Πίσω στην κορυφή της σελίδας
22.06.2014 | 22:48

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 23 ως 29 Ιουνίου. Τι λένε τα άστρα;

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 23 ως 29 Ιουνίου. Τι λένε τα άστρα;
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Ο Ιούνιος πλησιάζει στο τέλος του. Το ίδιο και ο ανάδρομος Ερμής. Τι παίζει όμως αυτήν την εβδομάδα; Τι υπόσχεται ζώδιο και ωροσκόπος

ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ...

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή μπαίνει στη ζωή σου με έντονες συναισθηματικές αναμοχλεύσεις και σε βοηθά αισθητά να ανεφοδιαστείς, εκεί που έχεις χάσει την ενέργειά σου. Μην αγνοείς τις οικονομικές σου υποχρεώσεις και μην ελπίζεις ότι τα πράγματα μπορούν να καλυφθούν από κάποιο θαύμα. Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν την Παρασκευή, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου και να ευνοεί την επαγγελματική σου πρόοδο, απαιτούν σαφήνεια και περισσότερο κόπο από την μεριά σου για να ευδοκιμήσουν.

Αισθηματικές
Η νέα θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων από το ξεκίνημα της εβδομάδας, θα σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα ψυχολογικά και θα έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου. Μπορείς να λύσεις κάποιες προβληματικές καταστάσεις που υπάρχουν στη σχέση σου, αρκεί να είσαι δίκαιη και ειλικρινής απέναντι στο ταίρι σου. Το Σαββατοκύριακο, με την Σελήνη να κινείται στον Καρκίνο μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής, μπορείς να περάσεις όμορφα και ερωτικά. Ακόμα κι εσύ που παραμένεις single, πάρε τα πάνω σου, γιατί με τις τρέχουσες πλανητικές όψεις ευνοείσαι να κάνεις νέες γνωριμίες!

Επαγγελματικές
Αυτή η εβδομάδα στα επαγγελματικά σου θα κυλήσει σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα και η δημιουργικότητά σου θα είναι στα ύψη. Έτσι λοιπόν, αυτές τις μέρες θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές για αλλαγές που θα γίνουν ή καινούριες συνεργασίες. Αν κάτι δεν σου αρέσει, καλό θα είναι πριν μιλήσεις, να το σκεφτείς καλά, γιατί μπορεί στο μέλλον να αποδειχτεί ωφέλιμο. Προσοχή μόνο πρέπει να επιδείξεις την Τετάρτη, που ο κυβερνήτης σου Άρης θα πραγματοποιήσει αρνητική όψη με τον Ουρανό από το ζώδιό σου και σε επηρεάζει αρνητικά, ώστε να προλάβεις απρόβλεπτες συνέπειες. Τα οικονομικά δεν πάνε πολύ καλά. Πρέπει να κάνεις πολύ καλό προγραμματισμό και να αποφύγεις τα περιττά έξοδα.ΤΑΥΡΟΣ
Ξεκινάει μία εβδομάδα, κατά την οποία αρχίζεις να βλέπεις πολλές καταστάσεις από μία διαφορετική, πιο αισιόδοξη σκοπιά. Τόσο η νέα θέση της Αφροδίτης στους Διδύμους από το ξεκίνημα της εβδομάδας, όσο και η Νέα Σελήνη, που θα λάβει χώρα την Παρασκευή στον Καρκίνο θα σε ευνοήσουν, με αποτέλεσμα η χαμένη ηρεμία να έρχεται ξανά στην καθημερινότητά σου κι εσύ να αρχίζεις να σκέπτεσαι μερικά πράγματα πιο σοβαρά και υπεύθυνα. Οι μέρες θα είναι ιδανικές για να ασχοληθείς ουσιαστικά και αποδοτικά με όλα τα θέματα που σε έχουν απασχολήσει το τελευταίο διάστημα και να βρεις τις πιο συμφέρουσες λύσεις για την επαγγελματική σου πορεία και την συναισθηματική σου ζωή.

Αισθηματικές
Τα ερωτικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Αυτή την εβδομάδα μπορείς να κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφό σου, για το μέλλον της σχέσης σας. Άσε κατά μέρος τους εγωισμούς, εξωτερίκευσε τα συναισθήματά σου και μην κάνεις συζητήσεις για προβλήματα του παρελθόντος, γιατί αυτή η περίοδος φαίνεται να είναι άκρως ερωτική και ρομαντική! Οι singles, να περιμένετε ευχάριστες ειδήσεις και άκρως ενδιαφέρουσες προσκλήσεις από τα άτομα που σας έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον. Μπορείτε τώρα να ενδώσετε σε κάθε λογής προκλήσεις με θετικές εξελίξεις!

Επαγγελματικές
Aυτήν την εβδομάδα στη δουλειά σου μπορείς να πας πάρα πολύ καλά, αρκεί να μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις. Φρόντισε, σε συζητήσεις που θα κάνεις με συνεργάτες σου, να μη βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα και να σκεφτείς πρώτα τα λεγόμενά τους. Ακολούθησε την διαίσθησή σου και μετά πάρε τις ανάλογες αποφάσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση, αλλά μπορείς να κάνεις συζητήσεις, για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Στα μέσα της εβδομάδας, που ο Άρης θα πραγματοποιήσει αρνητική όψη με τον Ουρανό, απόφυγε τα περιττά έξοδα και τις αγορές, γιατί θα παρασυρθείς και θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτή η εβδομάδα, ορίζει νέες ευκαιρίες και πρωτότυπες ιδέες, που θα ζητούν την πραγμάτωσή τους από εσένα στα επαγγελματικά σου, με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από τη νέα θέση της Αφροδίτης στο ζώδιό σου από τη Δευτέρα και μετά. Ταυτόχρονα όμως, λόγω της ανάδρομης πορείας του κυβερνήτη σου, ο οποίος εξακολουθεί να βάζει εμπόδια, θα χρειάζεται να έχεις το νου σου και να βλέπεις αυτές τις ευκαιρίες, ώστε να τις εκμεταλλευτείς κατάλληλα. Το πλανητικό σκηνικό δίνει έμφαση στην κοινωνική σου ζωή και σε συλλογικές εργασίες και δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για νέες γνωριμίες, νέες φιλίες και νέες συμμετοχές σε συλλογικές δραστηριότητες. Σημαντικές υποθέσεις σου προωθούνται, ενώ παράλληλα οι ισορροπίες σου επανέρχονται σε ικανοποιητικά επίπεδα.

Αισθηματικές
Αυτή την εβδομάδα η σχέση σου πάει αρκετά καλά, αλλά πρόσεχε, γιατί δεν πρέπει να επαναπαύεσαι. Μην κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφό σου για να λύσεις προβληματικές καταστάσεις, αλλά βάλε τον ερωτισμό σου να δουλέψει, πέρνα χαλαρά και θα δεις πως όλα θα ξεπεραστούν! Αν είσαι μόνη, αξιοποίησε τον ελεύθερο χρόνο σου, για να δραστηριοποιηθείς σε ένα χόμπι ή μία δραστηριότητα και άνοιξε τον κύκλο γνωριμιών σου. Κάπου εκεί βρίσκεται και αυτός ή αυτή που ζητάς.

Επαγγελματικές
Απόφυγε όλη την εβδομάδα τα υπερβολικά πράγματα και μην κάνεις νέα σχέδια για το μέλλον, γιατί έχεις ήδη εκκρεμότητες που σε αγχώνουν αρκετά. Δείχνεις μεγάλη εργατικότητα και συνέπεια, αλλά μην το παρατραβάς, γιατί στο τέλος της εβδομάδας θα έχεις εξαντληθεί. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Φρόντισε να κάνεις τις απαιτούμενες ενέργειες, για να μπορέσεις να τα ισορροπήσεις.ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα κληθείς να λύσεις προβληματικές υποθέσεις, που υπάρχουν από παλιά, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα. Οι ημέρες θα κυλήσουν με πολύ τρέξιμο και υποχρεώσεις και, σαν να μην φτάνουν όλα αυτά, την Παρασκευή που θα πραγματοποιηθεί και η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, κάποια δικά σου άτομα έρχονται κοντά σου και σε φορτίζουν με δικά τους προβλήματα.

Αισθηματικές
Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει κάποια στιγμή να κάτσεις με τον σύντροφό σου και να μιλήσετε έξω από τα δόντια, για όλα τα θέματα της σχέσης που σε απασχολούν. Μην κινείσαι με μυστικοπάθεια, γιατί αυτό δεν θα σε βγάλει πουθενά. Κάνε τις κινήσεις που πρέπει και, με ήρεμη συμπεριφορά, προσπάθησε να λύσεις τις μεταξύ σας διαφορές, που δεν είναι και λίγες. Όσο για εσένα που ακόμη αναζητάς το άλλο σου μισό, να περιμένεις ευχάριστα μαντάτα από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αυτήν την εβδομάδα, με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από τη νέα θέση της Αφροδίτης στους Διδύμους, η οποία ευνοεί κάθε είδους επικοινωνίες.

Επαγγελματικές
Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δεις πολλές καταστάσεις στη δουλειά σου με περισσότερη ψυχραιμία, γιατί ενδέχεται τρίτα πρόσωπα να δημιουργήσουν κάποια προβλήματα, που θα σε εκνευρίσουν. Η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να κάνεις καινούρια ξεκινήματα, ούτε και για να συζητήσεις νέες συνεργασίες. Καλύτερα άστα όλα αυτά για την άλλη εβδομάδα, που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία και θα απαλύνει τις εντάσεις και τις καθυστερήσεις. Στα οικονομικά, έχεις κάνει πάρα πολλά ανοίγματα, που πρέπει τώρα να αρχίσεις σιγά-σιγά να τακτοποιείς. Μην κάνεις περιττές αγορές και μην κλείσεις οικονομικές συμφωνίες, αν δεν τις έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν.ΛΕΩΝ
Αυτήν την εβδομάδα θα αισθανθείς πολλές καταστάσεις να σε πιέζουν ψυχολογικά και να σου ζητούν επιτακτικά λύσεις. Φρόντισε να βάλεις προτεραιότητες, να μην τα κάνεις όλα μαζί και στην τελική, αν δεις πως δεν προλαβαίνεις, μην διστάσεις να ζητήσεις από τους ανθρώπους που ανήκουν στο στενό σου περιβάλλον να σε βοηθήσουν. Την Παρασκευή, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Καρκίνο και να κάνει το κλίμα ιδιαίτερα εκρηκτικό, να ξέρεις πως θα έχεις μεγάλο ανταγωνισμό, οπότε θα πρέπει να έχεις προετοιμαστεί κατάλληλα, αν θέλεις ξανά να τους... «κατατροπώσεις» όλους!

Αισθηματικές
Το σκηνικό που έχει δημιουργηθεί στα αισθηματικά σου από το προηγούμενο διάστημα είναι λίγο ασαφές και νιώθεις έντονα την ανάγκη να το ξεκαθαρίσεις και να ξαναποκτήσεις τις χαμένες σου ισορροπίες. Κάνε λίγο υπομονή μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα, που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στους Διδύμους και οι επικοινωνίες κάθε τύπου θα διευκολυνθούν. Οι singles να περιμένετε ειδήσεις και καλέσματα από άτομα του στενού σας περιβάλλοντος, που όπως αποδεικνύεται τρέφουν ερωτικά αισθήματα για εσάς. Ενδώστε στις προσκλήσεις τους και δεν θα χάσετε!

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις επιτέλους σχέδια που έχεις βάλει. Μπορείς να συνεργαστείς και να κάνεις καινούρια ξεκινήματα, που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία. Στα οικονομικά, έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και αυτό σε αγχώνει και σε αποδιοργανώνει στους υπόλοιπους τομείς. Φρόντισε να αποφύγεις τα πολλά έξοδα και όλα θα πάνε όπως ακριβώς θέλεις.ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο ξεκίνημα της εβδομάδας στο ζώδιο των φιλικών σου Διδύμων και να σε ευνοεί, θα έχεις τις ευκαιρίες να ασχοληθείς ουσιαστικά με θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σου και δεν θα σου μένει καθόλου χρόνος για να προσέξεις τον εαυτό σου και τους δικούς σου ανθρώπους. Την Παρασκευή, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Καρκίνο, θα έχεις μεγάλη αισιοδοξία και δυναμισμό, ώστε να πετύχεις όλα αυτά που θέλεις, καθώς η επικοινωνία με τους γύρω σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα.

Αισθηματικές
Στα ερωτικά σου, απόφυγε να κάνεις συζητήσεις που αφορούν σε προβληματικές καταστάσεις, που όμως ανήκουν στο παρελθόν. Δες το μέλλον, με αισιοδοξία και δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στον σύντροφό σου, ώστε να ισορροπήσουν ορισμένες καταστάσεις, που δεν είναι ιδανικές. Αν δεν είσαι σε κάποια μόνιμη σχέση, φρόντισε να μην αγχώνεσαι και να μην εκδηλώσεις την ανησυχία σου. Θα ανακαλύψεις ότι πολλοί είναι γύρω σου, που σε βλέπουν ερωτικά. Ρίξε λίγο νερό στο κρασί σου και δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να τους γνωρίσεις καλύτερα.

Επαγγελματικές
Αυτή την εβδομάδα η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά και θα κάνεις κάποιες αλλαγές, που θα σε βοηθήσουν για να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου εδώ και πολύ καιρό. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για καινούριες συνεργασίες και να τις πραγματοποιήσεις την ερχόμενη εβδομάδα, με τον κυβερνήτη σου να επιστρέφει σε κανονική πορεία στους Διδύμους. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα, ενώ συνεχίζεις να αναζητάς καινούριες πηγές εσόδων, που θα αποδώσουν. Απόφυγε στα μέσα της εβδομάδας να κάνεις περιττά έξοδα, γιατί μπορεί να παρασυρθείς στα άκρα.ΖΥΓΟΣ
Η εβδομάδα αυτή θα είναι πολύ ευχάριστη για τη ζωή σου. Η νέα θέση του κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης, από τη Δευτέρα στο ζώδιο των Διδύμων, θα σου χαρίσει απλόχερα το ταλέντο της πειθούς και θα προσελκύσεις τους κατάλληλους ανθρώπους, για την εξέλιξη της δουλειάς σου. Με εφόδιο αυτό, άδραξε τις ημέρες, για να φέρεις τα πράγματα εκεί που θέλεις. Την Παρασκευή, η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στον Καρκίνο, θα σου δώσει όλα τα φόντα και το δυναμισμό που χρειάζεσαι, ώστε να πετύχεις τους στόχους σου με πολύ μεγάλη ευκολία.

Αισθηματικές
Στον ερωτικό σου τομέα έχεις την εύνοια των πλανητών, για να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να ξεκαθαρίσεις τα κακώς κείμενα του προηγούμενου διαστήματος, που σας έχουν απομακρύνει. Το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί αρκετά και καλό θα ήταν να το εκμεταλλευτείς, για να περάσετε χρόνο οι δύο σας και να ανανεώσετε τον έρωτά σας. Κι αν είσαι μόνη, είναι καιρός να προετοιμάσεις την αγκαλιά σου για κάτι ιδιαίτερα συναρπαστικό, καθώς ένα νέο πρόσωπο θα έλθει τώρα στην ζωή σου και θα ταρακουνήσει για τα καλά τα ήρεμα νερά της καθημερινότητάς σου.

Επαγγελματικές
Αυτή την εβδομάδα στον επαγγελματικό σου τομέα θα είσαι σε εγρήγορση, καθώς το ένα γεγονός θα διαδέχεται το άλλο και εσύ δεν θα ξέρεις με τι να πρωτοασχοληθείς. Καλό είναι να σκεφτείς πολύ προσεκτικά προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν, γιατί λόγω του φόρτου εργασίας που θα έχεις, ίσως τελικά δεν προλαβαίνεις να ασχοληθείς και με κάτι άλλο, πέρα του αντικειμένου σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι όπως τα θέλεις, γι’ αυτό καλό θα είναι να κινηθείς με πολλή σύνεση και να μην κάνεις καθόλου περιττά έξοδα ή αγορές.ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ξεκινάει μία εβδομάδα με πολύ καλές προοπτικές για το ζώδιό σου. Με την Αφροδίτη να μετακινείται στο ζώδιο των Διδύμων από τη Δευτέρα, το κλίμα σε κάθε είδους επαφές σου θα είναι καλό και, αν δεις τα πράγματα με ηρεμία και κινηθείς ανάλογα, θα έχεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς. Την Παρασκευή, που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, μίλα με δικά σου άτομα και πες για όλα αυτά που σε απασχολούν. Έχε το νου σου, γιατί η κυκλοθυμική σου διάθεση μπορεί να σου φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιθυμείς.

Αισθηματικές
Αυτή την εβδομάδα θα μπεις σε διαδικασίες να ξεκαθαρίσεις μερικά θέματα με τον σύντροφό σου, αλλά φρόντισε να μιλήσεις σε χαμηλούς τόνους, για να έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις. Απόφυγε με κάθε τρόπο τις γκρίνιες και μίλα του ειλικρινά και χωρίς υπεκφυγές για τις έννοιες και τις ανησυχίες σου. Αν είσαι μόνη, προσπάθησε να είσαι πιο ανοιχτή και διαθέσιμη στα άτομα που εισβάλλουν τώρα στη ζωή σου και είναι σχεδόν βέβαιο πως με ένα από αυτά θα έρθεις πιο κοντά και θα έχεις πολλές πιθανότητες να ξεκινήσεις τώρα μία ερωτική σχέση.

Επαγγελματικές
Στον τομέα της εργασίας σου θα προκύψουν μερικά προβλήματα, στα μέσα της εβδομάδας, με τον Άρη να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Ουρανό και να σε παρασύρει σε παράτολμες συμπεριφορές. Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και μην εκνευρίζεσαι για πράγματα, που θα καταφέρεις να τα λύσεις με μεγαλύτερη ευκολία την ερχόμενη εβδομάδα, που ο Ερμής θα επιστρέψει σε κανονική πορεία από τους Διδύμους. Τότε μπορείς να κάνεις καινούρια ξεκινήματα και να κλείσεις συμφωνίες, αρκεί να έχεις εξετάσει πρώτα πολύ καλά τις προοπτικές και τα δεδομένα σου. Στα οικονομικά, απόφυγε στα μέσα της εβδομάδας να κάνεις περιττά έξοδα και μην παρασυρθείς σε αγορές.ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων στο ξεκίνημα της εβδομάδας, με αποτέλεσμα να σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες τις οποίες όμως θα πρέπει να εξετάσεις μία προς μία με σύνεση και ρεαλισμό, προκειμένου να μπορέσεις να καταλήξεις στην πιο συμφέρουσα. Φρόντισε να ελέγξεις το άγχος που έχεις για διάφορα άλλα θέματα και μην “τρελαίνεσαι” με την πρώτη δυσκολία που πιθανόν να παρουσιαστεί. Αναβολές και καθυστερήσεις είναι τα συνήθη φαινόμενα για όλους, λόγω της ανάδρομης πορείας του πλανήτη της επικοινωνίας, γι’ αυτό μην αγχώνεσαι χωρίς λόγο. Την ερχόμενη εβδομάδα όλα θα είναι πολύ καλύτερα!

Αισθηματικές
Τα προβλήματα και το άγχος της καθημερινότητας δεν σε αφήνουν να εκφραστείς στον σύντροφό σου όπως θα ήθελες. Τώρα όμως, το διάστημα είναι ευνοϊκό για να μιλήσεις μαζί του. Αν του εξηγήσεις πώς νιώθεις, σίγουρα όλα θα πάνε πολύ καλύτερα από ό,τι υπολογίζεις. Αν είσαι μόνη, να ξέρεις πως μπαίνεις σε ευνοϊκή περίοδο, που οι προοπτικές για να ξεκινήσεις κάτι νέο στην ζωή σου είναι πολλές. Πρόσεξε μόνο να μην κάνεις το σφάλμα και υποκύψεις στην πίεση για επανασύνδεση, που σου ασκεί εδώ και καιρό ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου.

Επαγγελματικές
Αυτήν την εβδομάδα έχεις πολύ καλές προοπτικές στη δουλειά σου. Η εργασία σου πηγαίνει πολύ καλά, αρκεί να φροντίσεις να ξεκουράζεσαι περισσότερο, γιατί χάνεις πολύτιμη ενέργεια. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, ενώ θα δεχτείς και προτάσεις για να τα βελτιώσεις. Θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα, για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες που σε προβληματίζουν και θα νιώσεις ασφαλής για το μέλλον σου.ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα θα είναι πολύ καλή για το ζώδιό σου, με τις καλές επιρροές που σου χαρίζει η νέα θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων από τη Δευτέρα και θα μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους που έχεις, με την πολύτιμη βοήθεια που θα σου δώσουν οι συνεργάτες σου. Πολλές καταστάσεις, στις οποίες μέχρι τώρα μπορεί να σε δέσμευε η συναισθηματικότητά σου και δεν έδινες λύσεις, αυτές τις ημέρες θα μπορέσεις να τις ξεκαθαρίσεις... Την Παρασκευή, που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, να περιμένεις μία ευχάριστη είδηση από το οικογενειακό σου περιβάλλον, που θα σου δώσει αυτόματα λύσεις σε κάποιο θέμα που σε απασχολεί έντονα.

Αισθηματικές
Αυτήν την εβδομάδα καλό θα είναι να αφιερώσεις ουσιαστικό χρόνο στη συναισθηματική σου ζωή, γι’ αυτό καλύτερα να μην αναλώνεσαι σε δευτερεύοντα θέματα. Αντιμετώπισε κάποια παράπονα και ζήλιες, που θα σου εκδηλώσει ο σύντροφός σου, με περισσότερη διαλλακτικότητα και δες την θετική πλευρά των πραγμάτων. Μην γίνεις εριστική και μη βγεις στην αντεπίθεση, γιατί θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που προσδοκάς. Αν ανήκεις στους Αιγόκερους που δεν έχουν βρει ακόμα το έτερον τους ήμισυ, να ξέρεις ότι οι πλανήτες, σου στέλνουν τις καλύτερες επιρροές τους για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις, η οποία πολύ πιθανόν να βρίσκεται κάπου στο πολύ στενό φιλικό σου περιβάλλον. Άνοιξε τα μάτια σου!

Επαγγελματικές
Όλη την εβδομάδα θα έχεις πάρα πολλή δουλειά, σε σημείο εξάντλησης. Μπορείς να βάλεις έναν προγραμματισμό και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα, που πρέπει να λυθούν άμεσα, προκειμένου να μην αγχώνεσαι. Επίσης, οι συνάδελφοί σου θα είναι πρόθυμοι να σου προσφέρουν την βοήθεια τους, γι’ αυτό μην διστάσεις να τους τη ζητήσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά δεν πρέπει να κάνεις καθόλου έξοδα και σπατάλες, αν θέλεις να τα διατηρήσεις ως έχουν.ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η νέα θέση της Αφροδίτης στους Διδύμους από το ξεκίνημα της εβδομάδας, σου δίνει πολύ καλές επιρροές ώστε να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, που σε αγχώνουν και σε αποσυντονίζουν εδώ και πολύ καιρό. Η επικοινωνιακή σου δεινότητα θα είναι στα ύψη και θα κάνεις αρκετά καινούρια ξεκινήματα, με σημαντικές προοπτικές σε όλους τους τομείς που σε ενδιαφέρουν. Την Τετάρτη δώσε μεγαλύτερη προσοχή από ό,τι συνηθίζεις σε συζητήσεις που θα κάνεις με οικογενειακά σου πρόσωπα, γιατί η αρνητική όψη του Άρη με τον κυβερνήτη σου Ουρανό μπορεί να οδηγήσει να πράγματα στα άκρα και να σας αποξενώσει.

Αισθηματικές
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και μπορείς να την κάνεις ακόμα καλύτερη, αν κάποιες στιγμές μιλάς στο ταίρι σου για τα προβλήματα που σε απασχολούν στην καθημερινότητά σου. Καν’ το αυτό και με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης από τη νέα της θέση, θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά του! Μια καινούρια γνωριμία για σένα που είσαι μόνη  θα φέρει χαρά στη ζωή σου και θα σου αλλάξει τη διάθεση, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Επαγγελματικές
Η εβδομάδα αυτή σου δίνει καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου και μπορείς να υλοποιήσεις τα σχέδια, που έχεις για τη δουλειά σου. Καινούρια ξεκινήματα ευνοούνται επίσης αυτήν την περίοδο και, αν μείνεις συγκροτημένη και δεν παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου, θα βάλεις τώρα τις βάσεις, για να πας την καριέρα σου ένα βήμα πιο πέρα. Πρέπει να βάλεις μια τάξη στα οικονομικά σου, γιατί έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού το τελευταίο διάστημα και στο τέλος θα πνιγείς σε μία κουταλιά νερό… Προσοχή!!!ΙΧΘΕΙΣ
Η καλή διάθεση που θα σου χαρίσει η νέα θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων από το ξεκίνημα της εβδομάδας, σε βοηθάει να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα και θέματα, που είναι σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Στα επαγγελματικά σου θα μπορέσεις να κάνεις καινούργιες συνεργασίες, αλλά και στον αισθηματικό τομέα τα πράγματα θα κυλήσουν ανέλπιστα καλά. Κάποιες καθυστερήσεις ή ανατροπές που θα παρουσιαστούν στο δρόμο σου, καλό θα είναι να τις χειριστείς με διπλωματικότητα και να μην σε πάρουν από κάτω, γιατί θα είναι προσωρινές. Την Παρασκευή, που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, πλησίασε περισσότερο την οικογένειά σου και μίλα μαζί της για όλα όσα σε έχουν στεναχωρήσει στο παρελθόν, από τις συμπεριφορές κάποιων οικείων σου.

Αισθηματικές
Αν θέλεις να κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφό σου για να λύσεις κάποια θέματα που σε απασχολούν, μπορείς να το κάνεις αυτή την εβδομάδα και μάλιστα θα έχεις και πολύ καλά αποτελέσματα. Εκμεταλλεύσου το προσεχές Σαββατοκύριακο, για να περάσεις ερωτικές στιγμές μαζί του, μίλα για όλα όσα σε απασχολούν και κάνε νέα όνειρα για το κοινό σας μέλλον. Αν παραμένεις στην κατηγορία των Ιχθύων που δεν έχουν βρει κάτι αξιόλογο στην ζωή τους, μην αγανακτείς για την κατάσταση των αισθηματικών σου, κάνε υπομονή και σίγουρα θα έρθουν καλύτερες μέρες!

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου θα πάει πολύ καλά αυτήν την εβδομάδα. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές, για να ξεπεράσεις πολλά θέματα που είναι σε στασιμότητα. Η εξυπνάδα σου θα σε κάνει να κερδίσεις τόσα, που πριν μπορεί να σου φαίνονταν άπιαστα... Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν, αλλά δεν είναι ακόμα καιρός για πάρα πολλά έξοδα, γιατί πρέπει να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Πες τη γνώμη σου

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...

Check this
Πιέσεις στο πρόσωπο: 4 απλές ασκήσεις που είναι σαν να κάνεις βελονισμό στο σπίτι!
Κάν'το μόνη σου: Πως να φτιάξεις ένα clutch από πλαστικοποιημένο χαρτί!
Meghan Markle: Η sexy σύντροφος του πρίγκιπα Harry αποκαλύπτει τα fitness μυστικά της
Θέλεις να πεις “Goodnight moon” και να κοιμηθείς ήσυχη; Αυτά είναι τα φυτά που πρέπει να έχεις στο υπνοδωμάτιο
Top 10