιχούν. Αν πορεύεσαι μόνος μέχρι τώρα, πολύ σύντομα έχεις προοπτικές να αλλάξει το σκηνικό αν εσύ κινηθείς αντίστοιχα.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θέματα δεν θέλουν βιασύνες, για αυτό το λόγο μην γίνεσαι απερίσκεπτος και δώσε προσοχή στον τρόπο που θα πράξεις σχετικά με κάποιες νέες συνεργασίες. Τα οικονομικά σου ζητήματα είναι αρκετά, ενώ πολλές εκκρεμότητες ζητούν τακτοποίηση. Βάλε ένα πρόγραμμα και διευθέτησέ τα. Σε κάθε περίπτωση μην κάνεις έξοδα ή κινήσεις που θα απαιτούν μελλοντικά να ξοδεύεις συνεχώς χρήματα.

Read More

And More