Πίσω στην κορυφή της σελίδας
21.05.2012 | 00:38

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 21-27 Μαΐου 2012

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 21-27 Μαΐου 2012
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Τι προβλέπουν τα ζώδια για την εβδομάδα που ξεκινά; Τι να περιμένεις ανάλογα με το ζώδιό σου σε σχέση με τα αισθηματικά και τι με τα επαγγελματικά;

Αν πάλι θέλεις πιο αναλυτικές προβλέψεις για το ζώδιό σου κάνε κλικ εδώ

Κριός
Γενικές
Αγαπητέ Κριέ, με τη Νέα Σελήνη και την Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθούν αυτήν την εβδομάδα και συγκεκριμένα τη Δευτέρα στους Διδύμους, το ενδιαφέρον των ημερών εστιάζεται περισσότερο στα επαγγελματικά ζητήματα, που εξακολουθούν να σε απασχολούν ή και να σε ταλαιπωρούν, με κάποιες εκκρεμότητες που δεν λένε με τίποτα να τακτοποιηθούν. Υιοθέτησε έξυπνους χειρισμούς και διπλωματικές κουβέντες, για να αποφύγεις κακοτοπιές και για να μπορέσεις να ελιχθείς αποτελεσματικά. Επίσης, φρόντισε να μη φέρεσαι απόλυτα και εγωκεντρικά.

Αισθηματικές
Η καλή σου διάθεση και η υπομονή που θα δείξεις στο σύντροφό σου, φίλε Κριέ, θα σε βοηθήσουν να λύσεις θέματα στη σχέση σας, που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Μια εκδρομή το Σαββατοκύριακο, με την Σελήνη να κινείται στο Λέοντα και να σε ευνοεί, θα έκανε πολύ καλό και στους δυο σας. Όσο για εσένα που ακόμη ψάχνεσαι, ένα άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον που θα σε πλησιάσει ερωτικά, κρύβει πολλές και ευχάριστες πτυχές, που αν του δώσεις την ευκαιρία να σου τις εκδηλώσει… θα εντυπωσιαστείς!!!

Επαγγελματικές
Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας κράτησε χαμηλούς τόνους στη δουλειά σου, αν είσαι Κριός, και μην ανακατευτείς σε καταστάσεις, που δεν σε αφορούν. Επίσης, φρόντισε μέχρι την Πέμπτη, που ο Ερμής θα κινείται στον Ταύρο, να αποδεχτείς κάποιες προτάσεις που θα σου γίνουν, γιατί θα είναι ιδιαίτερα συμφέρουσες για εσένα. Στα οικονομικά, θα παρουσιαστούν κάποια έξοδα, που δεν τα περίμενες. Κάνε καλό προγραμματισμό και να ξέρεις ότι θα τα καλύψεις όλα, με τον καλύτερο τρόπο. Πρόσεξε να μην παρασυρθείς από στιγμιαίες επιθυμίες, γιατί θα αποβούν μοιραίες για το οικονομικό σου μέλλον.
Ταύρος
Γενικές
Φίλε Ταύρε, η εβδομάδα σου θα ξεκινήσει πολύ καλά, με πολύ όρεξη και διάθεση να τακτοποιήσεις θέματα, που μέχρι τώρα ήταν σε εκκρεμότητα. Με την Ηλιακή Έκλειψη που πραγματοποιείται στις 21 στους Διδύμους, θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις σε κάποια ζητήματα, που τα θεωρούσες προβληματικά, και το πεσμένο σου ηθικό θα αναπτερωθεί. Από την Πέμπτη όμως και μετά, ο Ερμής αποχωρεί από το ζώδιό σου για να εισέλθει στους Διδύμους και θα σου δημιουργήσει έντονη ανασφάλεια και άγχος, για τις εξελίξεις τόσο της επαγγελματικής όσο και της αισθηματικής σου ζωής. Μην κλείσεις τα μάτια στις δυσκολίες, αντίθετα οπλίσου με δύναμη και κάνε ό,τι μπορείς, για να τις αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά και με γνώμονα πάντα το δικό σου συμφέρον.

Αισθηματικές
Η Αφροδίτη συνεχίζει την πορεία της, αν και ανάδρομα, στους Διδύμους και σου φέρνει ευχάριστα νέα από το σύντροφό σου, αγαπητέ Ταύρε. Ταυτόχρονα, ανεβάζει τον ερωτισμό σου στα ύψη και το πάθος κυριαρχεί ανάμεσά σας, κάνοντας το θερμόμετρο της ερωτικής σας ζωής να χτυπήσει κόκκινο. Εσύ που ακόμη έχεις αγκαλιά τη μοναξιά, έφτασε ο καιρός που πρέπει να τη διώξεις. Βγες, διασκέδασε και εκεί που δεν το περιμένεις, θα κάνεις τη γνωριμία των ονείρων σου!!!

Επαγγελματικές
Αν είσαι Ταύρος, η εβδομάδα αυτή μπορεί να είναι ιδιαίτερα αποδοτική σε ό,τι έχει να κάνει με επαγγελματικούς στόχους, αρκεί αυτοί να δρομολογηθούν μέχρι την Πέμπτη, που θα σε συντροφεύει η παρουσία του Ερμή και θα σου χαρίζει τις καλύτερες προοπτικές του. Αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις μία νέα δουλειά ή μια εποχική εργασία, τώρα μπορείς να διαπραγματευτείς πολύ καλύτερα τα δεδομένα σου. Στα οικονομικά, έχεις πολλές υποχρεώσεις, που πολλές φορές σου χαλούν την διάθεση. Μην απελπίζεσαι όμως, γιατί με τις καλές επιρροές που εξακολουθούν να σου στέλνουν ο Άρης από την Παρθένο και ο Δίας από το ζώδιό σου, τα έσοδά σου θα αυξηθούν και θα αρχίσεις να ισορροπείς καταστάσεις, που σε προβληματίζουν.
Δίδυμοι
Γενικές
Αγαπητέ Δίδυμε, η Νέα Σελήνη και Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθούν αυτήν την εβδομάδα στο ζώδιό σου, θα σε κάνουν να δεις πολλές καταστάσεις με πιο θετικό μάτι και, γιατί όχι, να διαφοροποιήσεις τις συμπεριφορές εκείνες, που δεν σε οδηγούν στα αποτελέσματα που θέλεις. Η ενεργητικότητα και ο δυναμισμός που θα έχεις, θα σε κάνουν να δεις μερικά πράγματα πιο ξεκάθαρα και να δώσεις πολύ καλές λύσεις. Έχεις τη διάθεση να κάνεις αλλαγές, για να νιώσεις καλύτερα. Να θυμάσαι πως στα σχέδιά σου μπορούν να σε βοηθήσουν και τα δικά σου άτομα, αν το θελήσεις.

Αισθηματικές
Η εβδομάδα σου θα είναι πολύ ερωτική και θα περάσεις αξέχαστα με το σύντροφό σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος. Ο κυβερνήτης σου Ερμής, από την Πέμπτη και μετά στο ζώδιό σου, θα σε ευνοήσει ώστε να λύσεις κάποιες ιστορίες, που σε προβληματίζουν στη σχέση σου και να αποκαταστήσεις το ερωτικό κλίμα, που η ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό σου έχει περιορίσει. Άσε τους εγωισμούς και εκφράσου έτσι όπως πρέπει, για να περάσεις καλά. Και αν ακόμη ψάχνεσαι για να βρεις ταίρι, πρέπει να θυμηθείς και να αξιοποιήσεις όλες τις αποτελεσματικές μεθόδους που έχεις, για να κατακτήσεις το πρόσωπο που σου αρέσει. Κάνε το και δε θα χάσεις!!!

Επαγγελματικές
Αν ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων, ο επαγγελματικός σου τομέας δεν ανταποκρίνεται αυτές τις ημέρες όσο θα ήθελες στις προσδοκίες σου, αλλά μην ανησυχείς, γιατί αυτό θα είναι παροδικό και πολύ γρήγορα θα δεις το φως που προσμένεις. Αξιοποίησε το διάστημα για να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου και να συζητήσεις μαζί τους τις δικές τους εκτιμήσεις. Στα οικονομικά, απόφυγε αυτήν την εβδομάδα να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες και προσπάθησε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες, που μπορεί να έχεις με ζητήματα νόμου.

Καρκίνος
Γενικές
Η Νέα Σελήνη και Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στις 21 στους Διδύμους, αγαπητέ Καρκίνε, σε συνδυασμό με τον Ερμή, που κάνει την είσοδο του στο ίδιο ζώδιο από την Πέμπτη και μετά, θα σου δώσουν ευκαιρίες για να αλλάξεις πολλά πράγματα στη ζωή σου. Και αυτήν την εβδομάδα θα έχεις πολύ ανάγκη να ξεκουραστείς και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Πρέπει να καταλάβεις βέβαια, πως δεν σου φταίει κανένας, αν εσύ θέλεις να κάνεις πάντα πολλά πράγματα μαζί. Να ξέρεις πάντως ότι έφτασε ο καιρός να οργανωθείς περισσότερο. Προσοχή στα έξοδα που θα προκύψουν ή θα δημιουργήσεις σε στιγμή αδυναμίας.

Αισθηματικές
Ο Άρης από την Παρθένο και η Σελήνη από το ζώδιό σου από την Τετάρτη μέχρι το Σάββατο, φίλε Καρκίνε, θα ανεβάσουν τον ερωτισμό σου τόσο πολύ, που δεν θα μπορεί να σε... συγκρατήσει κανένας στον αισθηματικό τομέα! Έτσι, αυτόν τον καιρό θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις καλά με το σύντροφό σου και να έρθεις πιο κοντά του... Και αν ακόμη δεν έχεις βρει κάποιο ταίρι, φρόντισε να περνάς τον καιρό σου όσο καλύτερα μπορείς, αφού με τις επιρροές της Αφροδίτης στους Διδύμους, θα έρθει και αυτό που ψάχνεις... ή θα ξαναμπεί στη ζωή σου κάποιο πρόσωπο που ήθελες από παλιά!!!

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου ζητήματα πηγαίνουν μια χαρά, αν είσαι Καρκίνος. Δεν πρέπει να σε πιάνουν οι ανασφάλειες και ο πανικός. Οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πολύ καλές και τώρα θα δεις τους κόπους σου να αποδίδουν καρπούς. Απόφυγε τις συγκρούσεις με τους συνεργάτες εκείνους, που είναι δύσκολο να σε καταλάβουν ή να εγκρίνουν τις δικές σου ιδέες. Εμπιστεύσου όλους όσους σε υποστηρίζουν και μπορούν να σε βοηθήσουν ουσιαστικά στην επίτευξη των στόχων σου. Τα οικονομικά θα συνεχίσουν να σου προκαλούν έντονο άγχος. Έχουν αρχίσει να ισορροπούν, αλλά πρέπει να σταματήσεις να κάνεις άλλα ανοίγματα.

Λέων
Γενικές
Αγαπητέ Λέων, η Νέα Σελήνη και Έκλειψη Ηλίου, που γίνονται την Δευτέρα στους Διδύμους, θα φέρουν αρκετά θετικές αλλαγές στη ζωή σου. Η αισιοδοξία και ο δυναμισμός θα είναι τα ατού σου αυτήν την εβδομάδα, ενώ θα μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου με τον καλύτερο τρόπο και θα αισθανθείς μεγάλη ικανοποίηση. Ιδιαίτερα από την Πέμπτη και μετά, που και ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής κάνει την είσοδο του στο προαναφερθέν ζώδιο και ευνοεί κάθε είδους επικοινωνία, ξεκίνα τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις και μην κολλάς σε τίποτα. Χρειάζεται υπομονή και ψυχραιμία για να προωθήσεις με τον καλύτερο τρόπο τους σκοπούς σου, αλλά είναι μόνο στο χέρι σου για να τα καταφέρεις.

Αισθηματικές
Πολλές καταστάσεις που ήταν προβληματικές στη σχέση σου παίρνουν τέλος, φίλε Λέων, καθώς η Αφροδίτη στους Διδύμους, αν και ανάδρομη, δίνει τις καλύτερες επιρροές της, για να τελειώσεις μια και καλή μαζί τους. Θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες, ώστε να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου και να νιώσεις καλύτερα εσύ, αλλά και το ταίρι σου. Όσο για σένα που ο έρωτας δεν έχει φανεί ακόμη στη ζωή σου, μη χάνεις το κουράγιο σου, γιατί οι ημέρες – ιδιαίτερα το Σαββατοκύριακο που η Σελήνη θα κινείται στο ζώδιό σου - είναι πολύ θετικές, για να κάνεις μία νέα, ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα σε συγκινήσει.

Επαγγελματικές
Αν είσαι Λέων, από την πρώτη μέρα της εβδομάδας θα έχεις τη διάθεση να κάνεις αλλαγές στη δουλειά σου, ώστε να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Να ξέρεις πως μπορούν να σε βοηθήσουν και οι συνεργάτες σου σε αυτό, γι’ αυτό επιδίωξε να συζητήσεις μαζί τους αυτά που σκέφτεσαι. Κάποια οικονομικά θέματα που είναι σε στασιμότητα, αρχίζουν να βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις, ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου, αλλά πρέπει να έχεις εξετάσει όλα τα δεδομένα μία πιθανής συμφωνίας που θα συνάψεις.

Παρθένος
Γενικές
Αγαπητέ Παρθένε, η εβδομάδα σου θα είναι πολύ καλή και θα πετύχεις αυτά που θέλεις. Με την Ηλιακή Έκλειψη, που πραγματοποιείται την Δευτέρα στους φιλικούς σου Διδύμους, μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που σκέφτεσαι, μόνο αν τις έχεις προγραμματίσει πολύ καλά από πριν, αν θέλεις να έχεις την επιτυχία… στο τσεπάκι σου. Μην σκέφτεσαι παλιές καταστάσεις, γιατί σε ρίχνουν ψυχολογικά, και φρόντισε να περάσεις το χρόνο σου με δικά σου άτομα, που θα σε κάνουν να αισθανθείς καλύτερα. Ο κυβερνήτης πλανήτης σου Ερμής, που από την Πέμπτη και μετά θα κινείται στους Διδύμους, θα σε βοηθήσει να προβάλλεις τα ταλέντα σου με τον καλύτερο τρόπο.

Αισθηματικές
Αυτήν την περίοδο θα δεις κάποιες καταστάσεις στη σχέση σου με περισσότερο ρεαλισμό, φίλε Παρθένε. Θα έχεις έντονο ερωτισμό και θα περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου. Μια μικρή απόδραση θα σας έφερνε ακόμα πιο κοντά. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι που να σε ενθουσιάζει, η καλή σου διάθεση θα σε βοηθήσει για να κάνεις τη γνωριμία που πάντα ήθελες!!! Φρόντισε να δείχνεις διαθέσιμος και πολλοί είναι αυτοί που θα σε πλησιάσουν και θα σε φλερτάρουν, ανυψώνοντας σου το πεσμένο σου ηθικό.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Παρθένε, θα ήταν προτιμότερο να μην ανακοινώσεις στους άλλους τα σχέδια που έχεις για την εργασία σου και να είσαι αρκετά φειδωλός στις κουβέντες σου, γιατί από το πουθενά μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις. Ο ανταγωνισμός που επικρατεί είναι μεγάλος και εσύ, παρ’ όλες τις καλές σου προθέσεις, μπορεί να βρεθείς εκτεθειμένος και να μην ξέρεις από πού!!! Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά, γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Συζήτησε με τους ανωτέρους σου μία αύξηση, αφού ποτέ δεν ξέρεις τι αποτελέσματα θα έχεις. Εάν δεν διεκδικήσεις… δεν θα πάρεις!!!

Ζυγός
Γενικές
Φίλε Ζυγέ, πολλές καταστάσεις, που ήταν σε στασιμότητα μέχρι τώρα θα αρχίσουν να βρίσκουν λύσεις αυτές τις ημέρες και θα έχεις το δυναμισμό και την ενεργητικότητα να κάνεις κάποιες αλλαγές, που ήθελες εδώ και καιρό. Κάποια δικά σου άτομα θα χρειαστούν τη βοήθειά σου και οφείλεις να βρεις το χρόνο και τη διάθεση να τους την προσφέρεις. Από την άλλη, η Αφροδίτη, που κυβερνά το ζώδιό σου, συνεχίζει την ανάδρομη πορεία της στους Διδύμους, γεγονός που συντηρεί τις καθυστερήσεις και τις αναβολές, που προκαλούνται χωρίς πραγματικό λόγο και σε αγχώνουν. Μην στεναχωριέσαι όμως, κάνε ό,τι καλύτερο περνάει από το χέρι σου και θα δεις ότι το σύμπαν θα σε αποζημιώσει θετικά….

Αισθηματικές
Πολλά πράγματα που μέχρι σήμερα σε κούραζαν στη σχέση σου, αρχίζουν να αλλάζουν, αν είσαι Ζυγός. Η Έκλειψη Ηλίου, που πραγματοποιείται στους Δίδυμους την Δευτέρα, ευνοεί ιδιαίτερα την αισθηματική σου ζωή και θα σου φέρει πολλές ευκαιρίες, ώστε να κάνεις συζητήσεις με το σύντροφό σου για την βελτίωση της σχέσης σας. Και αν ακόμη κάνεις παρέα με τη μοναξιά, φρόντισε να δεις τις καταστάσεις διαφορετικά, να μην απαισιοδοξείς και εκεί που δεν το περιμένεις, θα έρθει η γνωριμία που επιθυμείς. Πρέπει να είσαι πάνω από όλα εσύ θετικός, για να προσελκύσεις και θετικούς ανθρώπους κοντά σου.

Επαγγελματικές
Θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις στη δουλειά σου και θα δεις τους συνεργάτες σου να είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν σε θέματα που θέλεις να τελειώνεις, αγαπητέ Ζυγέ. Κάποιες συζητήσεις με εμπειρότερα άτομα, θα σε βοηθήσουν στην υλοποίηση των σχεδίων σου. Στα οικονομικά, πρέπει άμεσα να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις, για να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα μετά. Γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται μέχρι την Πέμπτη, που ο Ερμής θα παραβρίσκεται στον Ταύρο. Τακτοποίησέ τα και ξεμπέρδευε μια και καλή μαζί τους.

Σκορπιός
Γενικές
Αγαπητέ Σκορπιέ, αυτήν την εβδομάδα όλα τα θέματα που σε απασχολούν, από τις προσωπικές σου σχέσεις μέχρι τις συνεργασίες, θα περάσουν από απανωτά τεστ αντοχής και θα σε εξωθήσουν στα άκρα. Ζύγισε τα υπέρ και τα κατά, πριν κάνεις ή πεις το οτιδήποτε, γιατί όλα κρέμονται σε μια λεπτή κλωστή και μία στιγμή αδυναμίας, μπορεί να σε ξαναφέρει στο σημείο μηδέν. Η Ηλιακή Έκλειψη, που θα συμβεί την Δευτέρα στους Διδύμους, θα σε αποσυντονίσει και επιβάλλεται να προστατέψεις τα συμφέροντά σου με όσα μέσα διαθέτεις. Ίσως μάλιστα μερικές φορές είναι καλύτερα να προτιμάς την σιωπή.

Αισθηματικές
Η σχέση σου αυτήν την εβδομάδα θα πάει καλά, αν είσαι Σκορπιός. Θα έχεις πολλές ευκαιρίες να βελτιώσεις κάπως την κατάσταση στα προβλήματα που υπάρχουν, ενώ θα ανέβει αρκετά και η ερωτική σου διάθεση. Και αν ακόμη η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, να ξέρεις ότι έφτασε ο καιρός που θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία, που έχεις φανταστεί. Ο Ερμής, από την Πέμπτη και μετά στους Διδύμους, σου στέλνει τις καλύτερες επιρροές του και αυξάνει την κοινωνικότητά σου, που θα φανεί πολύτιμη στην επίτευξη του στόχου σου.

Επαγγελματικές
Θα προκύψουν κάποια προβλήματα στη δουλειά σου αυτές τις ημέρες, φίλε Σκορπιέ και πρέπει να διαφυλάξεις με κάθε τρόπο τα συμφέροντά σου. Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, αν θες να βρεις συμφέρουσες λύσεις για την καριέρα σου. Ίσως να νοιώσεις εκνευρισμό για κάποια θέματα που δεν προχωρούν, αλλά από την Πέμπτη και μετά, που ο Ερμής θα ευνοεί τις επικοινωνίες σου, τα πράγματα θα ηρεμήσουν και θα βρεις την άκρη που ζητάς. Μην κάνεις καμιά συναλλαγή αυτήν την εβδομάδα, που να εμπεριέχει οικονομικό ρίσκο. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά αν κινηθείς με σύνεση και αυτοσυγκράτηση, θα αρχίσουν σιγά- σιγά να ισορροπούν.

Τοξότης
Γενικές
Φίλε Τοξότη, αυτή η εβδομάδα, με την Νέα Σελήνη και την Ηλιακή Έκλειψη να πραγματοποιούνται την Δευτέρα στο ζώδιο των Διδύμων και τον Ερμή να εισέρχεται στο ίδιο ζώδιο από την Πέμπτη και μετά, κάνει τα πράγματα πιο σύνθετα στην καθημερινότητά σου αλλά και στις επιλογές σου, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Εκμεταλλεύσου τις θετικές επιρροές που δέχεσαι στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, όπου τα πράγματα θα είναι σαφώς καλύτερα, για να ξεκαθαρίσεις το τοπίο σε έναν δεσμό ή μία συνεργασία που σε ταλαιπωρεί, ώστε να προλάβεις τα χειρότερα…

Αισθηματικές
Κάποια καλά γεγονότα που θα έρθουν στη σχέση σου θα σε βοηθήσουν, αγαπητέ Τοξότη, να χαλαρώσεις λίγο με το σύντροφό σου και επιτέλους να αφιερωθείς λίγο περισσότερο στις ανάγκες και τις επιθυμίες του. Κάνε του τις προτάσεις σου και θα περάσεις πολύ καλά. Και αν ακόμη βρίσκεσαι σε φάση αναζήτησης, συνέχισε τις προσπάθειές σου και μην αμελείς την εξωτερική σου εμφάνιση. Ο χρόνος πολύ γρήγορα θα σε ανταμείψει και θα σε κάνει ευτυχισμένο.

Επαγγελματικές
Αν είσαι Τοξότης, αυτή την εβδομάδα ο επαγγελματικός σου τομέας θα είναι αρκετά απαιτητικός και κουραστικός, με πολλές έξτρα ευθύνες να βγαίνουν στο προσκήνιο και να σε ταλαιπωρούν. Κάποια νέα δεδομένα θα σου προσθέσουν περισσότερο άγχος από αυτό που ήδη έχεις και, για να σταθείς στα πόδια σου, απαιτείται να αφήσεις στην άκρη τους συναισθηματισμούς, να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά και να προσαρμοστείς. Στα οικονομικά, συνεχίζεις στον ίδιο ρυθμό, να ξοδεύεις πολλά χρήματα και να κάνεις κινήσεις, που σε βγάζουν εκτός προϋπολογισμού. Δες τις υποχρεώσεις που έχεις και πώς μπορείς να τις καλύψεις καλύτερα και άσε τις επιπολαιότητες στην άκρη!!!

Αιγόκερως
Γενικές
Αγαπητέ Αιγόκερε, η Νέα Σελήνη και η Έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιούνται στο ξεκίνημα της εβδομάδας στους Διδύμους, θα σου φτιάξουν τη διάθεση και θα φέρουν πολλές ευκαιρίες στους βασικούς τομείς της ζωής σου, που ακόμη δεν έχουν πάρει τον δρόμο της υλοποίησης. Μπαίνεις σε μια μεταβατική περίοδο, όπου θα αναθεωρήσεις πολλά πράγματα που έκανες μέχρι σήμερα. Μπορείς να πετύχεις ό,τι σκεφτείς, αρκεί να κινηθείς με περισσότερη μεθοδικότητα, ώστε να φτάσεις πιο εύκολα στους στόχους σου. Κάποια δικά σου άτομα μπορούν να σε βοηθήσουν και να σε εμψυχώσουν.

Αισθηματικές
Ο Ερμής από τους Διδύμους από την Πέμπτη και μετά, θα σε κάνει να δεις το σύντροφό σου με περισσότερη κατανόηση, φίλε Αιγόκερε, και θα έχεις μεγαλύτερη διαλλακτικότητα σε συζητήσεις, που θα κάνετε. Μην αφήσεις τις ευκαιρίες που θα έρθουν να περάσουν έτσι από δίπλα σου και φρόντισε να τις εκμεταλλευτείς, για να βελτιώσεις το κλίμα ανάμεσα σας, αλλά και για να έρθετε πιο κοντά ο ένας στον άλλον, εκφράζοντας τα πιο βαθιά σας συναισθήματα. Και εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει κάποιο αξιόλογο άτομο στη ζωή σου, μην απογοητεύεσαι. Πέρνα το χρόνο σου όσο καλύτερα μπορείς και φρόντισε να διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών σου, αποδεχόμενος κάποιες προσκλήσεις που θα σου γίνουν. Ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει η μοίρα…

Επαγγελματικές
Αν είσαι Αιγόκερως, φρόντισε να συνεργαστείς ακόμη και με τους πιο δύσκολους συναδέλφους σου αυτήν την εβδομάδα, ώστε να λυθούν κάποια θέματα στη δουλειά σου, που είναι προβληματικά. Θα σου γίνουν προτάσεις που δεν πρέπει να προσπεράσεις, γιατί μπορεί να είναι συμφέρουσες για εσένα, αλλά φρόντισε πριν τις αποδεχτείς, να σκεφτείς κατά πόσο μπορείς να ανταπεξέλθεις σε νέες ευθύνες και αρμοδιότητες, που θα σου ανατεθούν. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα και δες με περισσότερη σοβαρότητα υποχρεώσεις που έχεις από παλιά.

Υδροχόος
Γενικές
Αγαπητέ Υδροχόε, ο δυναμισμός που θα έχεις αυτήν την εβδομάδα θα σου προκαλέσει κάποιες φορές και εκνευρισμό. Την Δευτέρα, με την Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στους Διδύμους, μην προσπαθήσεις να πιάσεις όλα τα θέματα μαζί, γιατί δεν θα καταφέρεις να τα τελειώσεις έτσι όπως θα ήθελες. Κινήσου μεθοδικά και δεν έχεις ανάγκη από τίποτα και κανέναν, γιατί η επιτυχία θα είναι όλη δική σου... Με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στους φιλικούς σου Διδύμους από την Πέμπτη, φρόντισε να τακτοποιήσεις όλους τους επαγγελματικούς και αισθηματικούς σου λογαριασμούς, ώστε να οδεύσεις πιο δυναμικά και τολμηρά στην εκπλήρωση των σχεδίων, που έχεις στο μυαλό σου.

Αισθηματικές
Στη σχέση σου, αν είσαι Υδροχόος, θα έρθουν έτσι οι καταστάσεις, που θα μπορέσεις να μιλήσεις με το ταίρι σου και να βρεις λύσεις σε θέματα που σε απομακρύνουν από κοντά του. Αν εξωτερικευτείς και δείξεις τα πραγματικά σου αισθήματα, θα τα πας πολύ καλά μαζί του και ο έρωτας θα πρωταγωνιστήσει πάλι στη ζωή σου. Εσύ που ακόμη σε συντροφεύει η μοναξιά, μην απογοητεύεσαι και σε παίρνει από κάτω, γιατί τώρα που η Αφροδίτη κινείται ανάδρομα, σίγουρα κάποιος μετανιωμένος εραστής θα ξανακάνει την εμφάνισή του στη ζωή σου.

Επαγγελματικές
Αν είσαι Υδροχόος, αυτή την εβδομάδα θα δεχτείς πολύ καλές προτάσεις στη δουλειά σου, ενώ θα μπορέσεις να κάνεις καλές συνεργασίες, που θα σε ευχαριστήσουν. Επίσης, φρόντισε να μη δώσεις άλλες αναβολές σε κάποιες μικρές υποθέσεις, που εκκρεμούν από παλιά. Τα έξοδα σου θα συνεχίζονται, αλλά να ξέρεις ότι τελειώνουν. Τα πράγματα θα αρχίσουν να ισορροπούν στα οικονομικά σου, μόνο εάν εσύ το θελήσεις πραγματικά και είσαι συγκρατημένος.

Ιχθείς
Γενικές
Αγαπητέ Ιχθύ, το τοπίο αυτής της εβδομάδας είναι αρκετά σύνθετο για το ζώδιό σου. Από τη μία, η Αφροδίτη που κινείται ανάδρομα και από την άλλη, η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο των Διδύμων, είναι γεγονότα που δεν πρόκειται να σε αφήσουν σε ησυχία. Αυτά για τα οποία πρέπει να παλέψεις είναι απείρως περισσότερα από αυτά που θα σου χαριστούν. Βέβαια, ο Ερμής που θα κάνει την είσοδό του στο ίδιο ζώδιο, την Πέμπτη, θα σου χαρίσει περισσότερο θάρρος, ενθουσιασμό και παρόρμηση, από την άλλη όμως προκαλεί και περισσότερη επιθετικότητα και αθέμιτους ανταγωνισμούς, που θα σε ταλαιπωρήσουν.

Αισθηματικές
Στη σχέση σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, θα έρθουν κάποια ευχάριστα γεγονότα, που δεν τα περίμενες και θα απορήσεις με την καλοτυχία των ημερών. Ο κυβερνήτης σου Ποσειδώνας, που συνεχίζει να κινείται στο ζώδιό σου και να σε ευνοεί, θα αλλάξει πολλά πράγματα στη σχέση σου και θα τα κάνει ιδανικά... Και εσύ που ακόμη ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, μην το βάζεις κάτω. Φρόντισε να διασκεδάζεις, να περνάς καλά τον καιρό σου και η γνωριμία που περιμένεις να κάνεις είναι πολύ κοντά...

Επαγγελματικές
Μην κάνεις καμιά αλλαγή στη δουλειά σου αυτή την εβδομάδα, φίλε Ιχθύ, και προπάντων μην κλείσεις συμφωνίες, αν δεν τις έχεις εξετάσει καλά, ώστε να δεις ότι είναι συμφέρουσες. Στα μέσα της εβδομάδας θα πέσει πολύ δουλειά και θα έχεις αρκετό τρέξιμο. Προχώρα και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Κάποια σχέδια που έχεις για τα οικονομικά σου, αυτήν την εβδομάδα θα είναι σε στασιμότητα. Μην απορρίψεις τίποτα, αν δεν είσαι σίγουρος για τα αποτελέσματα και προσπάθησε να εξετάσεις όλες τις παραμέτρους κάποιας συμφωνίας ή πρότασης που θα σου γίνει.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Πες τη γνώμη σου

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...

Top 10