Πίσω στην κορυφή της σελίδας
25.03.2012 | 23:45

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις: Πως επηρεάζονται αισθηματικά και επαγγελματικά;

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις: Πως επηρεάζονται αισθηματικά και επαγγελματικά;
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Το ημερολόγιο γράφει 26 Μαρτίου... Καινούρια εβδομάδα μόλις ξεκίνησε. Πως θα είναι τα ερωτικά σου; Τα επαγγελματικά σου; Τι προβλέπουν τα άστρα;

Αν πάλι έχεις ανάγκη από προβλέψεις κομμένες και ραμμένες στα δικά σου μέτρα, σύμφωνα με το γενέθλιο χάρτη σου κάνε κλικ εδώ

Κριός
Η εβδομάδα αυτή πρόκειται να σε ικανοποιήσει σε μεγάλο βαθμό με τις εξελίξεις που θα σου φέρει, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα αισθηματικά σου. Έχοντας την εύνοια των περισσότερων πλανητών μπορείς να αποκτήσεις πολλές χρήσιμες κοινωνικές επαφές, αλλά και να βελτιώσεις αισθητά τους ρυθμούς της καθημερινότητάς σου. Η τύχη θα ευνοήσει επίσης και τα οικονομικά ζητήματα.

Αισθηματικά
Στην αισθηματική σου ζωή θα μπορέσεις να αποκαταστήσεις την επικοινωνία, να επαναφέρεις τις ισορροπίες και να εκφράσεις τα βαθύτερα συναισθήματά σου με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένα κλίμα τρυφερότητας και στοργής με το σύντροφό σου. Οι ελεύθεροι Κριοί θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε ένα καινούριο ξεκίνημα, αλλά οι γνωριμίες που θα κάνετε αυτές τις μέρες δεν θα σας ενθουσιάσουν και τόσο...

Επαγγελματικά
Αν είσαι Κριός, το πλανητικό σκηνικό οργανώνει για εσένα μια σειρά από ευκαιρίες με ευχάριστες μελλοντικές εξελίξεις στην επαγγελματική σου ζωή. Θα συμβούν κάποια απρόοπτα γεγονότα, που θα ταράξουν λίγο τις ισορροπίες στις επαγγελματικές σου σχέσεις, αλλά αν αποφύγεις προστριβές και διαπληκτισμούς, δεν θα έχεις αρνητικές εξελίξεις. Θα κάνεις κάποιες αναγκαστικές αλλαγές και καλό θα είναι να μην αναλάβεις καινούριες ευθύνες και υποχρεώσεις, γιατί ίσως να αντιμετωπίσεις κάποιες δυσκολίες και αναποδιές και δεν θα μπορείς να τα βγάλεις πέρα. Στα οικονομικά, θα υπάρξουν ευκαιρίες για να αυξήσεις το εισόδημά σου και θα πάρεις λίγο τα πάνω σου.


Ταύρος
Η Αφροδίτη για τελευταία εβδομάδα στο ζώδιό σου σε γεμίζει φιλοδοξία και αποφασιστικότητα. Βάλε προτεραιότητες και ετοιμάσου για ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, ώστε να αναλάβεις νέα εγχειρήματα και να αντιμετωπίσεις ενδιαφέρουσες προκλήσεις. Η τύχη είναι στο πλευρό σου και η πρόοδος μπορεί να μην έρθει γρήγορα, αλλά με αργά και σταθερά βήματα, θα βελτιώσει κατά πολύ τους σημαντικότερους τομείς της ζωής σου.

Αισθηματικά
Στα αισθηματικά σου δεν πρέπει να αφήσεις τον εγωισμό να κυριαρχήσει στη σχέση σου. Κράτησε τους τόνους χαμηλούς και μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από το σύντροφό σου, γιατί ούτε και εσύ είσαι άψογος απέναντί του. Αν ακόμη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις αυτές τις ημέρες για τη ζωή σου. Θα κάνεις γνωριμίες μέσα από το φιλικό σου κύκλο που θα σε ενθουσιάσουν, αλλά και μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, δεν είναι καθόλου απίθανο να εμφανιστεί ξαφνικά ένα πρόσωπο, που θα σε αναστατώσει και θα ξυπνήσει μέσα σου πρωτόγνωρα συναισθήματα!

Επαγγελματικά
Αν είσαι Ταύρος, αυτήν την εβδομάδα η σύσφιξη σχέσεων με τους συνεργάτες και οι έντονες κοινωνικές συναναστροφές θα ευνοήσουν τον οικονομικό σου τομέα. Ταυτόχρονα όμως, θα πρέπει να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες που έχεις και μετά να παρακινήσεις τους συνεργάτες σου να γίνουν πιο παραγωγικοί και να σε βοηθήσουν να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδια που έχεις. Θα έχεις θετικά αποτελέσματα, αφού θα πετύχεις τις ριζικές αλλαγές που θέλεις στη δουλειά σου και θα νιώσεις ηθική ικανοποίηση, αλλά θα αυξηθούν οι υποχρεώσεις και θα αποκτήσεις καινούριες ευθύνες. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να ρισκάρεις σε επενδύσεις και καινούρια ανοίγματα, γιατί θα έχεις αρνητικές εξελίξεις.


Δίδυμοι
Αυτήν την εβδομάδα θα έχεις την ευκαιρία να σταθεροποιήσεις πολλές καταστάσεις στη ζωή σου, αλλά δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να βιαστείς. Πριν ξεκινήσεις να υλοποιείς σκέψεις και ιδέες που δεν έχουν ωριμάσει απόλυτα μέσα σου, θα πρέπει να είσαι σίγουρος ότι έχεις εξετάσει όλες τις παραμέτρους, ώστε να μην βρεθείς εκτεθειμένος. Ο ανάδρομος κυβερνήτης σου συνιστά να αφήσεις τα πρόωρα σχέδια να ωριμάσουν, ώστε να είσαι βέβαιος ότι θα πετύχεις. Είναι καλύτερα να κάνεις βήματα αργά και σταθερά, παρά ένα ριψοκίνδυνο μεγάλο άλμα.

Αισθηματικά
Το πλανητικό σύστημα της εβδομάδας θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα απέναντι στο σύντροφό σου. Δεν πρέπει να αφήνεις τρίτα πρόσωπα να μπαίνουν στη σχέση σου και να σε επηρεάζουν αρνητικά, γιατί θα προκαλέσεις σοβαρά προβλήματα με την ακραία συμπεριφορά που θα βγάλεις. Συζήτησε με το ταίρι σου όλα αυτά που σου λένε και μην εμπιστεύεσαι εύκολα τους άλλους... Οι αδέσμευτοι Δίδυμοι πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τις επιλογές που θα κάνετε και να μην επενδύσετε από την πρώτη στιγμή στις καινούριες γνωριμίες.

Επαγγελματικά
Η εβδομάδα αυτή θα χαρίσει εύνοια στα επαγγελματικά σου σχέδια. Η αισιοδοξία και η ευχάριστη διάθεση που θα έχεις θα σε κάνει να δεις τη θετική πλευρά της ζωής, ενεργοποιώντας σε για να θέσεις άμεσα σε εφαρμογή τα σχέδια που έχεις κάνει για την κοινωνική και επαγγελματική σου καταξίωση. Θα ξεφύγεις από τον κατεστημένο τρόπο ζωής που δεν είναι και πολύ του χαρακτήρα σου και θα επιδιώξεις την εξέλιξή σου με ενέργειες που θα αφορούν στο γενικότερο καλό. Θα πρέπει να είσαι προσεχτικός όσον αφορά στη διαχείριση των οικονομικών σου και να μη ρισκάρεις τα χρήματά σου σε επενδύσεις που σου υπόσχονται γρήγορο κέρδος.


Καρκίνος
Παρά το γεγονός ότι η Αφροδίτη και ο Δίας από το ζώδιο του Ταύρου σε ευνοούν και αυτήν την εβδομάδα, κατά βάθος νιώθεις μία ανασφάλεια, κυρίως όσον αφορά στα εισοδήματά σου, που σου ρίχνει αισθητά την ψυχολογία. Η αβεβαιότητα και ο φόβος μήπως χάσεις κερδοφόρες ευκαιρίες θα σου δημιουργήσουν επιπρόσθετο άγχος αυτές τις ημέρες. Μην εμπιστεύεσαι κανέναν και προχώρα με όπλα τις γνώσεις σου και την εμπειρία σου. Εστίασε την προσοχή σου στους στόχους σου και μην πανικοβάλλεσαι όταν βγαίνεις λίγο έξω από τα χρονικά όρια που έχεις θέσει. Ακόμη κι αν χάσεις κάποιες ευκαιρίες είναι σίγουρο ότι θα αντικατασταθούν από νέες, ακόμα πιο ελπιδοφόρες.

Αισθηματικά
Η εβδομάδα αυτή θα επιφέρει περίεργες διαφωνίες με το σύντροφό σου και πρέπει να έχεις τεταμένη την προσοχή σου, ώστε να αποφύγεις να πεις λόγια που δεν εννοείς. Μπορεί να έρθεις αντιμέτωπος με κάποια παράπονα που θα σου εκφράσει και πρέπει να προσπαθήσεις να τον καταλάβεις. Προσπάθησε επίσης να κερδίσεις το χαμένο έδαφος και να καλύψεις την απομάκρυνση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ σας με όσο πιο δραστικούς τρόπους μπορείς. Εσύ που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου πρόσεξε να μην παρασυρθείς από ανθρώπους που δεν σου ταιριάζουν και πληγωθείς αργότερα. Άφησε να περάσει λίγο χρονικό διάστημα για να γνωριστείς καλύτερα μαζί τους και μετά αποφασίζεις τι θα κάνεις.

Επαγγελματικά
Η εβδομάδα αυτή ευνοεί επαγγελματικές συναναστροφές και δραστηριότητες. Ασχολήσου περισσότερο με πράγματα που σου αρέσουν για να μπορέσεις να είσαι δημιουργικός και παραγωγικός, αφού βρίσκεσαι σε μια φάση που θέλεις σταθερότητα και ασφάλεια σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου και μόνο έτσι μπορείς να την εξασφαλίσεις. Όσον αφορά στον οικονομικό τομέα, θα υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για συζητήσεις και επαφές για το πώς θα αυξήσεις το εισόδημά σου. Θα υπάρξει αύξηση των εσόδων σου, αλλά θα πρέπει να χειριστείς με σύνεση τα χρήματα που θα σου έρθουν και να αποφύγεις τις περιττές σπατάλες.


Λέων
Η εβδομάδα αυτή αν και δεν θα είναι και η καλύτερη για εσένα θα υποστηρίξει σε μεγάλο βαθμό τις προσπάθειές σου. Τίποτε δεν είναι ικανό να σε σταματήσει από το δρόμο που έχεις χαράξει, όσα εμπόδια κι αν χρειαστεί να αντιμετωπίσεις. Η οικονομική αναγνώριση αλλά και η σταθερότητα στην αισθηματική σου ζωή θα είναι η κινητήριος δύναμή σου. Αν είσαι ελεύθερος, να εντείνεις τις προσπάθειες για να κατακτήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει, ακόμα κι αν φαίνεται να σου κάνει… νερά. Αργά ή γρήγορα, θα λυγίσει.

Αισθηματικά
Στον ερωτικό σου τομέα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, θα πρέπει να λύσεις παρεξηγήσεις ή παρανοήσεις που έχουν συμβεί με το σύντροφό σου και να βρεις την χρυσή τομή επικοινωνίας, αν θέλεις να υπάρξει συνέχεια μεταξύ σας. Το ταίρι σου δείχνει πολύ κουρασμένο ψυχολογικά από τις συνεχείς συγκρούσεις που γίνονται και όσο και αν προσπαθεί να σε πλησιάσει εσύ του φέρεσαι εγωιστικά. Οι ελεύθεροι Λέοντες καιρός είναι να χαλαρώσετε και να επικεντρωθείτε στις προσωπικές σας ανάγκες.

Επαγγελματικά
Μπερδέματα, έντονες συζητήσεις και ανακατωσούρα θα επικρατήσει στα επαγγελματικά σου με τον πλανήτη της επικοινωνίας, τον Ερμή, να συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στους Ιχθείς και να σε επηρεάζει αρνητικά. Διώξε από τη ζωή σου οτιδήποτε είναι άχρηστο, πίστεψε στο εαυτό σου και στις δυνατότητές σου και χάραξε μια καινούρια πορεία, που θα σε οδηγήσει στην επιτυχία που αναζητάς. Ξεδίπλωσε τα ταλέντα και τις ικανότητές σου και εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για να βελτιώσεις ή να αλλάξεις κάποια πράγματα που θέλεις πάρα πολύ και μέχρι στιγμής δεν μπορούσες. Μη διστάσεις να προχωρήσεις, αν συναντήσεις εμπόδια και ανατροπές στα σχέδια σου, γιατί όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα.


Παρθένος
Η εβδομάδα αυτή θα επηρεάσει έντονα τις σχέσεις σου με τους άλλους. Αν ήδη αντιμετωπίζεις κάποια προβλήματα με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν το πιθανότερο είναι αυτές τις ημέρες να κορυφωθούν και θα πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις καθοριστικές αποφάσεις και να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου. Αν νιώθεις ότι ήδη έχεις εξαντλήσει τα όρια, τότε μην φοβηθείς να μιλήσεις με απόλυτη ειλικρίνεια μαζί τους και… ό,τι ήθελε προκύψει! Ακόμη και έτσι, πάνω από όλα θα τα έχεις εσύ καλά με τον εαυτό σου και αυτό είναι το σημαντικότερο.

Αισθηματικά
Στην αισθηματική σου ζωή δεν θα πρέπει να κολλάς σε λεπτομέρειες και να δίνεις τεράστιες διαστάσεις σε πράγματα που δεν αξίζει ούτε να τα σχολιάζεις. Βρες τα πρώτα με τον εαυτό σου και μην κριτικάρεις άδικα το σύντροφό σου, γιατί η υπομονή έχει και τα όρια της! Ξέφυγε από τα τετριμμένα της καθημερινότητας και κάνε καινούρια πράγματα που θα ανανεώσουν τη σχέση σου. Εσύ που πίνεις καφέ με τη μοναξιά σου πρέπει να χαλαρώσεις λίγο και να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου, που τον έχεις παραμελήσει πολύ τελευταία και να σταματήσεις να τρέχεις συνέχεια πίσω από το άτομο που σε ενδιαφέρει ερωτικά.

Επαγγελματικά
Ο ανάδρομος Άρης από το ζώδιό σου σε βάζει σε σκέψεις και σου θέτει προκλήσεις. Αυτές τις ημέρες θα κληθείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για αλλαγές που θέλεις να κάνεις στον επαγγελματικό σου τομέα, αλλά θα πρέπει να προετοιμαστείς κατάλληλα, γιατί θα συναντήσεις εμπόδια και καθυστερήσεις που θα σε αγχώσουν πολύ. Ευτυχώς όμως θα έχεις τη βοήθεια των συνεργατών σου και έτσι, θα τα βγάλεις πέρα, θα μπορέσεις να προωθήσεις τα σχέδιά σου και θα καταφέρεις να εδραιωθείς καλύτερα στο χώρο σου. Όσον αφορά στα οικονομικά σου, θα πρέπει να κινηθείς με μέτρο και να προσπαθήσεις να κλείσεις παλιές οφειλές.


Ζυγός
Η εβδομάδα αυτή σε ενθαρρύνει να αξιολογήσεις αυτά που ήδη έχεις πετύχει μέχρι τώρα και να δεις τι άλλο περισσότερο μπορείς να κάνεις από εδώ και στο εξής. Αν υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν έχουν γίνει σωστά, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τα διορθώσεις. Αν πάλι νιώθεις ότι κάποιος ή κάτι έχει φρενάρει την πρόοδό σου, οι ημέρες είναι ιδανικές για να ξαναβάλεις μπρος, καθώς τίποτα δεν μπορεί να ανακόψει πια την πορεία σου προς την επιτυχία. Τυχόν οικογενειακά προβλήματα θα λυθούν με αμοιβαίες υποχωρήσεις.

Αισθηματικά
Η κυβερνήτης σου Αφροδίτη, για τελευταία εβδομάδα στο ζώδιο του Ταύρου, θα επιφέρει χαρούμενες αλλαγές στον ερωτικό τομέα, με ευχάριστες μελλοντικές εξελίξεις για εσένα. Μπορείς αυτές τις ημέρες να κάνεις συζητήσεις με το σύντροφό σου για το μέλλον της σχέσης σας και να βάλεις πλώρη για την απόκτηση κάποιου απογόνου ή ακόμη και για την επισημοποίηση του δεσμού σου, αν δεν το έχεις ήδη κάνει. Οι αδέσμευτοι Ζυγοί να ξέρετε ότι ο έρωτας θέλει θάρρος και θράσος... Αποβάλλετε τις ανασφάλειες που έχετε και πλησιάστε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Επαγγελματικά
Αυτήν την εβδομάδα καινούριες γνωριμίες και κοινωνικές συναναστροφές θα σε γεμίσουν με αισιοδοξία στον επαγγελματικό σου τομέα παρ' όλο που η ανάδρομη κίνηση του Ερμή στους Ιχθείς θα σου επιφέρει ένταση και απρόοπτα γεγονότα. Αιφνίδιες αλλαγές θα συμβούν καθώς θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να επιλύσεις τα προβλήματα που έχεις με επιτυχία και να επαναφέρεις την αρμονία και την ισορροπία στην επαγγελματική σου ζωή. Παράλληλα, θα δεχτείς τη βοήθεια και την στήριξη των συνεργατών σου πάνω στο έργο που σου έχουν αναθέσει για να μπορέσεις να τελειώσεις στο διάστημα που σου έχει ζητηθεί. Στα οικονομικά σου δεν θα υπάρξουν έντονες διακυμάνσεις, αλλά εσύ θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με την διαχείριση των χρημάτων σου, αποφεύγοντας περιττά έξοδα.


Σκορπιός
Η εβδομάδα αυτή για εσένα συνιστά να αποκοπείς από το παρελθόν και να δημιουργήσεις χώρο για το καινούριο στη ζωή σου. Χρειάζεσαι επειγόντως μία ανανέωση και τώρα το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί όλες τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να την κάνεις. Ίσως μία νομική διαδικασία που σε ταλαιπωρεί καιρό τώρα να πάρει την τελική της μορφή και να σε ξελαφρώσει. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να είσαι συγκρατημένος και να προσέχεις πολύ τα λόγια σου και τις κινήσεις σου, γιατί οι παρεξηγήσεις καραδοκούν και δεν πρέπει να τις αφήσεις να αναπτυχθούν.

Αισθηματικά
Η αισθηματική ζωή των Σκορπιών θα ισορροπεί σε τεντωμένο σχοινί αυτήν την εβδομάδα, λόγω των αρνητικών όψεων που πραγματοποιούνται στον έναστρο ουρανό. Αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός προτίμησε τη σιωπή αυτές τις ημέρες στη σχέση σου και προσπάθησε να είσαι τρυφερός και ρομαντικός απέναντι στο σύντροφό σου, ώστε να αποφύγεις διαφωνίες και εντάσεις, που πολύ εύκολα μπορούν να οδηγήσουν και τους δύο σας στα άκρα. Όσοι είσαστε μόνοι θα πρέπει να βάλετε περισσότερο ρομαντισμό στη ζωή σας και να μη φοβάστε την δέσμευση, γιατί είσαστε από τους ανθρώπους που έχουν περάσει αρκετές δυσκολίες στα προσωπικά σας το τελευταίο χρονικό διάστημα και πρέπει να αποβάλλετε τις φοβίες και τις ανασφάλειες που έχετε.

Επαγγελματικά
Στον επαγγελματικό σου τομέα θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις έναν απολογισμό, για να δεις που έχεις κάνει λάθη και να αποφασίσεις με ποιον τρόπο θα κλείσεις τα κεφάλαια που έχεις ανοίξει στο παρελθόν, για να μπορέσεις να προχωρήσεις μπροστά και να βάλεις πιο γερές βάσεις για το μέλλον. Θα πρέπει να έχεις υπομονή, γιατί θα συναντήσεις κάποια εμπόδια στο δρόμο σου, αλλά μην χάσεις το κουράγιο σου γιατί είναι προσωρινά και σύντομα θα αποκατασταθούν οι ισορροπίες, ώστε να μπορέσεις να τα διεκπεραιώσεις όλα στο χρόνο που θέλεις. Οικονομικά, φρόντισε να κάνεις σωστή διαχείριση των χρημάτων σου, ώστε να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.


Τοξότης
Οι δυσκολίες που θα έχεις αυτήν την εβδομάδα είναι περισσότερο οικονομικού χαρακτήρα και ιδιαίτερα σε οφειλές ή υποθέσεις που έχεις κοινές με την οικογένειά σου. Σε αυτόν τον τομέα, η κατάσταση δεν είναι καθόλου καλή και πρέπει να έχεις τεταμένη την προσοχή σου, για να τακτοποιήσεις όσο το δυνατόν περισσότερες οφειλές. Στους υπόλοιπους τομείς δεν θα αντιμετωπίσεις ιδιαίτερες δυσκολίες και τα πάντα θα κυλήσουν σχετικά ομαλά. Σοβαρές προοπτικές ανοίγονται στα αισθηματικά σου για να πας ένα βήμα πιο πέρα τη σχέση σου ή να ξεκινήσεις τώρα έναν ελπιδοφόρο δεσμό.

Αισθηματικά
Στον αισθηματικό σου τομέα αρχίζει μια περίοδος ξεκαθαρισμάτων στη σχέση σου και αν θέλεις να αποφύγεις παρεξηγήσεις και προστριβές με τον ερωτικό σου σύντροφο πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με την συμπεριφορά σου και τα λόγια που θα πεις. Το βέβαιο είναι ότι οι αλλαγές που θα κάνεις τώρα θα σε “δέσουν” περισσότερο μαζί του αν είσαι αισιόδοξος και θετικός. Για τους αδέσμευτους του ζωδίου, η διάθεση θα είναι ρομαντική. Θα γοητεύσετε τον περίγυρο με την ανανεωμένη εμφάνισή σας και θα έχετε πολλές κατακτήσεις που θα σας ανεβάσουν την ψυχολογία και θα αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα στη ζωή σας με άλλο μάτι.
Επαγγελματικά
Στα επαγγελματικά σου πρέπει να συνεχίσεις να αγωνίζεσαι με τις δικές σου δυνάμεις και να πιστεύεις στον εαυτό σου, γιατί είναι στο χέρι σου να κάνεις πραγματικότητα τα όνειρά σου και να λάβεις την αναγνώριση που επιθυμείς. Να είσαι προσεκτικός στις επιλογές των ανθρώπων που θα κάνεις στη δουλειά σου, γιατί θα είναι δύσκολο να διακρίνεις από την αρχή ποιες θα είναι οι πραγματικές τους προθέσεις. Επειδή υπάρχει σκληρός ανταγωνισμός, πολλοί θα είναι αυτοί που θα προσπαθήσουν να μπλοκάρουν τα σχέδιά σου, αλλά στο τέλος θα καταφέρεις, μέσα από δυσκολίες, να τα θέσεις σε εφαρμογή και να πετύχεις αυτά που θέλεις, ιδιαίτερα στις οικονομικές σου φιλοδοξίες.


Αιγόκερως
Αυτήν την εβδομάδα μπορείς να περιμένεις τα πάντα να συμβούν στη ζωή σου. Η Αφροδίτη για τελευταίες ημέρες στο φιλικό για εσένα Ταύρο σου χαρίζει όλη την εύνοιά της για να δρομολογήσεις αποτελεσματικά τα σχέδιά σου, ιδιαίτερα αυτά που έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά και εσύ από την μεριά σου πρέπει να έχεις τις κεραίες σου τεντωμένες και να αφουγκράζεσαι τα μηνύματα που σου στέλνουν, ώστε να τις αξιοποιήσεις δεόντως. Μην τις αφήσεις να πάνε χαμένες και πίστεψε στη διαίσθησή σου, που αυτήν την περίοδο είναι αλάνθαστη!

Αισθηματικά
Στην ερωτική σου ζωή θα βγάλεις ζήλιες και κτητικότητα στο σύντροφό σου και αν δεν προσέξεις, με την συμπεριφορά αυτή θα έχεις εκρήξεις και εντάσεις, που πολύ πιθανό να σε οδηγήσουν σε ρήξεις. Για αυτό θα πρέπει να αλλάξεις τακτική και χαρακτήρα, αν θέλεις να μην χαλάσεις την προσωπική σου ευτυχία. Οι αδέσμευτοι Αιγόκεροι έχετε πάρει πια τις αποφάσεις σας αφήνοντας πίσω τις πληγές του παρελθόντος. Καιρός είναι λοιπόν να προχωρήσετε μπροστά και να κυνηγήσετε νέα ερωτικά ξεκινήματα που θα σας φτιάξουν τη διάθεση και θα ανεβάσουν τον ερωτισμό σας.

Επαγγελματικά
Στα επαγγελματικά σου θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για νέες συνεργασίες με καλές προοπτικές, πράγμα που θα σε κάνει να ξαναβρείς την όρεξή σου για δουλειά. Στα οικονομικά σου, θα παρουσιαστούν προτάσεις για καινούριες επενδύσεις, αλλά πριν πάρεις τις τελικές σου αποφάσεις θα πρέπει να τα εξετάσεις λεπτομερώς για να δεις αν σε συμφέρουν ή όχι.


Υδροχόος
Θα κληθείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις αυτήν την εβδομάδα ώστε να διαμορφώσεις και να εξασφαλίσεις μία καλύτερη καθημερινότητα για εσένα και την οικογένεια σου. Ωστόσο, καλό θα είναι να εξετάσεις όλους τους παράγοντες και να μην βιαστείς κυρίως αν πρόκειται για οικονομικά ή αισθηματικά θέματα. Επαγγελματικά θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό, ευνοούνται ιδιαίτερα και θα πρέπει να τα μελετήσεις πολύ καλά, γιατί οι αποδόσεις που θα έχεις μελλοντικά θα είναι ιδιαίτερα συμφέρουσες.

Αισθηματικά
Στα αισθηματικά σου θα αρχίσεις να βάζεις κοινούς στόχους με το σύντροφό σου κάνοντας σχέδια συγκατοίκησης, αφού τώρα πια νιώθεις σιγουριά και ασφάλεια για τα συναισθήματά του. Εσύ που βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια και αναζητάς έναν ερωτικό σύντροφο θα νιώσεις έντονη έλξη για ανθρώπους που είναι τολμηροί και τους αρέσουν να ρισκάρουν στη ζωή τους. Θα πρέπει να είσαι έτοιμος όμως, γιατί θα συναντήσεις αντίξοες καταστάσεις και θα είναι δύσκολο να δημιουργήσεις κάτι καινούριο άμεσα... Βέβαια, ποτέ δεν ξέρεις!
Επαγγελματικά
Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή και του Άρη θα προκαλέσει μικροεμπόδια και εντάσεις με συνεργάτες και υψηλά υφιστάμενα πρόσωπα στα επαγγελματικά σου. Μάθε να αξιοποιείς τις ικανότητές σου για να μπορέσεις να κάνεις σημαντικά βήματα στη ζωή σου και να πετύχεις τους υψηλούς στόχους που έχεις βάλει. Μην αφήσεις τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν να μείνουν αναξιοποίητες, γιατί αν τις εκμεταλλευτείς σωστά, θα καταφέρεις να επεκταθείς στο χώρο σου και να εδραιωθείς καλύτερα. Πρόσεξε όμως μην ασκήσεις πίεση στους συνεργάτες σου, γιατί θα έχεις εντάσεις και προστριβές μαζί τους, πράγμα που δεν σε συμφέρει καθόλου. Στα οικονομικά σου, θα εμφανιστούν έκτακτα έξοδα και εκεί θα πρέπει να χειριστείς με σύνεση τα χρήματα σου, για να μπορέσεις να τα βγάλεις πέρα.


Ιχθείς
Μία εβδομάδα με έντονες διακυμάνσεις θα είναι αυτή για το ζώδιό σου. Από τη μία η Αφροδίτη από τον Ταύρο θα σου φέρει δώρα και ευχάριστες εκπλήξεις στα επαγγελματικά σου, από την άλλη ο ανάδρομος Ερμής, για τελευταία εβδομάδα από το ζώδιό σου, θα προσπαθήσει να δημιουργήσει καθυστερήσεις και αναβολές στην επίτευξη των σχεδίων σου. Μείνε προσηλωμένος στους στόχους σου και δούλεψε σκληρά, για να καταφέρεις να πάρεις όσα περισσότερα καλά μπορείς.

Αισθηματικά
Μεγάλη προσοχή χρειάζονται τα αισθηματικά σου γιατί υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να παρασυρθείς και να υποκύψεις σε κάποιους πειρασμούς με αποτέλεσμα να βάλεις σε κίνδυνο τη σχέση που διατηρείς και να πληγώσεις το σύντροφό σου ανεπανόρθωτα. Οι ελεύθεροι Ιχθείς θα απολαμβάνετε την ανεξαρτησία σας, η σεξουαλικότητά σας θα ανέβει στα ύψη και θα πειραματιστείτε πολύ με το αντίθετο φύλο, αποκτώντας ποικίλες ερωτικές εμπειρίες, μέσα από εφήμερες και περιστασιακές σχέσεις.

Επαγγελματικά
Θετικές είναι οι εξελίξεις που σε περιμένουν στον επαγγελματικό σου τομέα καθώς οι σχέσεις με τους συνεργάτες σου καλυτερεύουν και μπορείς τώρα να υπολογίζεις στην στήριξή τους. Μπορείς να αναλάβεις οποιοδήποτε νέο εγχείρημα σου ανατεθεί και να το φέρεις εις πέρας σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, πάντα με την βοήθεια τους. Στα οικονομικά σου, κινήσου με σύνεση στο χειρισμό των χρημάτων σου και μην κάνεις καταχρήσεις, που θα σε αποσυντονίσουν.

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Πες τη γνώμη σου

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...

Top 10