Πίσω στην κορυφή της σελίδας
30.07.2016 | 10:25

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 30/7/2016

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 30/7/2016
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ ξεκινάει μια ημέρα που θα είσαι σε πολύ καλή διάθεση, λόγω της νέας θέσης του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου. Πολλές δραστηριότητες παρουσιάζονται, με πολύ ενδιαφέρον. Ξεκινάς με πολύ μεγάλη ενεργητικότητα και με τη θέληση να κάνεις πάρα πολλά στους τομείς που σε απασχολούν στη ζωή σου. Μόνο κοίτα να μετριάσεις λίγο την παρορμητικότητά σου και να ξεκουραστείς, γιατί πολλές θα είναι οι στιγμές που θα νιώθεις το σώμα σου να σε προδίδει.

Αισθηματικές
Φίλε Κριέ, έντονα προβλήματα μπορεί να υπάρξουν σήμερα ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου και υπαίτιος για την κατάσταση που θα δημιουργηθεί, κατά πάσα πιθανότητα θα είσαι εσύ. Πάψε λοιπόν να μιλάς προτού πρώτα σκεφτείς, γιατί άθελα σου μπορεί να τον πληγώσεις. Εσένα που είσαι ελεύθερος, η στιγμή που θα σε βγάλει από τα αδιέξοδα που αντιμετωπίζεις είναι πολύ κοντά, γεγονός που θα σε ελευθερώσει από τις αρνητικές σκέψεις και θα σε κάνει να δεις το μέλλον της ερωτικής σου ζωής πολύ πιο αποφασιστικά.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα δεν είναι άσχημα, αλλά καλό θα είναι σήμερα να προσπαθήσεις να ξεκουραστείς λίγο. Η διαχείριση των οικονομικών σου είναι από τα πρωτεύοντα πράγματα που πρέπει να ασχοληθείς, καθώς πρόκειται να κάνεις σημαντικές οικονομικές κινήσεις, που θα σου αποφέρουν αρκετά κέρδη.

/


Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, με την είσοδο του Ερμή από σήμερα και στο εξής στο ζώδιο της Παρθένου, μπορείς να αρχίσεις να κάνεις κάποιες ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή σου και να ξεχάσεις τις παλιές τακτικές, που μπορεί να σε κρατούσαν πίσω στην πορεία των σχεδίων σου. Άνοιξε τα φτερά σου και δες τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία. Μόνο έτσι θα βαδίσεις αργά, αλλά σταθερά, στην οδό της επιτυχίας. Έχεις όλα τα φόντα για να πετύχεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου, αρκεί να εκμεταλλευτείς στο έπακρο τις καλές επιρροές που σου στέλνουν οι πλανήτες!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ταύρε, οι σημερινές συζητήσεις που θα κάνεις με το σύντροφό σου θα σε φέρουν πολύ πιο κοντά του, αρκεί να είσαι ειλικρινής μαζί του και να μην του κρύψεις τίποτα. Εάν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου σου, η προσωπικότητα σου θα λάμψει στο κοινωνικό σου περιβάλλον και θα μπορέσεις να αξιοποιήσεις γνωριμίες που θα κάνεις με σημαντικά πρόσωπα.

Επαγγελματικές
Με κάποια ένταση στο χώρο της δουλειάς σου ξεκινά η σημερινή ημέρα, φίλε Ταύρε, λόγω της πίεσης που σου ασκείται από τα χρονικά περιθώρια που έχεις για να τακτοποιήσεις κάποιες από τις αρμοδιότητές σου. Μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να παρασυρθεί από παρορμητικές κινήσεις, αλλά φρόντισε να έχεις σκεφτεί καλά προτού πεις ή κάνεις το οτιδήποτε. Οικονομικά, είναι στο χέρι σου να αυξήσεις τα έσοδά σου, αρκεί να μην προβείς σε περιττές αγορές.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, αυτό το Σάββατο με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στο ζώδιο της Παρθένου, είναι ευνοϊκό τόσο για τα επαγγελματικά σου όσο και για τα αισθηματικά σου. Απόβαλε λοιπόν όσο μπορείς το άγχος που συνεχώς σε κυριεύει και φρόντισε να χαλαρώσεις με τους αγαπημένους σου φίλους και την οικογένεια σου, που σε καταλαβαίνουν και σε ξεκουράζουν.

Αισθηματικές
Φίλε Δίδυμε, ο δυναμισμός σου θα είναι μεγάλος στον αισθηματικό σου τομέα. Σήμερα θα κάνεις συζητήσεις με το σύντροφό σου που θα δώσουν άλλη προοπτική στη σχέση σου. Από εδώ και στο εξής μπορείς να ονειρεύεσαι χωρίς τον κίνδυνο της απογοήτευσης. Εάν ανήκεις στους αδέσμευτους εκπροσώπους του ζωδίου σου, η μέρα είναι καλή για να πλησιάσεις και να ανοιχτείς στο άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Κινήσου σήμερα με γνώμονα τη διαίσθησή σου για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις σχετικά με την καριέρα σου. Αξιοποίησε στον μέγιστο βαθμό τις δυνατότητες των συνεργατών σου και μην τους φέρνεις αντιρρήσεις, γιατί θα σε βοηθήσουν πολύ μακροπρόθεσμα. Παράμεινε ρεαλιστής στη διαχείριση των οικονομικών σου και πολύ γρήγορα θα τα δεις να βελτιώνονται.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στο ζώδιο της Παρθένου, καλά θα κάνεις να ασχοληθείς με κάποια φυσική δραστηριότητα ή άθλημα στη διάρκεια αυτής της ημέρας, προκειμένου να διατηρηθεί η ισορροπία μεταξύ της ψυχολογικής και της βιολογικής σου ηρεμίας. Σήμερα θα υπερισχύει μια πιο λεπτή και διακριτική τάση, που θα σε οδηγήσει γενικά σε καλύτερες κοινωνικές επαφές και θα βελτιώσει τις ήδη υπάρχουσες φιλίες σου.

Αισθηματικές
Προσπάθησε να αποφύγεις τις αντιθέσεις και τους καβγάδες σήμερα με το σύντροφό σου και με ήπιους τόνους προσπάθησε μέσα από την συζήτηση να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, μην καταθέτεις τα όπλα σε κάθε μικρή δυσκολία και προσπάθησε περισσότερο, ώστε να φτιάξεις την ερωτική σου ζωή.

Επαγγελματικές
Φίλε Καρκίνε, στα επαγγελματικά σου μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αφού η ημέρα εκτινάσσει τον δυναμισμό σου στα ύψη. Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σου πλέον έχει αποκατασταθεί και το μόνο που σου απομένει είναι να καταβάλεις προσπάθειες για να την διατηρήσεις. Στα οικονομικά πρέπει να προσέχεις, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα, που θα σε βγάλουν από τον προϋπολογισμό σου.

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα αυτό το Σάββατο, με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στην Παρθένο, θα φέρει απρόσμενα νέα στη ζωή σου που θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Με τις καλές επιρροές που δέχεσαι, οι λύσεις που αναζητάς σου έρχονται ουρανοκατέβατες και σε πιάνει μια λαχτάρα για να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου. Φέρε ένα αέρα ανανέωσης στη ζωή σου και άρχισε να βλέπεις τα πράγματα πιο θετικά και αισιόδοξα, γιατί αυτό απαιτεί η παρούσα περίοδος.

Αισθηματικές
Φίλε Λέοντα, φρόντισε σήμερα να χαλαρώσεις και να δεις μερικά πράγματα στη σχέση σου με διαφορετικό μάτι. Κι αν ακόμη είσαι αγχωμένος και προβληματισμένος με την πορεία του δεσμού σου, καλό είναι να μοιραστείς τις ανασφάλειές σου με ένα άτομο που εμπιστεύεσαι και ξέρεις ότι θα σε συμβουλεύσει σωστά. Ευχάριστα θα είναι τα νέα που περιμένουν τους ελεύθερους του ζωδίου, από κάποιο μήνυμα που θα σας στείλει το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Η ημέρα θα σου προσδώσει μία μεγαλύτερη εσωστρέφεια, νευρικότητα και ίσως σε αφήσει ανικανοποίητο σχετικά με κάποια επαγγελματικά σου θέματα, αγαπητέ Λέοντα. Κάνε υπομονή και μεθόδευσε τις κινήσεις σου, ώστε τα πράγματα να πάνε πιο στρωτά για σένα. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν έντονα, γι’ αυτό απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα.

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, ο παράγοντας της τύχης δε θα λείπει σήμερα από τη ζωή σου, με τον κυβερνήτη σου Ερμή να κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου, γεγονός που θα σε ευνοήσει σημαντικά. Παρ’ όλο που σε διέπει μία ανασφάλεια αυτό το διάστημα, επιμένεις να θέλεις να κάνεις ξεκαθαρίσματα και να διορθώσεις τα κακώς κείμενα που υπάρχουν τόσο στις αισθηματικές, όσο και στις εργασιακές σου σχέσεις. Προχώρα με γνώμονα το μέτρο και θα έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αισθηματικές
Στη σχέση σου θα περάσεις αρκετά καλά σήμερα. Θα κάνεις συζητήσεις με το σύντροφό σου που θα σε ικανοποιήσουν και θα βελτιώσουν το κλίμα μεταξύ σας. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους εκπροσώπους του ζωδίου σου, να ξέρεις ότι μόνο αν βγεις έξω μπορείς να γνωρίσεις κάποιον που θα σε γοητεύσει. Μην κάθεσαι λοιπόν στο σπίτι περιμένοντας τον έρωτα να σου χτυπήσει την πόρτα και δραστηριοποιήσου.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου είναι σε καλά επίπεδα. Μπορείς σήμερα να το ρίξεις λίγο έξω και να περάσεις ξεκούραστα και ξέγνοιαστα. Τα σχέδιά σου προωθούνται με τον καλύτερο τρόπο, χάρη στη θετική επίδραση που σου ασκεί ο κυβερνήτης σου. Πρέπει να δεις τα οικονομικά σου με περισσότερη σοβαρότητα και να μην παρασύρεσαι σε τόσα έξοδα, που σε έχουν βγάλει εκτός προϋπολογισμού.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, έχεις πολλές υποχρεώσεις και δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις σε όλα. Από σήμερα όμως και στο εξής, με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στην Παρθένο, προγραμματίσου, μην αγχώνεσαι και φρόντισε να εκμεταλλευτείς τον ελεύθερο χρόνο που θα σου απομείνει, για να χαλαρώσεις λίγο και να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου. Μερικά άτομα μπορεί να θέλουν να σταματήσουν την πορεία που έχεις θέσει για τη ζωή σου. Προσπέρασέ τα έντεχνα και φρόντισε να κάνεις το ιδανικότερο για σένα.

Αισθηματικές
Φίλε Ζυγέ, κάποιες ατασθαλίες του παρελθόντος μπορεί να βγουν σήμερα στην επιφάνεια και να δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση με το σύντροφό σου. Φρόντισε να είσαι ειλικρινής μαζί του και μην προσπαθήσεις να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα. Το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να τον στεναχωρήσεις περισσότερο και να τον απογοητεύσεις. Εάν είσαι ελεύθερος, να θυμάσαι ότι η μέρα είναι ιδανική για εσωτερική αναζήτηση και για επαναπροσδιορισμό των αναγκών σου.

Επαγγελματικές
Η επιμονή και η υπομονή σου σε ένα σημαντικό ζήτημα που θα παρουσιαστεί σήμερα στα επαγγελματικά σου, θα είναι καθοριστικοί παράγοντες για την επιτυχία σου. Πάλεψε το όσο μπορείς και θα δεις ότι η μέρα θα σε ανταμείψει. Στα οικονομικά σου φρόντισε να μην κάνεις πολλά έξοδα, γιατί θα βγεις από το πρόγραμμά σου. Κράτησε την καταναλωτική παρορμητικότητά σου για λίγο αργότερα.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον και με θέματα που μέχρι τώρα σε κούραζαν και σταματούσαν την πορεία σου. Θα καταφέρεις σημαντικά βήματα σε παρελθοντικές υποθέσεις σου, που καθυστερούσαν και δεν έβρισκαν λύσεις. Μετρίασε την ταχύτητά σου, γιατί δύσκολα οι άλλοι θα αντέξουν τους ρυθμούς σου και έχεις ανάγκη τη δική τους συμμετοχή.

Αισθηματικές
Σήμερα έχεις αρκετά καλές προοπτικές για να περάσεις ευχάριστα με το δεσμό σου, αν είσαι Σκορπιός. Για να αποφύγεις λογομαχίες με το σύντροφό σου, μην πεις όχι σε προτάσεις που μπορεί να σου κάνει, από τη στιγμή που βλέπεις ότι είναι σημαντικές για εκείνον. Στάσου λίγο στο πλάι του τώρα που σε έχει ανάγκη και μην ασχολείσαι συνεχώς μόνο με τα δικά σου προβλήματα.

Επαγγελματικές
Σήμερα υπάρχουν αισιόδοξες προοπτικές για νέες συμφωνίες που μπορείς να κλείσεις στο χώρο της δουλειάς σου. Με σύμμαχό σου τον Ερμή που σήμερα κάνει την είσοδό του στην Παρθένο, η γοητεία και η ευγένειά σου θα ανοίξουν πόρτες που μέχρι πρόσφατα ήταν ερμητικά κλειστές. Στα οικονομικά σου, οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές, γι’ αυτό προσπάθησε να μη βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, φρόντισε σήμερα να δεις κάποιες καταστάσεις με αρκετή ψυχραιμία, να περάσεις υπέροχα με αγαπημένα σου άτομα και να ξεκουραστείς, ώστε να γεμίσεις τις μπαταρίες σου για να ανταπεξέλθεις αποτελεσματικά σε αυτά που σε περιμένουν. Καταστάσεις που μπορεί να σε κούραζαν ψυχικά, βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι με τη νέα θέση του Ερμή στην Παρθένο. Ωστόσο να θυμάσαι ότι οι συμβιβαστικές λύσεις είναι πιο κερδοφόρες από ό,τι είναι ένας τσακωμός.

Αισθηματικές
Φίλε Τοξότη, ο δεσμός σου φαίνεται ότι θα περάσει μία δύσκολη ημέρα. Εξάντλησε όλα τα περιθώρια που υπάρχουν, προτού πάρεις ουσιαστικές αποφάσεις σχετικά με εσένα και τη σχέση σου και φρόντισε να είσαι δίκαιος σε συζητήσεις που θα κάνεις με το σύντροφό σου. Οι μοναχικοί Τοξότες, καλό θα είναι να πάρετε την τύχη στα χέρια σας. Είναι προτιμότερο να αναζητάς μόνος σου αυτό που επιθυμείς, παρά να περιμένεις να σου το βρει ο περίγυρος.

Επαγγελματικές
Η οργάνωση και η πειθαρχία είναι τα κλειδιά για την επιτυχία της σημερινής ημέρας. Στρώσου λοιπόν στη δουλειά και μην περιμένεις από τους άλλους να δουλέψουν για εσένα, διαφορετικά πολύ γρήγορα θα το μετανιώσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι άσχημα, αλλά πρέπει να προσέχεις τις κινήσεις που κάνεις.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, μην επηρεάζεσαι σήμερα από εξωγενείς παράγοντες και βρες τρόπο να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου. Κοινωνικές καταστάσεις θα επηρεάσουν τη διάθεσή σου και θα σε αγχώσουν. Ωστόσο, με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στην Παρθένο, οι αλλαγές θα διαδέχονται η μία την άλλη, γι’ αυτό πρέπει να είσαι σωστά προετοιμασμένος για κάθε ενδεχόμενο.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως, πάψε να σκέφτεσαι αρνητικά και να μεταφέρεις αυτή σου τη διάθεση και στο σπίτι, γιατί μπορεί να προκαλέσεις προβλήματα, ενώ δεν το θέλεις. Εάν δεν έχεις σχέση, είναι καιρός να ασχοληθείς λίγο με την εξωτερική σου εμφάνιση που το τελευταίο διάστημα έχεις αμελήσει, και μετά να επιδοθείς στα φλερτ!

Επαγγελματικές
Με τη βοήθεια της πείρας που έχεις αποκτήσει, κινήσου σήμερα διπλωματικά και πλησίασε όλους όσους μπορούν να επηρεάσουν την καριέρα σου. Είναι σημαντικό να θυμάσαι ότι οι ευκαιρίες μπορούν να κερδηθούν μόνο με σκληρή δουλειά, απόλυτη συνέπεια, σωστό προγραμματισμό και καλή συμπεριφορά. Στρώσε λοιπόν το δρόμο για να έρθουν αυτά που επιθυμείς.

Υδροχόος
Σήμερα αρχίζεις να ηρεμείς, αγαπητέ Υδροχόε. Πολλά πράγματα αρχίζουν και μπαίνουν σε μια σειρά, που σου παρέχει επιτέλους μια στοιχειώδη ικανοποίηση. Ξεκινάει μια πολύ εποικοδομητική περίοδος σε ό,τι έχει σχέση με σχέδια του παρελθόντος και με εκκρεμότητες που έχεις με κάποια άτομα της οικογένειας.

Αισθηματικές
Η σχέση σου έχει αρχίσει να ισορροπεί και αισθάνεσαι καλά για αυτό, αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος. Ταυτόχρονα θα δεχτείς μία πρόταση από το σύντροφό σου, που θα σε εκπλήξει ευχάριστα. Καλά θα κάνεις να τη δεχτείς χωρίς δεύτερη σκέψη. Το ίδιο ισχύει κι αν ακόμη δεν έχεις σταθερή σχέση αυτή την στιγμή στη ζωή σου, καθώς μία πρόσκληση που θα λάβεις από άτομο που σε ελκύει, θα σου φτιάξει για τα καλά τη διάθεση.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και πρέπει να συνεχίσεις με τους ίδιους εντατικούς ρυθμούς την εργασία σου, ώστε να δεις άμεσα τα θετικά αποτελέσματα που περιμένεις. Συνεργάτες και συνάδελφοι θα σταθούν στο πλάι σου και θα στηρίξουν τις ιδέες σου, εκεί που δεν το περιμένεις. Στα οικονομικά σου θα έχεις ανοδική πορεία και τακτοποιούνται πολλές εκκρεμότητες.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, οι υποχρεώσεις σου είναι αμέτρητες, με αποτέλεσμα να έχεις εξαντληθεί. Πρόσεξε τη διατροφή σου και κράτησε κάποιες ώρες για τη χαλάρωσή σου. Ο Ερμής, που από σήμερα και στο εξής θα κινείται στο ζώδιο της Παρθένου, σε ευνοεί και πολύ γρήγορα θα δεις κάποιους στόχους σου να ευοδώνονται. Ετοιμάσου να δεχτείς κάποιες προτάσεις, που θα σου δώσουν μεγάλη χαρά και θα ικανοποιήσουν τις οικονομικές σου φιλοδοξίες.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ιχθύ, η διάθεσή σου θα είναι αρκετά καλή σήμερα και θα θέλεις να κάνεις πολλά πράγματα με το σύντροφό σου. Κάνε τις προτάσεις σου και δε θα έχεις άρνηση σε τίποτα από ό,τι προτείνεις. Εσύ που σε έχει κυκλώσει η μοναξιά, μπορείς τώρα να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις για να πλησιάσεις το άτομο που έχεις ερωτευτεί, μιας και η γοητεία σου θα είναι ενισχυμένη.

Επαγγελματικές
Η ανεξήγητη στάση κάποιων κοντινών σου ατόμων στον επαγγελματικό σου χώρο δεν πρέπει σήμερα να σου χαλάσει τη διάθεση. Προσπάθησε να μιλήσεις μαζί τους, για να δεις που οφείλεται και μη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται και σου χαρίζουν την πολυτέλεια να κάνεις κάποιες έξτρα αγορές.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Πες τη γνώμη σου

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...

Top 10