Πίσω στην κορυφή της σελίδας
01.12.2013 | 22:55

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 2 ως 8 Δεκεμβρίου. Τι λένε τα άστρα;

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 2 ως 8 Δεκεμβρίου. Τι λένε τα άστρα;
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Και πατήσαμε Δεκέμβρη! Γιορτές, χαρές, πάρτυ, φώτα, στολίδια... Χριστούγεννα. Με τα άστρα όμως τι γίνεται; Πως σε υποδέχεται ο μήνας; Τι θα παίξει την πρώτη εβδομάδα;

ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ...


ΚΡΙΟΣ
Εβδομάδα χαράς και διασκέδασης προβλέπεται για εσένα η παρούσα. Το γέλιο άλλωστε είναι ένα στοιχείο απαραίτητο στη ζωή σου και πάντα το αναζητάς. Η διασκέδαση για σένα είναι ανάγκη, ενώ έχεις και το καταπληκτικό ταλέντο να μεταδίδεις χαρά και σε όσους σε περιβάλλουν. Όλα αυτά συν άλλα τόσα θα βγουν στην επιφάνεια αυτές τις μέρες και θα είσαι στα φόρτε σου, με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από τη Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στον Τοξότη, αλλά και από τη νέα θέση του κυβερνήτη σου Άρη στον Ζυγό, από το Σάββατο και μετά. Η εβδομάδα θα είναι καλή για τα οικονομικά σου, μιας και θα τα δεις να καλυτερεύουν και να αυξάνονται αισθητά. Μην ξοδεύεις όμως απερίσκεπτα και φρόντισε να "φουσκώσεις" το κομπόδεμά σου και όχι να το αδειάσεις για ακόμη μία φορά.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, το λαμπερό σου χαμόγελο είναι αυτό που θα βοηθήσει να περάσεις ευχάριστες μέρες κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα. Οι φίλοι και ο έρωτας παίζουν σημαντικό ρόλο και μεγαλώνουν τη χαρά στη ζωή σου αυτές τις μέρες, τόσο αν είσαι δεσμευμένη όσο κι αν παραμένεις single.

Επαγγελματικές
Θα έχεις πολλές συζητήσεις και πολλές επαφές αυτήν την περίοδο στη δουλειά σου. Κινείς τα πράγματα με πολύ καλό τρόπο και θα δεις τα θετικά αποτελέσματα στο μέλλον. Καινούργια ξεκινήματα και προτάσεις που θα σου κάνουν, μην αφήσεις να περάσουν ανεκμετάλλευτες. Τα έξοδα συνεχίζονται και οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις, μερικές φορές σε βγάζουν από το πρόγραμμα που έχεις κάνει. Μπορείς αυτήν την περίοδο να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.ΤΑΥΡΟΣ
«Λίγα και καλά!» Αυτό είναι το ρητό που πρέπει να ακολουθήσεις πιστά αυτήν την εβδομάδα. Από τους στόχους σου επέλεξε και εστίασε σε αυτούς που σου φαίνονται περισσότερο εφικτοί. Είναι γεγονός πως από τη φύση σου είσαι ιδιαίτερα προσγειωμένη, γεγονός που σε βοηθά να εκτιμάς όσα έχεις και να μην στραβοκοιτάς όσα έχουν οι γύρω σου. Με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη να παραμένει στον Αιγόκερω και τον Ερμή να εισέρχεται στον Τοξότη από την Πέμπτη και μετά, κάποια σκαμπανεβάσματα θα κάνουν την εμφάνισή τους στην ερωτική σου ζωή. Τα πράγματα θα είναι άλλοτε ευχάριστα και άλλοτε όχι και τόσο. Αυτό όμως δεν είναι οπωσδήποτε κακό. Με αυτόν τον τρόπο η σχέση σου θα δοκιμαστεί και θα δεις αν μπορεί να προχωρήσει μελλοντικά ή όχι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στον Τοξότη, θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις κάποια σημαντικά, αν και μικρά βήματα, για την επαγγελματική σου εξέλιξη. Η ακρίβεια που σε διακρίνει και η οργανωτική σου ικανότητα, σε βοηθούν να πλησιάσεις ακόμη περισσότερο πιο κοντά στους στόχους σου.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή φρόντισε να περάσεις χαλαρά και ρομαντικά. Μην βλέπεις κάποια πράγματα από την αρνητική τους πλευρά γιατί θα στεναχωρηθείς άδικα. Απόφυγε αυτές τις ημέρες να κάνεις συζητήσεις για προβληματικές καταστάσεις της σχέσης σου και άσ’ τες για την άλλη εβδομάδα. Όσο για εσένα που είσαι ακόμη μόνη, να περιμένεις ένα πισωγύρισμα από άτομο του ερωτικού σου παρελθόντος, αλλά πρέπει να εκτιμήσεις καλύτερα τα δεδομένα αν σκοπεύεις να το δεχτείς ξανά στην ζωή σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου φρόντισε να προσέχεις τις κινήσεις σου. Μπορείς να λύσεις πολλά θέματα που είναι στάσιμα με τη βοήθεια που θα σου προσφέρουν οι συνάδελφοί σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι και στην καλύτερη τους φάση για αυτό φρόντισε να κάνεις αρκετή οικονομία, αφού έχεις αρκετές υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιήσεις.ΔΙΔΥΜΟΙ
Βρίσκεσαι σε μία δύσκολη περίοδο και αυτό ήδη το έχεις καταλάβει. Το ζητούμενο είναι να βγεις πιο δυνατή από αυτές τις δοκιμασίες και να ξανασηκώσεις το κεφάλι σου ατενίζοντας για ακόμη μία φορά με αισιοδοξία το μέλλον. Προς το παρόν, πρέπει να παραμείνεις συνετή στα οικονομικά σου, γιατί η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στο ζώδιο του Τοξότη θα τα επηρεάσουν άμεσα, καθώς εσύ ενδέχεται να τα θυσιάζεις ολοένα και περισσότερο στο βωμό του καταναλωτισμού σου. Στον ερωτικό τομέα, η μεγαλύτερη επιθυμία σου, με τη νέα θέση του κυβερνήτη σου Ερμή από την Πέμπτη και μετά στον Τοξότη, θα είναι η απόδραση… Καινούριες γνωριμίες θα σε αναστατώσουν και οφείλεις να ενεργήσεις με προσοχή, ιδιαίτερα αν διατηρείς μόνιμο δεσμό. Σε κάθε διεκδίκηση αυτών που θέλεις κινδυνεύεις να χάσεις αυτά που έχεις για αυτό σκέψου πολύ καλά, πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση.

Αισθηματικές
Η νέα θέση του Άρη στον Ζυγό αυτή την εβδομάδα θα ανεβάσει τον ερωτισμό σου και θα κάνεις κινήσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Κάποιες συζητήσεις που ήθελες να κάνεις για θέματα που έχουν περάσει είναι καλύτερα να τις κάνεις από την Πέμπτη και μετά, που ο Ερμής θα κινηθεί στον φιλικό για σένα Τοξότη. Πέρνα καλά και χαλάρωσε με τον σύντροφό σου γιατί το έχετε και οι δύο πολύ ανάγκη. Αν πάλι δεν υπάρχει κάποια σχέση στη ζωή σου, αφιέρωσε τον ελεύθερο χρόνο σου σε πράγματα που σου αρέσουν και μην αναλώνεσαι σκεπτόμενη συνεχώς το παρελθόν.

Επαγγελματικές
Αυτήν την εβδομάδα βλέπεις σιγά-σιγά να υλοποιούνται οι στόχοι που έχεις για τη δουλειά σου με τον τρόπο που θέλεις εσύ. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές για καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες, αλλά καλό θα είναι να αφήσεις τις οριστικές αποφάσεις για αργότερα. Κάνε τώρα τις απαραίτητες επαφές αλλά μην παίρνεις πρωτοβουλίες. Επίσης, μην κάνεις οικονομικές συναλλαγές που αφορούν στο μέλλον. Παράλληλα πρόσεχε τα απρόοπτα έξοδα και μην παρασύρεσαι σε άσκοπες αγορές.ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα επαγγελματικά σου θα πρωτοστατήσουν στη ζωή σου αυτήν την εβδομάδα μιας και η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στον Τοξότη θα σε βάλει σε σοβαρά και δύσκολα διλήμματα, μεταξύ του ποιο δρόμο να διαλέξεις και πού οι προοπτικές θα είναι καλύτερες για την ανέλιξη σου. Να είσαι ευέλικτη γιατί η είσοδος του Ερμή στο ίδιο ζώδιο από την Πέμπτη και μετά θα σε κάνει επιπόλαιη και θα σου στερήσει την ορθή κρίση. Απόφυγε δια ροπάλου βιαστικές ενέργειες γιατί το μέλλον σου είναι αβέβαιο.

Αισθηματικές
Ερωτικά προβλέπονται απρόσμενες γνωριμίες που μπορεί να σε βγάλουν εκτός ελέγχου και να δοκιμάσουν τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις σου. Οφείλεις στον εαυτό σου και στον σύντροφό σου να εξετάσεις πολύ καλά τα δεδομένα πριν προβείς σε οριστικές αποφάσεις και τελεσίδικες πράξεις. Οι singles ενδώστε χωρίς αναστολές!

Επαγγελματικές
Αυτήν την εβδομάδα μπορείς να τα πας πολύ καλά στη δουλειά σου αρκεί να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις και να βάλεις πρόγραμμα για το μέλλον της εργασίας σου. Συνεργασίες και καινούρια ξεκινήματα ευνοούνται, αρκεί να είναι πολύ καλά μελετημένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Στα οικονομικά, αυτήν την εβδομάδα μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου και να βρεις καινούριες πηγές εσόδων. Απόφυγε το Σαββατοκύριακο να κάνεις περιττά έξοδα και αγορές.ΛΕΩΝ
Αρκετά ευχάριστη προβλέπεται η εβδομάδα αυτή για εσένα που είσαι Λέων, καθώς η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται σε ένα πολύ φιλικό ζώδιο, αυτό του Τοξότη, στις 3 του μήνα και εσύ αποκτάς μεγαλύτερη αίσθηση ασφάλειας και αναπτύσσεις νέα κίνητρα στις επαγγελματικές σου δραστηριότητες. Η ένταση στις συνεργασίες σου δεν θα πάψει να υφίσταται, αλλά τώρα πια παρουσιάζεσαι πιο επιδέξια και σοφή και μπορείς να την αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά. Το Σαββατοκύριακο, με τη νέα θέση του Άρη στον Ζυγό, θα σου δοθεί η ευκαιρία να προωθήσεις αποτελεσματικά τα συναισθηματικά σου θέματα. Δεν θα λείψουν κάποιες απρόσμενες και απίθανες προσφορές, οι οποίες υπόσχονται ένα ευχάριστο ξάφνιασμα. Να ξέρεις ότι γενικότερα διανύεις μία περίοδο στην οποία όλα μπορούν να συμβούν και οι έστω και μικρές δυσκολίες που μπορεί να σου παρουσιαστούν δεν θα σου κόψουν το δρόμο.

Αισθηματικές
Συναισθηματικά διαμορφώνεις ένα καλύτερο κλίμα στην ερωτική σου σχέση με την Αφροδίτη να παραμένει στο ζώδιο του Αιγόκερου και να εξομαλύνει πιθανές συγκρούσεις και εντάσεις. Αν ανήκεις στην κατηγορία των singles, αυτές οι ημέρες θα είναι πολύ τυχερές για εσένα καθώς οι συγκυρίες και οι συμπτώσεις θα λειτουργήσουν προς όφελός σου.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλά. Μπορείς τώρα να ανοίξεις το δρόμο για νέες συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα με κάποιες συζητήσεις που θα κάνεις, ώστε όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή (που σίγουρα δεν είναι μακριά) να τις υλοποιήσεις. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και πολλά έξοδα, ενώ φρόντισε να τακτοποιήσεις τυχόν εκκρεμότητες που έχεις.ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τη περίοδο αυτή ο παράγοντας της τύχης αυξάνεται κατακόρυφα για όλα όσα θέλεις να κάνεις. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στον Τοξότη, θα σου δώσει την ευκαιρία μιας απόδρασης ή μιας αλλαγής. Ο κυβερνήτης σου που θα εισέλθει δύο μέρες μετά στο ίδιο ζώδιο, θα σου δώσει μεγαλύτερη επιτυχία στην κοινωνική και επαγγελματική σου ζωή. Όμως, οι βασικές υποχρεώσεις σου παραμένουν μέχρι το Σάββατο, που ο Άρης θα αποχωρήσει από το ζώδιό σου, και εκείνο που θα πρέπει να κάνεις είναι να μην παρασυρθείς από εντυπώσεις ούτε από την γοητεία που μπορεί να ασκεί η εποχή παρασύροντάς σε σε έξοδα ή σε αμφίβολες επενδύσεις.

Αισθηματικές
Καλό θα είναι αυτήν την εβδομάδα να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις στη σχέση σου που σε προβληματίζουν για να νιώσεις καλύτερα πάνω από όλα εσύ. Είσαι σε έναν συνεχή εκνευρισμό που δεν σε «βγάζει» πουθενά. Καλό θα είναι να δεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων και να μιλήσεις ανοιχτά με τον σύντροφό σου για όλα όσα σε προβληματίζουν και σε ανησυχούν. Οι singles βρείτε χρόνο να αφιερώσετε στους φίλους σας και να περάσετε ξέγνοιαστες και διασκεδαστικές στιγμές μαζί τους.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλύτερα αυτές τις ημέρες. Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στο χώρο της δουλειάς σου τώρα αρχίζουν σιγά σιγά να ξεπερνιούνται. Μπορείς να κάνεις καινούριες συνεργασίες, αρκεί να έχεις υπολογίσει πρώτα κάθε λεπτομέρεια. Τα οικονομικά σου δεν είναι όπως θα ήθελες, αλλά με λίγη συνέπεια θα μπορέσεις να τα ισορροπήσεις και θα βάλεις σε σειρά τις υποχρεώσεις που σε αγχώνουν εδώ και καιρό.ΖΥΓΟΣ
Για εσένα η εβδομάδα αυτή ξεκινάει νευρικά με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται την Τρίτη στον Τοξότη, και καταλήγει πιο ήπια με τον Άρη να εισέρχεται στο ζώδιό σου από το Σάββατο και μετά. Από την άλλη, ο Ερμής αποχωρεί από τον Σκορπιό και περνά στον Τοξότη στις 5 του μήνα, γεγονός που θα αποτελέσει αφορμή βελτίωσης των προσωπικών και επαγγελματικών σου ζητημάτων. Θα είναι σαν ένα είδος αναγέννησης και απαλλαγής από δυσκολίες που σε έπληξαν τους δύο τελευταίους μήνες. Οργάνωσε καλύτερα τις εξορμήσεις σου, βοήθησε εσύ ο ίδιος τα ερωτικά σου, αλλά πρόσεξε και τη διαχείριση των χρημάτων σου. Μη φέρνεις στη μνήμη σου παλιές, καλύτερες εποχές. Κάθε εποχή έχει τη δική της χάρη.

Αισθηματικές
Πρέπει να εξωτερικευτείς περισσότερο και να δείξεις τα συναισθήματά σου στον άνθρωπο σου, καθώς με τη στάση που έχεις αυτή τη στιγμή ρισκάρεις την πορεία της σχέσης σου. Άλλαξε τακτική για να αλλάξουν και τα πράγματα προς το καλύτερο. Το πλανητικό σκηνικό είναι λίγο περίεργο για σένα που διανύεις ερωτικές μοναξιές. Κάνε λίγη υπομονή και μην εκδηλώνεσαι στο άτομο που έχεις ερωτευτεί αυτή τη χρονική στιγμή, γιατί τα αποτελέσματα που θα έχεις δεν θα είναι και τα καλύτερα.

Επαγγελματικές
Mπορείς να κάνεις πάρα πολλά στη δουλειά σου αυτή την εβδομάδα και θα έχεις πολλές ιδέες που θα σου φέρουν την επιτυχία που θέλεις, αρκεί να μην αγχώνεσαι και προπάντων μην τα κάνεις όλα ταυτόχρονα. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να μην κάνεις κινήσεις που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος και ασχολήσου με νομικά και γραφειοκρατικά θέματα από το παρελθόν που ευνοούνται αυτό το διάστημα.ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Oι μέρες που θα ακολουθήσουν δεn θα είναι και τόσο ευχάριστες, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά σου, καθώς στις αρχές της εβδομάδας πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη, ενώ ο Ήλιος και η Σελήνη θα πραγματοποιήσουν αρνητικές όψεις με τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα. Μην αγνοείς κάποιες δυσκολίες στον επαγγελματικό σου τομέα, αλλά μην τις υπερεκτιμάς κιόλας και μην τις αφήσεις να μπλοκάρουν την εξέλιξή σου. Καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σου θα σε γλιτώσει από περιττά έξοδα και από μια πιθανή δύσκολη θέση που μπορεί να βρεθείς. Μην παρασυρθείς από τους πειρασμούς των προσεχών ημερών, με τον Άρη να επηρεάζει έντονα το σκηνικό των διαπροσωπικών σου σχέσεων, από το Σάββατο και μετά, που θα εισέλθει στον Ζυγό.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, το κλίμα είναι πιο ομαλό και ήρεμο καθώς η συναισθηματική σου σχέση οδεύει προς βελτίωση. Καλλιέργησε την έμφυτη αισιοδοξία σου και βρες τρόπους να λύσεις τα προβλήματά σου ή να απομακρυνθείς από πρόσωπα που είναι βλαβερά για εσένα. Αν είσαι μόνη, αυτή η εβδομάδα θα είναι γεμάτη από φλερτ, στα οποία μπορείς να ενδώσεις ελεύθερα χωρίς όμως να επενδύσεις συναισθηματικά.

Επαγγελματικές
Χρειάζεται να οργανωθείς λίγο περισσότερο στη δουλειά σου για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις. Επίσης, καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες ευνοούνται αυτήν την περίοδο, αρκεί να βασίζονται σε λογικά επιχειρήματα και απτές αποδείξεις. Στα οικονομικά, αυτήν την εβδομάδα πρέπει να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό καθώς απρόοπτα έξοδα θα σε εκνευρίσουν και θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.ΤΟΞΟΤΗΣ
Η εβδομάδα αυτή είναι γεμάτη υποσχέσεις για σένα, καθώς η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιό σου την Τρίτη και ο πλανήτης της επικοινωνίας σε επισκέπτεται δύο μέρες μετά, κάνοντας τα πράγματα πιο εύκολα για την επιδίωξη των στόχων σου. Τώρα θα έχεις την ευκαιρία να δεις τη θέση σου να σταθεροποιείται, τόσο στις σχέσεις σου με τους ανθρώπους που αγαπάς όσο και στα θέματα που αφορούν επιχειρηματικά ή καλλιτεχνικά σου όνειρα.

Αισθηματικές
Ερωτικά τονίζεται ο παράγοντας της τύχης και θα τα πας πολύ καλύτερα τις προσεχείς ημέρες, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν χρειάζεται και μια δόση υποχώρησης από τη μεριά σου, ιδιαίτερα αν διατηρείς μόνιμο δεσμό. Όσο για τις singles, τα άτομα που θα σας προσελκύσουν θα είναι επιτέλους αυτά με τα οποία θα έχετε μεγαλύτερη πνευματική συγγένεια, παρά αυτά που θα έχουν ωραιότερη εξωτερική εμφάνιση. Αυτό πιθανόν να σας οδηγήσει και σε έναν συγκλονιστικό έρωτα!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου μπορείς να κάνεις συνεργασίες και να αρχίσεις να υλοποιείς σχέδια που έχεις σκεφτεί εδώ και καιρό. Πρέπει να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν γιατί θα αποδειχτούν ιδιαίτερα αποδοτικές και κερδοφόρες στο μέλλον. Στα οικονομικά θα πρέπει να κινηθείς με σύνεση, γιατί δεν είναι και στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να βρεις άμεσα καινούριες πηγές εσόδων.ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα πρέπει να αγωνιστείς σκληρά αυτή την εβδομάδα για να βάλεις στη σειρά την επαγγελματική και προσωπική σου ζωή. Οι καταστάσεις φαίνονται αποδιοργανωμένες και εσύ πρέπει να επιδείξεις ψυχραιμία και μετριοπάθεια, γιατί μπορεί να κάνεις λάθη τα οποία θα αποβούν μοιραία για την επαγγελματική σου σταδιοδρομία, ιδιαίτερα τις τρείς πρώτες ημέρες της εβδομάδας που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη και ο Ερμής θα ολοκληρώνει την πορεία του στον Σκορπιό. Αν τελικά τα καταφέρεις, από την Πέμπτη και μετά, που ο Ερμής θα εισέλθει στον Τοξότη και ο Άρης δύο μέρες μετά στον Ζυγό, θα ανταμειφθείς υπέρ του δέοντος. Τα οικονομικά σου είναι ένας πολύ ευαίσθητος τομέας και θα πρέπει να προβλέψεις τυχόν ζημιές για να προφυλαχτείς.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου προσπάθησε να μην είσαι οξύθυμη με τον σύντροφό σου, ιδίως κοντά στη Νέα Σελήνη, και μην πάρεις αποφάσεις εν θερμώ, που πιθανόν μετά να μην μπορείς να διορθώσεις. Οι singles προσπαθήστε να ανακαλύψετε αυτό που σας κάνει ευτυχισμένους και μετά αναζητήστε το!

Επαγγελματικές
Θα μπορείς τις προσεχείς ημέρες να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στη δουλειά σου με την υποστήριξη μάλιστα των συνεργατών σου. Παλιά θέματα που σε αγχώνουν τώρα βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις και θα νιώσεις μεγάλη ικανοποίηση. Στα οικονομικά, θα πρέπει να κινηθείς με προσοχή, γιατί θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα χωρίς να το καταλαβαίνεις.ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εβδομάδα αυτή προβλέπεται πολύ σημαντική για τη προσωπική και επαγγελματική σου ζωή καθώς τόσο η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την Τρίτη στον φλογερό Τοξότη, όσο και ο Ερμής που δύο μέρες μετά εισέρχεται στο ίδιο ζώδιο, σε προικίζουν με αισιοδοξία και δυναμισμό. Οι αναταράξεις στον επαγγελματικό χώρο συνεχίζονται και τα προβλήματα δεν μπορούν ακόμη να τακτοποιηθούν, αλλά διαφαίνεται έντονο φως στον ορίζοντα των οικονομικών σου. Το Σαββατοκύριακο, που ο Άρης θα αποχωρήσει από την Παρθένο και θα κινηθεί στον Ζυγό, δώσε μια ευκαιρία ξεκούρασης στον εαυτό σου, αλλά διατήρησε τα βασικά μέτρα ασφαλείας, τόσο των συμφερόντων σου όσο και των κεκτημένων σου.

Αισθηματικές
Στον ερωτικό τομέα, οι ημέρες θα είναι φουρτουνιασμένες και ταραχώδεις. Θα κληθείς να πάρεις κάποιες οριστικές αποφάσεις με το ταίρι σου για το αν θα κάνετε μια καινούρια αρχή μαζί ή αν θα τραβήξει ο καθένας τον δρόμο του. Το αποτέλεσμα εξαρτάται από εσένα! Οι singles του ζωδίου θα περάσετε λίγο καλύτερα με ξαφνικές νέες γνωριμίες που θα προκύψουν σε μία σας απόδραση.

Επαγγελματικές
H δουλειά σου θα κινηθεί σε καλά επίπεδα, καθώς ο δυναμισμός και η ενεργητικότητα που θα έχεις θα σε βοηθήσουν να λύσεις πολλά θέματα που ήταν στάσιμα εδώ και καιρό. Απόφυγε όμως να αναλάβεις και άλλες υποχρεώσεις γιατί έχεις ήδη αρκετές. Συνεχίζεις να κάνεις προσπάθειες για να μπορέσεις να ισορροπήσεις τα οικονομικά σου. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου για αυτό έχε το νου σου…ΙΧΘΕΙΣ
Αυτή η εβδομάδα αναμένεται να είναι κουραστική για σένα. Με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται την Τρίτη στο ζώδιο του Τοξότη θα δεις την συναισθηματική ή κοινωνική σου ζωή να παραμένει ρευστή και οι ανησυχίες σου θα αυξηθούν δικαιολογημένα, ωστόσο θα σου δοθούν ευκαιρίες να εδραιώσεις κάποια σημαντική σου σχέση ή έστω να βγάλεις κάποια ασφαλή συμπεράσματα για αυτή μέσα από μία σοβαρή συζήτηση. Από την Πέμπτη και μετά, που ο πλανήτης της επικοινωνίας θα αποχωρήσει από τον Σκορπιό και θα εισέλθει στον Τοξότη, καλό θα είναι να δράσεις παρασκηνιακά, καθώς αυτή η τακτική θα σε βοηθήσει να εδραιώσεις σχέσεις και συνεργασίες, που εξελίσσονται κρυφά από τα μάτια των άλλων.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου φρόντισε να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να του πεις για τις ανησυχίες σου. Μην τα κρατάς όλα μέσα σου, γιατί θα τον βάλεις σε ερωτηματικά. Το Σαββατοκύριακο, οργάνωσε κάτι μόνο για δύο και με τις ευλογίες που θα σου χαρίσει η νέα θέση του Άρη στον Ζυγό, θα καταφέρεις να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Όσο για εσένα που ακόμη αναζητάς το άλλο σου μισό, να ξέρεις ότι οι πλανήτες δεν είναι και τόσο ευνοϊκοί για να το πετύχεις αυτή την εβδομάδα για αυτό μην σπαταλάς το χρόνο σου άδικα. Διασκέδασε μαζί με τους φίλους σου, που ξέρεις στα σίγουρα ότι θα περάσεις όμορφα.

Επαγγελματικές
Αρκετός φόρτος εργασίας σε περιμένει αυτήν την εβδομάδα στον επαγγελματικό σου τομέα. Οι ευθύνες που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές, οπότε φρόντισε να βάλεις πρόγραμμα και προπάντων προσπάθησε να μην σε ρίξει ψυχικά η στασιμότητα που μπορεί να έχεις σε μερικές καταστάσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην κατάσταση που θα ήθελες. Φρόντισε να κάνεις άμεσα κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου...

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Πες τη γνώμη σου

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 0:02

Check this
Τα 5 μεγαλύτερα hair trends που θα βλέπουμε παντού το 2018!
Κάν'το μόνη σου: Χειροποίητα σκουλαρίκια που θα δώσουν στιλ στο look σου
Τα μυστικά της Emma Roberts: Πως “σώζει” τις ατασθαλίες και τι τρώει η νεαρή ηθοποιός
Holiday blues... and pinks: Οι πιο stylish χρωματικοί συνδυασμοί για να ανανεώσεις το χώρο σου!
Top 10