Πίσω στην κορυφή της σελίδας
23.11.2011 | 22:33

Ανάδρομος Ερμής και Ηλιακή Έκλειψη! Πώς θα σε επηρρεάσει;

Ανάδρομος Ερμής και Ηλιακή Έκλειψη! Πώς θα σε επηρρεάσει;
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Σήμερα, Πέμπτη 24 Νοεμβρίου ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό του Τοξότη, που θα ολοκληρωθεί στις 14 Δεκεμβρίου. Το διάστημα αυτό οι επικοινωνίες καθώς και οι μετακινήσεις δεν θα εξελίσσονται ομαλά και καλό θα είναι να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί. Όσοι σκέφτονται να προγραμματίσουν τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους, θα πρέπει να αποφύγουν αυτό το διάστημα, καθώς είναι πολύ πιθανό να γίνουν σημαντικά λάθη και προβλήματα.

Τα θέματα που υπάγονται στη δικαιοδοσία του Τοξότη – νομικές υποθέσεις, διεθνείς σχέσεις, επαφές με άτομα του εξωτερικού, δυσχεραίνουν και οι συμφωνίες πάσης φύσεως συνήθως ναυαγούν. Οι αγορές νέων ηλεκτρικών συσκευών ή αυτοκινήτων θα πρέπει να αποφεύγονται αυτό το διάστημα. Ωστόσο, ο ανάδρομος Ερμής είναι κατάλληλος για να επανεκτιμήσουμε κάποια πρόσφατα γεγονότα, να κάνουμε τις διορθώσεις όπου κρίνεται απαραίτητο ή και να προβούμε σε αγορές μεταχειρισμένων συσκευών, ακινήτων κλπ. και μάλιστα να πετύχουμε μια πολύ καλή τιμή.

Την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη που αυτήν τη φορά είναι και Έκλειψη Ηλίου και σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου κύκλου διαπραγματεύσεων με ισχυρά άτομα του εξωτερικού. Οι πρόσφατες απαιτήσεις των «εταίρων», που φαίνεται να οδηγούν σε αδιέξοδο, είναι πιθανό να αναθεωρηθούν. Ωστόσο, αν η κατάσταση δεν σταθεροποιηθεί άμεσα, θα είναι δύσκολο να βρεθεί λύση μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου. Σε αυτή την περίπτωση η Ηλιακή Έκλειψη που σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό δίνει ελπίδες, καθώς θα σημάνει ένα νέο κύκλο επαφών πιθανότατα με άλλες ηγετικές φυσιογνωμίες.

Σε προσωπικό επίπεδο τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από αυτές τις επιρροές είναι τα ζώδια της φωτιάς (Κριοί, Λέοντες και Τοξότες) αλλά και του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι).

Κριός
Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή πραγματοποιείται στον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Έτσι, μέχρι τις 14/12 καλό θα είναι να μην ξεκινήσεις καινούρια σχέδια που αφορούν σε σπουδές, σε ταξίδια ή σε νομικές υποθέσεις. Ωστόσο το γεγονός ότι η Νέα Σελήνη – Έκλειψη πραγματοποιείται στον ίδιο τομέα, μπορεί να σε παροτρύνει να συνεχίσεις κάποιες σπουδές που έχεις εγκαταλείψει, να αποκαταστήσεις τις σχέσεις σου με άτομα τα οποία για κάποιο λόγο έχουν βγει από τη ζωή σου ή ακόμα και να δρομολογήσεις σχέδια τα οποία έχουν μείνει στάσιμα. Ο ανάδρομος Ερμής ευνοεί τη συνέχιση ή και την ολοκλήρωση ημιτελών σχεδίων ενώ δεν ευνοεί το ξεκίνημα εντελώς καινούριων. Αν πάλι σκέφτεσαι να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο, θα πρέπει να περιμένεις μέχρι τις 15/12 αφού η Ηλιακή Έκλειψη θα υποστηρίζει τις προσπάθειές σου για αρκετό καιρό.

Ταύρος
Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στρέφει το ενδιαφέρον σου σε οικονομικά θέματα και κυρίως σε οφειλές που έχεις προς τρίτους. Αν νομίζεις ότι οι υποχρεώσεις σου σε έχουν «πνίξει» και δεν μπορείς να αντεπεξέλθεις, μέχρι τις 14/12, μπορείς να διαπραγματευτείς εκ νέου με τους πιστωτές σου και να βρεις ένα πρόγραμμα στο οποίο θα μπορείς να ανταποκριθείς. Ωστόσο, καλό θα είναι αυτό το διάστημα να μην ανοίξεις νέες υποχρεώσεις και κυρίως να μην προχωρήσεις σε καινούριες δανειοληψίες. Η Ηλιακή Έκλειψη που πραγματοποιείται στον ίδιο τομέα, θα σε βοηθήσει να βρεις τρόπους να αυξήσεις τα εισοδήματά σου και να απεγκλωβιστείς από χρόνια προβλήματα. Στον αισθηματικό τομέα, είναι πιθανό να ξεκινήσει μια ερωτική σχέση που θα βασίζεται περισσότερο στο πάθος και που η διάρκειά της θα είναι αμφίβολη.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, ο έβδομος οίκος του ηλιακού σου ωροσκοπίου ενεργοποιείται έντονα από αυτή την εβδομάδα, γεγονός που θα σε προβληματίσει ως προς την πορεία των σχέσεών σου. Ίσως κάποια γεγονότα σε κάνουν να αναθεωρήσεις τη στάση σου προς τον σύντροφό σου ή προς έναν επαγγελματικό συνέταιρο και θελήσεις να πάρεις σοβαρές αποφάσεις. Φυσικά με τον ανάδρομο Ερμή, κάτι τέτοιο δεν συνιστάται και καλό θα είναι να μην κάνεις βεβιασμένες ενέργειες, για τις οποίες μπορεί να μετανιώσεις. Αντίθετα, όσοι Δίδυμοι έχετε χαλάσει στο πρόσφατο παρελθόν μια σχέση, είναι πολύ πιθανό τώρα να αποκαταστήσετε τις όποιες παρεξηγήσεις και να λύσετε τις διαφορές σας. Εξάλλου, η Νέα Σελήνη και Έκλειψη Ηλίου, σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου, με ένα πρόσωπο που ήδη υπάρχει στη ζωή σου.

Καρκίνος
Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 24/11 μέχρι και τις 14/12 στρέφει το ενδιαφέρον σου στη δουλειά σου, καθώς φαίνεσαι αποφασισμένος να δουλέψεις πολύ περισσότερο προκειμένου να αυξήσεις την πελατεία σου. Ωστόσο, αν ασχολείσαι με γραφική εργασία καλό θα είναι να προσέχεις πολύ ώστε να μην κάνεις κάποιο λάθος που μπορεί να σου κοστίσει ακριβά. Πολλοί Καρκίνοι, είναι πιθανό να επιστρέψουν σε μια εργασία από την οποία είχαν φύγει εξαιτίας μιας παρεξήγησης. Η Νέα Σελήνη και Έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται στις 25 του μήνα στον ίδιο τομέα, σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό από τον τομέα της καριέρας και υπόσχεται να σου εξασφαλίσει μια ανοδική πορεία – έστω και αν αυτό γίνει λίγο αργότερα.

Λέων
Η ανάδρομη πορεία του Ερμή που ξεκινάει στις 24/11 και διαρκεί μέχρι τις 14/12 στον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, μπορεί να αποδειχθεί αρκετά θετική για σένα, αφού θα σου δώσει την ευκαιρία να επανεξετάσεις τη σχέση σου με τον σύντροφό σου, τα παιδιά σου ή ακόμα και μια δημιουργική σου ιδέα. Καλό θα ήταν βέβαια, αντί να ξεκινήσεις κάτι καινούριο αυτό το διάστημα, να κάνεις κάποιες διορθώσεις που θα φέρουν καλύτερα αποτελέσματα σε μια ήδη υπάρχουσα κατάσταση. Αν σε απασχολεί μια σχέση που έχει κλονιστεί, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να την αναβιώσεις και να της δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία, γεγονός που ενισχύεται και από την Ηλιακή Έκλειψη της Παρασκευής.

Παρθένος
Το σπίτι και η οικογένεια ήδη έχουν αρχίσει να αποκτούν μεγαλύτερη σημασία για σένα μετά την είσοδο του Ήλιου στον Τοξότη από τις 22 του μήνα. Το γεγονός ότι ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στον ίδιο τομέα από τις 24/11 θα σου δώσει την ευκαιρία να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο εκεί και να κάνεις κάποιες απαραίτητες αλλαγές που θα ομορφύνουν το χώρο σου. Αν σκέφτεσαι να στολίσεις το χριστουγεννιάτικο δέντρο για να μπεις στο κλίμα των εορτών, σίγουρα θα έχεις ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Δεδομένου, ότι ο ανάδρομος Ερμής είναι ιδανικός για να «ξεφορτωνόμαστε» πράγματα, σε συνδυασμό με την Ηλιακή Έκλειψη της Παρασκευής που σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό από τον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, είναι πολύ πιθανό να ολοκληρωθεί η πώληση ενός ακινήτου.

Ζυγός
Ο τρίτος οίκος του ηλιακού σου ωροσκοπίου, ενεργοποιείται έντονα αυτήν την εβδομάδα, αφού μετά την είσοδο του Ήλιου, ακολουθεί η ανάδρομη πορεία του Ερμή -από τις 24/11 έως τις 14/12 - καθώς επίσης και η Νέα Σελήνη που είναι και Έκλειψη Ηλίου. Έτσι, το έμφυτο επικοινωνιακό σου χάρισμα θα τονιστεί ακόμα περισσότερο και οι συνθήκες θα τα φέρουν έτσι, που καθημερινά θα περιστοιχίζεσαι από φίλους και γνωστούς. Είναι μάλιστα πολύ πιθανό να λάβεις ειδήσεις από άτομα με τα οποία για κάποιους λόγους έχεις απομακρυνθεί και να ανανεώσεις τη σχέση σου μαζί τους. Εκείνο που θα πρέπει να αποφύγεις αυτό το διάστημα, είναι να συνάψεις μια σημαντική συμφωνία ή να υπογράψεις οτιδήποτε για το οποίο αργότερα θα μετανιώσεις. Αν υπάρχει μια εκκρεμότητα τέτοιου είδους, είναι καλύτερα να περιμένεις μετά τις 14/12 ώστε να την ολοκληρώσεις με καλύτερα αποτελέσματα.

Σκορπιός
Τα οικονομικά σου αποτελούν τη βασική σου προτεραιότητα αυτό το διάστημα και από τις 24/11 μέχρι τις 14/12 η ανάδρομη κίνηση του Ερμή θα σου δώσει την ευκαιρία να δεις με ένα καινούριο κριτήριο τα έσοδα και τα έξοδά σου και να εφαρμόσεις μια τακτική που θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου. Επιπλέον, θα μπορέσεις να αξιολογήσεις τι πραγματικά σου είναι απαραίτητο και να απαλλαγείς από καταστάσεις που σου προκαλούν οικονομικές απώλειες χωρίς λόγο. Δεν αποκλείεται το διάστημα αυτό να σου επιστραφούν χρήματα που έχεις δανείσει ή που έχεις καθυστερήσει να εισπράξεις. Η Ηλιακή Έκλειψη που πραγματοποιείται στις 25/11, είναι πολύ πιθανό να σου φέρει μια νέα πηγή εσόδων αλλά ακόμα και σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να φανείς προνοητικός και να μην αρχίσεις τις σπατάλες.

Τοξότης
Ο Ερμής που βρίσκεται ήδη στο ζώδιό σου, πρόκειται να ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του από τις 24/11. Το γεγονός αυτό θα σε κάνει να προβληματιστείς αρκετά τόσο για την προσωπική σου ζωή, όσο και τις σχέσεις σου αλλά και την καριέρα σου. Υπάρχουν αρκετά σημεία που νιώθεις ότι επιδέχονται αλλαγές, τις οποίες όμως δεν μπορείς να αποφασίσεις. Ίσως μάλιστα είναι καλύτερα να αναβάλλεις σημαντικές αποφάσεις μέχρι τις 14/12. Η Ηλιακή Έκλειψη που πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο στις 25, θα σε φέρει σε επαφή με άτομα που θα προσπαθήσουν να σε βοηθήσουν παρέχοντάς σου χρήσιμες πληροφορίες, τις οποίες καλό είναι να κρατήσεις για την ώρα και να αρχίσεις να τις αξιοποιείς αργότερα όταν ο Ερμής θα γυρίσει σε ορθή πορεία.

Αιγόκερως
Ο δωδέκατος οίκος του ηλιακού σου ωροσκοπίου ενεργοποιείται έντονα από αυτήν την εβδομάδα και αυτό συνιστά να μειώσεις τους ρυθμούς σου και να ξεκουραστείς λίγο από το βαρύ πρόγραμμά σου. Το γεγονός ότι ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στις 24/11 στον ίδιο τομέα, είναι πιθανό να φέρει στην επιφάνεια ένα παλιό πρόβλημα υγείας ή μια απλή υπερκόπωση που θα σε κρατήσει για λίγο μακριά από τις δραστηριότητές σου. Ωστόσο, έτσι θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια ενδοσκόπηση και να δεις το πώς εξελίσσεται η επαγγελματική σου ζωή και τι αλλαγές χρειάζονται προκειμένου να εξασφαλίσεις τα καλύτερα αποτελέσματα. Παράλληλα, η Ηλιακή Έκλειψη που πραγματοποιείται στον Τοξότη στις 25/11, θα σου δώσει την ευκαιρία να ασχοληθείς περισσότερο με το σπίτι και την οικογένειά σου αλλά και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου, ώστε να περάσεις δυναμικά στη δράση μετά τις 14/12.

Υδροχόος
Η κίνηση του ανάδρομου Ερμή ξεκινάει από τις 24/11 και ολοκληρώνεται στις 14/12 στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Το διάστημα αυτό θα επανεξετάσεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου αλλά και τα πρόσωπα που αποτελούν το φιλικό σου κύκλο. Είναι πιθανό να αναζητήσεις κάποια πρόσωπα με τα οποία έχεις χαθεί και να συσφίξεις ξανά τις σχέσεις σου μαζί τους. Παρ' όλο που η διάθεσή σου θα σε ωθεί να βρίσκεσαι συνεχώς σε διασκεδάσεις με φιλικές παρέες, θα πρέπει να ελέγξεις τις τάσεις σπατάλης που έχεις και να περιορίσεις τα έξοδά σου, ώστε να μην αντιμετωπίσεις προβλήματα. Η Ηλιακή Έκλειψη στις 25/11 θα σε βοηθήσει να έρθεις σε επαφή με άτομα ισχυρά που θα καθορίσουν την επαγγελματική σου πορεία αν και δεν θα πρέπει να προβείς σε σημαντικές συμφωνίες πριν τις 14/12.

Ιχθείς
Είναι γεγονός πως τα επαγγελματικά σου βρίσκονται στο φόρτε τους και με δυσκολία μπορείς να ανταποκριθείς σε όλες σου τις υποχρεώσεις. Με την ανάδρομη κίνηση του Ερμή μάλιστα από τις 24/11 έως τις 14/12 θα είναι πολύ δύσκολο να καταφέρεις να είσαι συνεπής. Προσπάθησε λοιπόν να βάλεις κάποιες προτεραιότητες και μην αποδέχεσαι νέες προτάσεις που μπορεί να υπόσχονται πολλά, αλλά μπορεί και να αναδείξουν την «αδυναμία» σου, αν δεν μπορέσεις να αντεπεξέλθεις. Είναι πολύ σημαντικό αυτήν τη στιγμή να προωθήσεις την σταδιοδρομία σου, αλλά να την προωθήσεις σωστά. Η Ηλιακή Έκλειψη που πραγματοποιείται στον ίδιο τομέα στις 25/11, θα σου ανοίξει μια νέα επαγγελματική πόρτα, αλλά καλό θα είναι να πεις το οριστικό «ναι» μετά τις 14/12.

Αν θέλεις πιο προσωπική ανάλυση για το ζώδιο σου κάνε κλικ εδώ

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Πες τη γνώμη σου

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...

Top 10