ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 13 ως 19 Αυγούστου. Τι προβλέπουν τα άστρα;

Τι προβλέπουν τα άστρα για την εβδομάδα που μας έρχεται; Πώς θα είναι τα πράγματα στα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις για το ζώδιό σου… και μην ξεχάσεις να συμβουλευτείς και τον ωροσκόπο σου!

Αν πάλι θέλεις πιο αναλυτικές και συγκεκριμένες πληροφορίες με βάση τον δικό σου αστρολογικό χάρτη κάνε κλικ

Κριός
Θα χρειαστεί να επιδείξεις δυναμισμό και να πάρεις πρωτοβουλίες αυτήν την εβδομάδα, φίλε Κριέ, για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις ορισμένες καταστάσεις, που πιθανόν να προκύψουν αυτές τις ημέρες, με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στις 17 στο ζώδιο του Λέοντα και να σε επηρεάζει. Να είσαι υπομονετικός και ψύχραιμος. Ευκαιρίες που πιθανόν να σου παρουσιαστούν, μην τις αφήσεις να χαθούν. Προσπάθησε να κάνεις το καλύτερο για τον εαυτό σου και να μετράς τα λόγια σου πριν μιλήσεις, ώστε να αποφευχθούν όσο το δυνατόν περισσότερες παρεξηγήσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Κριέ, καλό θα ήταν να φροντίσεις λίγο περισσότερο τον εαυτό σου. Η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να κάνεις σοβαρές συζητήσεις, παρά να αφήσεις τις ημέρες να περάσουν ήρεμα και χαλαρά. Άσε τα ξεκαθαρίσματα για άλλες μέρες, που οι πλανήτες θα είναι ευνοϊκοί, για να επικοινωνήσεις με τον σύντροφο σου. Προσπάθησε να έρθεις πιο κοντά με φιλικά σου πρόσωπα και να ακούσεις τις συμβουλές τους. Αν είσαι αδέσμευτος, φρόντισε να βγεις έξω και είναι βέβαιο ότι θα περάσεις πολύ ωραίες στιγμές. Οι γνωριμίες ευνοούνται αυτό το διάστημα, αλλά δεν υπόσχονται συνέχεια. Έχε το νου σου.

Επαγγελματικές
Αν είσαι Κριός, πολλά θα είναι τα μπερδέματα που θα έχεις στην εργασία σου. Κάποιες συζητήσεις με τους συνεργάτες σου θα επηρεάσουν πάρα πολύ τη ψυχολογία σου και θα σε ταράξουν. Φρόντισε στα οικονομικά σου να είσαι συνεπής. Απόφυγε μέσα στην εβδομάδα να κάνεις ανούσια έξοδά πάνω στον ενθουσιασμό σου και μην εμπιστεύεσαι άτομα, που γνωρίζεις λίγο καιρό.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, την εβδομάδα αυτή πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 17 του μήνα, γεγονός που θα επηρεάσει και θα δυσκολέψει κατά πολύ τις συναναστροφές και τις επικοινωνίες σου. Μην αφήσεις να σε επηρεάσουν καταστάσεις που έχουν να κάνουν με τρίτους και έχε τα μάτια σου ανοιχτά. Μπορείς να πετύχεις σημαντικά πράγματα, αν προσπαθήσεις πραγματικά. Μπορείς να ισορροπήσεις πολλές καταστάσεις και να φέρεις τα πράγματα στα μέτρα σου, μόνο αν μείνεις συγκεντρωμένος στους στόχους σου. Μην ξεχνάς άλλωστε την θέση της Αφροδίτης στον Καρκίνο, που σε επηρεάζει θετικά και σε βοηθάει να δρομολογήσεις και, γιατί όχι, να πραγματοποιήσεις κάποιους από τους στόχους σου, αρκεί να αυτοί να είναι ρεαλιστικοί.

Αισθηματικές
Φίλε Ταύρε, αν διατηρείς μόνιμο δεσμό, θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου τις ημέρες που έρχονται. Κοινά σχέδια για το μέλλον θα χαροποιήσουν και τους δυο σας και θα αναζωογονήσουν τη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος, η Αφροδίτη από τον Καρκίνο θα σου φέρει πολλές και ενδιαφέρουσες κατακτήσεις. Πέρασε όσο καλύτερα μπορείς, χωρίς να σε νοιάζει το παρελθόν και κοιτώντας μόνο το μέλλον.

Επαγγελματικές
Αν είσαι Ταύρος, στα επαγγελματικά σου καλά θα κάνεις να προσέξεις. Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις, για να ξεκινήσεις νέες συνεργασίες. Κινήσου με προσοχή και μην παρασύρεσαι από παχιά λόγια που σου λένε κάποιοι συνεργάτες σου, με σκοπό να σε αποπροσανατολίσουν. Οικονομικές υποθέσεις θα σε απασχολήσουν έντονα την εβδομάδα αυτή. Μην παρασυρθείς και κάνεις υπερβολές στα έξοδά σου.

Δίδυμοι
Η εβδομάδα που ξεκινά θα είναι κάπως δύσκολη για το ζώδιό σου, αγαπητέ Δίδυμε, και θα σου εμφανίσει εμπόδια και καθυστερήσεις σε αυτά που έχεις δρομολογήσει να κάνεις. Τις ημέρες κοντά στη Νέα Σελήνη, που θα λάβει χώρα την Παρασκευή στο ζώδιο του Λέοντα, ασχολήσου με δραστηριότητες, οι οποίες θα σε κάνουν να νιώσεις όμορφα και άσε τον δυναμισμό σου ελεύθερο να εκφραστεί, χωρίς να φοβάσαι τις επιπτώσεις. Μην φοβηθείς να κάνεις τις αλλαγές που έχεις κατά νου στον τομέα της εργασίας σου, γιατί και θα σου αναπτερώσουν το ηθικό και θα αυξήσουν την δημιουργικότητα σου.

Αισθηματικές
Θα νιώσεις την ανάγκη να μιλήσεις με το ταίρι σου, αγαπητέ Δίδυμε, αυτήν την εβδομάδα, προκειμένου να μπορέσεις να κάνεις ξεκαθαρίσματα, ώστε να πάτε την σχέση σας ένα βήμα μπροστά. Μίλησε ανοιχτά για όλα όσα σε απασχολούν και σταμάτα να κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου, γιατί το μόνο που καταφέρνεις είναι να διαιωνίζεις κάποιες καταστάσεις, που σε στεναχωρούν. Οι αδέσμευτοι Δίδυμοι θα χρειαστεί να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να κάνετε καινούργια ξεκινήματα και το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι μόνο να περνάτε καλά, φλερτάροντας! Μέχρι εκεί!!!

Επαγγελματικές
Θα χρειαστεί να μετριάσεις τα νεύρα σου στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Δίδυμος. Απόφυγε να πιέσεις πρόσωπα και καταστάσεις. Οργάνωσε προσεκτικά το κάθε σου βήμα, κινήσου έξυπνα και τότε θα έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα. Συζητήσεις με σημαντικά πρόσωπα για οικονομικά ζητήματα, θα ευνοηθούν. Έξοδα που αφορούν στο σπίτι θα σε απασχολήσουν έντονα, αλλά αν είσαι προσεχτικός, μπορείς εύκολα να τα ξεπεράσεις.

Καρκίνος
Η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιό σου, αγαπητέ Καρκίνε, και σε βοηθάει να αναπροσαρμόσεις κάποια νέα δεδομένα που έχουν κάνει την εμφάνιση τους, αλλά και να προσαρμοστείς σε καταστάσεις, που προσπαθούσες καιρό να αποφύγεις. Κάνε θετικές σκέψεις για το μέλλον σου και μην αφήνεις την ανασφάλειά σου να σου κόβει την ‘‘φόρα’’ της δημιουργίας. Βρες χρόνο για να ασχοληθείς με πράγματα που σου αρέσουν και μην αφήνεις λόγια τρίτων να επηρεάσουν αρνητικά τη ψυχολογία σου. Πίστεψε στις δυνάμεις σου, για να πιστέψουν και οι άλλοι σε εσένα.

Αισθηματικές
Καλά θα κάνεις να ασχοληθείς περισσότερο με το ταίρι σου αυτές τις ημέρες, αγαπητέ Καρκίνε, και να δώσεις τόπο στην οργή σε ορισμένα πράγματα που σε έχουν πειράξει στο παρελθόν. Πέρνα όσο καλύτερα μπορείς, αποφεύγοντας να κάνεις σοβαρές συζητήσεις. Οι μέρες δεν είναι ιδανικές για να λύσεις τα όποια προβλήματά σου. Εσύ που είσαι μόνος, θα μπορέσεις να κάνεις μια να αρχή στη ζωή σου. Νέες γνωριμίες θα σε χαροποιήσουν και η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στο ζώδιο του Λέοντα, είναι ικανή να βρει για σένα το ιδανικό ταίρι.

Επαγγελματικές
Αν είσαι Καρκίνος, αυτή την εβδομάδα η απόδοσή σου στην εργασία σου θα ανέβει σημαντικά. Μην αφήσεις να σε επηρεάσουν στα σχέδιά σου υποθέσεις που αφορούν σε τρίτους. Δείξε δυναμισμό και αποφασιστικότητα. Απόφυγε στα οικονομικά σου να κάνεις κινήσεις που θα σε πιέσουν και συγκράτησε τον εαυτό σου, από αγορές που δεν σου είναι αναγκαίες, γιατί το πορτοφόλι σου πολύ γρήγορα θα αδειάσει.

Λέων
Την εβδομάδα αυτή, αγαπητέ Λέων, η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιό σου την Παρασκευή και εσύ θα έχεις την ευκαιρία να σκεφτείς πολλά πράγματα για το μέλλον σου. Μην αφήσεις εξωγενείς παράγοντες να σε επηρεάσουν αρνητικά. Κοντινά σου πρόσωπα θα σε στηρίξουν και θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις όσα ονειρεύεσαι. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πολλές και καλά θα κάνεις να τις εκμεταλλευτείς στο έπακρο, για να φέρεις τα πράγματα εκεί που θέλεις εσύ, ώστε ο δρόμος της υλοποίησης των σχεδίων σου να είναι ανοιχτός.

Αισθηματικές
Κάποιες παρεξηγήσεις με το ταίρι σου μέσα στην εβδομάδα, φίλε Λέων, θα σε επηρεάσουν και θα σε αγχώσουν, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα επιβαρυντικό κλίμα στη σχέση και στο σπίτι σου. Καλά θα κάνεις να πάρεις πρωτοβουλίες και μην τα αφήσεις όλα στην τύχη τους. Να έχεις στο νου σου ότι πρέπει να είσαι πιο ήρεμος και διαλλακτικός απέναντί του και να προσπαθήσεις να καταλάβεις και την δική του πλευρά. Όσο για τους Λέοντες που ψάχνετε να βρείτε το άλλο σας μισό, η τύχη θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε κάτι ουσιαστικό που θα δώσει νόημα στην ζωή σας. Κάντε σχέδια για το μέλλον και μην φοβάστε τι θα ξημερώσει.

Επαγγελματικές
Όσον αφορά τα επαγγελματικά σου, αν είσαι Λέων, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός. Προτάσεις που θα σου γίνουν θα πρέπει να τις εξετάσεις με μεγάλη προσοχή. Οικονομικά ζητήματα θα σε απασχολήσουν. Μην αφήσεις να σε παρασύρουν σε έξοδα, που θα σε βγάλουν από τον προγραμματισμό σου, αλλά μείνε συνετός στις αγορές που πρόκειται να κάνεις, ώστε να μην ξεφύγουν από τον έλεγχο σου.

Παρθένος
Τα ζητήματα που σε απασχολούν, φίλε Παρθένε, είναι πολλά και αυτές τις ημέρες θα νιώσεις την ανάγκη να τα επιλύσεις. Με τον Ερμή να κινείται στον Λέοντα, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να οργανώσεις τις κινήσεις σου και να επανεξετάσεις το πρόγραμμά σου, ιδιαίτερα αυτό που αφορά στα επαγγελματικά σου. Θα δεις ότι μπορείς να καταφέρεις πολύ περισσότερα από όσα νομίζεις, αν είσαι συγκροτημένος και συγκεντρωμένος. Προσπάθησε να μετριάσεις το άγχος σου και κάνε πράγματα που επιθυμείς, φροντίζοντας να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς αυτές τις αυγουστιάτικες ημέρες.

Αισθηματικές
Αν είσαι Παρθένος, στα αισθηματικά σου είναι πιθανό να πάρεις κάποιες αποφάσεις ή να συνειδητοποιήσεις κάποια πράγματα για τη σχέση σου. Σκέψου με μεγάλη προσοχή, πριν τις ανακοινώσεις στον σύντροφό σου και μην παρασυρθείς από στιγμιαίες ανάγκες και επιθυμίες. Οι αδέσμευτοι Παρθένοι να θυμάστε πως τα άστρα είναι φιλικά μαζί σας και σας ενισχύουν με κάθε τρόπο. Δείξτε τον καλύτερό σας εαυτό και περάστε καλά. Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο σας επηρεάζει θετικά και οι πιθανότητες να βρείτε αυτό που ονειρεύεστε αυξάνονται σημαντικά.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Παρθένε, θα μπορέσεις να βρεις ιδανικές λύσεις, στα θέματα που σε βασάνιζαν για καιρό. Παλιές υποθέσεις θα έρθουν στο σημείο που εσύ θέλεις. Τα οικονομικά σου, προσπάθησε να τα κρατήσεις σε μια ισορροπία. Απόφυγε σπατάλες που θα σε βγάλουν από τον προγραμματισμό σου και μην ξανακάνεις τα ίδια λάθη.

Ζυγός
Τα ζητήματα που θα σε απασχολήσουν αυτήν την εβδομάδα είναι πολλά, φίλε Ζυγέ, και πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και να μην κάνεις πράγματα, χωρίς να τα έχεις σκεφτεί καλά ή να παρασυρθείς από στιγμιαίες επιθυμίες, χωρίς να υπολογίζεις το αντίτιμό τους. Καλά θα κάνεις να προσέξεις τις κινήσεις σου και τις αποφάσεις που θα κληθείς να πάρεις, πολύ περισσότερο από ό,τι συνηθίζεις. Δώσε προτεραιότητα σε φίλους και οικογένεια. Προσπάθησε να βάλεις μια τάξη σε μερικά πράγματα και μην αφήσεις να σε επηρεάσουν γεγονότα που αφορούν στο παρελθόν. Βάλε πλώρη για το μέλλον, χωρίς να κοιτάς πίσω σου!!!

Αισθηματικές
Στον αισθηματικό τομέα, αν είσαι Ζυγός, θα μπορέσεις να φέρεις στα μέτρα σου ορισμένες καταστάσεις, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνος, θα κάνεις νέες γνωριμίες, οι οποίες θα σε προβληματίσουν, αλλά και θα σε οδηγήσουν στο να πάρεις αποφάσεις για την μοναχική ζωή σου. Ποιος είπε άλλωστε, ότι ο δρόμος της ευτυχίας είναι στρωμένος με ροδοπέταλα?

Επαγγελματικές
Αγαπητέ Ζυγέ, στην εργασία σου θα μπορέσεις να φέρεις στα μέτρα σου πολλά πράγματα. Θα πρέπει να επεξεργαστείς με προσοχή κάποιες προτάσεις για νέες συνεργασίες, διότι οι επικοινωνίες σου θα περάσουν από σαράντα κύματα μέχρι να συνεννοηθείς. Προσπάθησε να βάλεις ένα πρόγραμμα στα οικονομικά σου και να ισορροπήσεις τα έσοδα με τα έξοδά σου. Να είσαι συνετός και να μην κάνεις άσκοπες αγορές.

Σκορπιός
Την εβδομάδα αυτή, αγαπητέ Σκορπιέ, καλά θα κάνεις να δώσεις προτεραιότητα σε δίκες σου υποθέσεις. Μην ασχοληθείς με πράγματα που έχουν να κάνουν με τρίτους και βρες τρόπους να καλύψεις πρώτα τις δικές σου εκκρεμότητες και ευθύνες. Η οικογένειά σου είναι δίπλα σου και σε στηρίζει σε ό,τι χρειαστείς, αρκεί όμως να το ζητήσεις. Κάποια κληρονομικά θέματα που θα χρειαστούν διευθέτηση, καλό είναι να τα τρενάρεις όσο περισσότερο γίνεται, γιατί δυστυχώς με τις επιρροές που δέχεσαι από το παρόν πλανητικό σκηνικό, δεν θα βρεις και τις πιο συμφέρουσες λύσεις.

Αισθηματικές
Φίλε Σκορπιέ, αυτή την εβδομάδα μπορείς να αφήσεις πίσω ό,τι σε πλήγωσε στα αισθηματικά σου και να κοιτάξεις αυτά που σου υπόσχεται στο μέλλον σου η Αφροδίτη από το φιλικό σου Καρκίνο. Οι δεσμευμένοι Σκορπιοί, λύστε όποιες διαφορές έχετε με το ταίρι σας με υπομονή και ηρεμία. Μπορείτε να κάνετε μια νέα αρχή στη σχέση σας, αν δείτε μερικά πράγματα από διαφορετική σκοπιά. Νέοι έρωτες θα έρθουν στη ζωή των αδέσμευτων του ζωδίου και πρέπει να είστε ανοιχτοί και πρόθυμοι να τους καλοδεχτείτε!!!

Επαγγελματικές
Αν είσαι Σκορπιός, μπορείς στα επαγγελματικά σου να ξεμπλοκάρεις πολλές καταστάσεις που ήταν στάσιμές. Μην αφήσεις να σε επηρεάσουν εξωγενείς παράγοντες και πρόσεξε πολύ κάποιες λεπτομέρειες! Μπορείς να αυξήσεις τα έσοδα σου, αν κινηθείς έξυπνα. Τις ημέρες κοντά στη Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στον Λέοντα, συζητήσεις για οικονομικά ζητήματα θα ευνοηθούν. Μην αφήσεις εκκρεμότητες και τήρησε το καθημερινό σου πρόγραμμα, χωρίς να ξεφύγεις από αυτό.

Τοξότης
Καλά θα κάνεις την εβδομάδα αυτή, φίλε Τοξότη, να ασχοληθείς με τον εαυτό σου αλλά και με πράγματα που σε ευχαριστούν. Κάποιες καθυστερήσεις που θα κάνουν την εμφάνιση τους, μπορούν να ξεπεραστούν, αν ζητήσεις την στήριξη των δικών σου ανθρώπων. Θα δεις ότι κάποιες λύσεις είναι πολύ πιο εύκολα πραγματοποιήσιμες από ό,τι νομίζεις. Σκέψου όσα θέλεις να κάνεις και οργανώσου, ώστε να μπορέσεις να τα θέσεις σε εφαρμογή. Έχεις πολλές ικανότητες που θα μπορείς να αξιοποιήσεις, αρκεί να μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό, που θα σου χαρίσει την Παρασκευή η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στον Λέοντα.

Αισθηματικές
Αγαπητέ Τοξότη, την εβδομάδα αυτή θα έχεις την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις σημαντικά θέματα με το σύντροφό σου, αν είσαι δεσμευμένος. Θα μπορέσεις να βρεις απαντήσεις σε πάρα πολλά πράγματα που σε απασχολούν και αφορούν στην συμπεριφορά που δέχεσαι από την μεριά του. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου είναι πιθανό να έχετε συναντήσεις, οι οποίες θα σας αναστατώσουν. Προσέξτε τις κινήσεις σας και μην ενδώσετε, γιατί η Νέα Σελήνη στον Λέοντα, ρίχνει στάχτη στα μάτια σας και δεν βλέπετε την αλήθεια.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Τοξότης, κάποιες εντάσεις με τους συνεργάτες σου θα σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα. Μη διστάσεις να πεις την γνώμη σου, ακόμη κι αν βλέπεις ότι δεν υπάρχει διάθεση από την μεριά τους να την αποδεχτούν. Εσύ είσαι ο μόνος, που μπορεί να προστατέψει τα συμφέροντά σου. Ζητήματα που σε απασχολούσαν στα οικονομικά σου, έχουν αρχίσει να βρίσκουν το δρόμο τους. Πρόσεξε προτάσεις για επενδύσεις και μην ενδώσεις, πριν τις ερευνήσεις.

Αιγόκερως
Θα χρειαστεί να προετοιμαστείς πολύ καλά και κατάλληλα την εβδομάδα αυτή, φίλε Αιγόκερε, γιατί υπάρχει πιθανότητα κάποια προβλήματα από το παρελθόν να ξεπηδήσουν πάλι ξαφνικά και να σε αναστατώσουν. Ρύθμισε με προσοχή ό,τι εκκρεμότητες έχεις και τήρησε το πρόγραμμά σου κατά γράμμα. Μην βιαστείς να ξεκινήσεις καινούργια πράγματα, γιατί μπορεί να έχεις προβλήματα και τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περιμένεις.

Αισθηματικές
Καλό θα ήταν να δείξεις προσοχή στα αισθηματικά σου κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αν είσαι δεσμευμένος, αγαπητέ Αιγόκερε. Μην κάνεις πράγματα που μπορούν να παρεξηγηθούν από το ταίρι σου και προσπάθησε, με υπομονή και ηρεμία, να του εξηγήσεις τον τρόπο σκέψης σου. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να συνεννοηθείς μαζί του. Αν παραμένεις αδέσμευτος, πρόσεξε τη συμπεριφορά σου απέναντι στις νέες γνωριμίες που θα έχεις. Μη βιαστείς να δημιουργήσεις μια νέα σχέση, αν δεν είσαι έτοιμος ή αν δεν είσαι σίγουρος για την κατάκτησή σου.

Επαγγελματικές
Αν είσαι Αιγόκερως, προσπάθησε να έχεις το νου σου στην εργασία σου, γιατί κάποια πρόσωπα πιθανόν να προσπαθήσουν να σου στήσουν παγίδες. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά, ιδιαίτερα τις ημέρες κοντά στη Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στον Λέοντα, αφού οι κεραίες της αντίληψής σου μάλλον θα αλλάξουν θέση και δεν θα συλλαμβάνουν τους επικείμενους εχθρούς και τις απειλές που υπάρχουν γύρω σου. Τα οικονομικά ζητήματα, καλά θα κάνεις να τα προσέξεις ιδιαίτερα. Ρύθμισε με σοβαρότητα ό,τι εκκρεμότητες έχεις, για να μην πιεστείς μελλοντικά.

Υδροχόος
Τα μάτια σου αυτές τις ημέρες θα πρέπει να τα έχεις ανοιχτά, φίλε Υδροχόε, και την προσοχή σου τεταμένη. Μην παρασυρθείς και κάνεις πράγματα που μπορούν να σε δυσκολέψουν, μέσα στη εβδομάδα. Λάβε τα μέτρα σου και μην παρασύρεσαι από την ατμόσφαιρα που κυριαρχεί γύρω σου, γιατί η Αφροδίτη, που κινείται στον Καρκίνο, μπορεί άθελά της να σε εξαπατά. Πρόσεξε κοντινά σου πρόσωπα, που πιθανόν να χρειαστούν τη βοήθειά σου. Επίσης, φρόντισε να μετριάσεις λίγο το άγχος σου, γιατί η σωματική σου υγεία πολύ γρήγορα θα σε προδώσει.

Αισθηματικές
Δες μερικά πράγματα από διαφορετική σκοπιά στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Υδροχόε, και αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στο σύντροφό σου. Έκφρασε όλα όσα νιώθεις για εκείνον και μην είσαι φειδωλός στις εκδηλώσεις σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμα ταίρι, θα μπορέσεις να κάνεις μια γνωριμία, η οποία θα σε ανεβάσει ψυχολογικά και θα σου δώσει άλλον αέρα. Η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται την Παρασκευή στον Λέοντα, είναι θετική για το ζώδιό σου και η ζωή σου θα είναι γεμάτη από συνεχείς και ευχάριστες ανατροπές.

Επαγγελματικές
Αν είσαι Υδροχόος, στην εργασία σου οι κόποι που έκανες όλο τον προηγούμενο καιρό έφτασε οι στιγμή να ανταμειφθούν. Μη διστάσεις να κάνεις μερικές αλλαγές, αν κρίνεις ότι είναι απαραίτητες και θα εκτινάξουν την καριέρα σου στα ύψη. Φρόντισε να έχεις όμως το νου σου περισσότερο από ό,τι συνήθως σε μερικά πράγματα, γιατί η πιθανότητα να έρθεις αντιμέτωπος με απατηλές εκπλήξεις είναι πολλές. Γραφειοκρατικές υποθέσεις από το παρελθόν, θα έρθουν ξανά στο προσκήνιο και θα σε αγχώσουν.

Ιχθείς
Έντονα θα σε απασχολήσουν οι προσωπικές σου υποθέσεις αυτές τις ημέρες, φίλε Ιχθύ, και θα προσπαθήσεις να κάνεις μία ανασκόπηση των τελευταίων ημερών, ώστε να βρεις τις αιτίες που τα πράγματα δεν έχουν έρθει όπως είχες προγραμματίσει. Καλά θα κάνεις να ακολουθήσεις πιστά ένα πρόγραμμα σε ό,τι κάνεις, για να αποφύγεις τα λάθη. Πιθανές ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, καλά θα κάνεις να τις εκμεταλλευτείς. Μην χάσεις την ευκαιρία να προωθήσεις τις ιδέες σου, στο χώρο της εργασίας σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, καλά θα κάνεις να αφήσεις πίσω οτιδήποτε σε πίκρανε μέχρι τώρα στην συμπεριφορά του συντρόφου σου και να τολμήσεις να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα μαζί του. Πλησίασέ τον δυναμικά και απροκάλυπτα, προκειμένου να κάνεις καλύτερη τη σχέση σας. Αν είσαι ένας αδέσμευτος Ιχθύς, θα μπορέσεις να κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Νέα πρόσωπα θα σε ανανεώσουν και θα μπορείς να κάνεις σχέδια για το μέλλον!

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου, αγαπητέ Ιχθύ, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται την Παρασκευή στον Λέοντα και να σου χαρίζει τις καλύτερες προοπτικές της, θα ανοιχτούν νέοι ορίζοντες, που δεν θα πρέπει να τους αφήσεις να χαθούν. Καλά θα κάνεις να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να πορευτείς με σταθερά βήματα, ώστε να αποφύγεις τις παγίδες, που θα προσπαθήσουν να ανακόψουν την πρόοδο σου. Στα οικονομικά σου, μπορείς με τους καταλλήλους χειρισμούς να καλύψεις αρκετές από τις υποχρεώσεις σου, αρκεί να αποφύγεις τις υπερβολές. Θα έχεις την στήριξη των συνεργατών και των συναδέλφων σου και θα μπορέσεις να στηριχτείς πάνω τους.

Read More

And More