Πίσω στην κορυφή της σελίδας
08.09.2013 | 00:33

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 9 ως 15 Σεπτεμβρίου. Τι υπόχονται τα άστρα;

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 9 ως 15 Σεπτεμβρίου. Τι υπόχονται τα άστρα;
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για την καινούρια εβδομάδα; Πως θα κινηθούν τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΑΝ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ...

ΚΡΙΟΣ
Λίγο ως πολύ, αυτή η εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο στο άμεσο περιβάλλον σου και θα αφήσει χώρο και χρόνο για να μπουν μόνο ευχάριστα γεγονότα τις τρέχουσες ημέρες στη ζωή σου. Η κοινωνική σου ζωή εμπλουτίζεται το Σαββατοκύριακο με τις αρμονικές όψεις που πραγματοποιεί ο κυβερνήτης σου Άρης με τον Ουρανό από το ζώδιό σου και η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα. Θα περάσεις ευχάριστες στιγμές, τόσο με την οικογένειά σου όσο και με τους φίλους σου. Με τη νέα θέση του Ερμή στο Ζυγό, από το ξεκίνημα της εβδομάδας μπορείς τώρα να βρεις λύσεις στο πρόβλημα των σχέσεών σου με τους άλλους. Στα επαγγελματικά σου, ευχάριστα είναι τα νέα που σε περιμένουν και θα νιώσεις αρκετά δημιουργική και ικανοποιημένη.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, θα περάσεις πού όμορφες και τρυφερές στιγμές με τον σύντροφό σου. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας όμως λόγω της αρνητικής όψης που θα πραγματοποιήσει ο Άρης με τον Κρόνο και σε επηρεάζει άμεσα, πρόσεξε να μην βιαστείς να βγάλεις λάθος συμπεράσματα σχετικά με τον σύντροφό σου, καθώς θα έχεις την τάση να δώσεις μεγαλύτερη διάσταση στα πράγματα, χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος. Οι singles τολμήστε να φλερτάρετε και δεν θα χάσετε!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, νέες ευκαιρίες αναδύονται πια μέσα στο χώρο της δουλειάς σου που σημαίνει ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για εσένα να κάνεις τη μεγάλη διαφορά για να πετύχεις τους στόχους σου. Τα οικονομικά σου εξακολουθούν να παραμένουν σταθερά, οπότε και δεν πρέπει να προβείς σε διάφορες επενδυτικές κινήσεις.ΤΑΥΡΟΣ
Κράτησε μια ανεξάρτητη στάση απέναντι στα γεγονότα που θα προκύψουν αυτήν την εβδομάδα και απόφυγε κάθε μορφή σύγκρουσης με το περιβάλλον σου. Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού -από τη Δευτέρα και μετά- εμφανίζεσαι περισσότερο πειστική και τα επιχειρήματα σου δεν θα είναι εύκολο να αμφισβητηθούν στον επαγγελματικό σου τομέα τις ερχόμενες ημέρες. Κάποιες εντάσεις με συναδέλφους και συνεργάτες που θα προκληθούν θα είναι προσωρινές. Οι επαφές και γενικότερα οι επικοινωνίες με το στενό σου κύκλο θα κυμανθούν σε ιδιαίτερα καλά επίπεδα. Ενδεχομένως η είσοδος του κυβερνήτη σου -της Αφροδίτης- από την Τετάρτη και μετά στον Σκορπιό, να φέρει κάποια μικροπροβλήματα στις συνεννοήσεις σου, αλλά με λίγη προσοχή θα είναι εύκολα προσπελάσιμες.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή μπορείς να εκφράσεις άφοβα τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σου στον σύντροφό σου και τα πράγματα θα πάρουν πολύ πιο θετική τροπή από ό,τι περιμένεις. Αν είσαι μόνη, πρόσεξε τις επιλογές σου, γιατί υπάρχει κίνδυνος να κάνεις σοβαρά λάθη, αν ακολουθήσεις τα πάθη σου.

Επαγγελματικές
Σχετικά καλά θα κυλήσουν τα επαγγελματικά σου αυτήν την εβδομάδα, με κάποιες ίσως διαφοροποιήσεις ως προς τη θέση της εργασίας σου, πράγμα όμως που δεν πρέπει να σε ανησυχεί. Οικονομικά, δεν θα υπάρξει κάποια σημαντική μεταβολή, αλλά ίσως οι μέρες σε ωθήσουν να κάνεις κάποια έξτρα έξοδα και να βγεις εκτός προϋπολογισμού.ΔΙΔΥΜΟΙ
Να είσαι σίγουρη πως μόνη σου δεν μπορείς να καταφέρεις τίποτα, αν δεν έχεις τη συμπαράσταση ή τη βοήθεια των ανθρώπων που σε περιτριγυρίζουν. Το ζητούμενό σου αυτές τις ημέρες με τον κυβερνήτη σου Ερμή να κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Ζυγού, μόλις τη Δευτέρα, θα είναι να καλύψεις αυτήν την ανασφάλεια που σε έχει πιάσει όσον αφορά στα συναισθηματικά σου. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να έχεις την ηρεμία και την ισορροπία που τόσο αναζητάς. Μοιράσου λοιπόν τώρα τα συναισθήματα και τις σκέψεις σου με τον σύντροφό σου και μην υποτιμάς ούτε τη νοημοσύνη του, αλλά ούτε και την κατανόησή του. Γενικότερα, μην υποτιμάς τις προθέσεις των άλλων, γιατί θα καταλήξεις μόνη σου να κάνεις ψυχοθεραπεία στους τέσσερις τοίχους. Το σκηνικό στον επαγγελματικό σου χώρο προδιαγράφεται αρκετά ευνοϊκό, αρκεί να προσέξεις τις συνεργασίες και τις σχέσεις σου με πελάτες ή ανωτέρους.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου έχουν πολλές δυνατότητες βελτίωσης, με την προϋπόθεση όμως να πάρεις εσύ πρωτοβουλίες και να μην κολλάς σε παρελθοντικές συζητήσεις και καταστάσεις που κουράζουν κι εσένα αλλά και τον σύντροφό σου. Σημασία φυσικά έχει ο τρόπος που θα το κάνεις για αυτό δείξε προσοχή! Οι singles θα έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε κάποιο πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο μέσα από το χώρο της δουλειάς σας.

Επαγγελματικές
Tα πράγματα στα επαγγελματικά σου θα κυλήσουν αρκετά καλά αυτές τις μέρες και οι κινήσεις που θα κάνεις θα σου δώσουν το πολυπόθητο αποτέλεσμα, είτε αυτό αφορά στην αύξηση του εισοδήματός σου, είτε στην αναγνώριση των κόπων σου. Στα οικονομικά, κάποια αύξηση των εσόδων σου μπορεί να έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις, αλλά το πιο πιθανό είναι έτσι εύκολα όπως θα έρθουν, να φύγουν κιόλας.ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Bρίσκεσαι σε ένα μεταίχμιο όσον αφορά στα θέματα της καριέρας σου και αναμένεται τις τρέχουσες ημέρες να κορυφωθούν ορισμένα πράγματα. Είναι ένα θετικό διάστημα η εβδομάδα αυτή για να κάνεις συζητήσεις γύρω από κάποια συνεργασία ή να προβείς σε οικονομικές συναλλαγές με δημόσιους φορείς. Στα αισθηματικά σου, φαίνεται πως κάποιες ανακατατάξεις δεν θα λείψουν όσον αφορά στις σχέσεις σου. Η νέα θέση της Αφροδίτης, από την Τετάρτη και μετά στον Σκορπιό, πυροδοτεί τις συζητήσεις σου και προκαλεί εντάσεις. Καθόλου απίθανο να δημιουργηθεί κάποια παρεξήγηση με άτομα του περιβάλλοντός σου, στην οποία οφείλεις να είσαι προσεκτική γιατί δυστυχώς η κρίση σου δεν θα είναι αντικειμενική, με αποτέλεσμα να αδικήσεις και τον εαυτό σου αλλά και τους άλλους.

Αισθηματικές
Αν έχεις σχέση, οι συνθήκες που επικρατούν γενικότερα στη ζωή σου αυτή την εβδομάδα επηρεάζουν έμμεσα το δεσμό σου, αλλά και η συμπεριφορά του συντρόφου σου θα σε ταλαιπωρήσει αρκετά με τις γκρίνιες του και τις τάσεις κτητικότητας που θα τον διακατέχουν. Δύσκολα θα βρεις κοινό έδαφος αυτήν την περίοδο μεταξύ σας, ωστόσο, αν θέλεις να συνεχίσεις να είσαι μαζί του πρέπει να προσπαθήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, πρέπει να γίνεις πιο θετική και ανοιχτή σε νέα φλερτ που θα προκύψουν και να αναζητήσεις πιο έντονα το άλλο σου μισό.

Επαγγελματικές
Αυτή η εβδομάδα σε καλεί να ξεδιπλώσεις τα ταλέντα και τις ικανότητές σου στους τομείς του αντικειμένου που σε ενδιαφέρουν και να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν για να βελτιώσεις ή να αλλάξεις κάποια πράγματα που θέλεις πολύ, αλλά μέχρι στιγμής δεν μπορούσες.ΛΕΩΝ
Θα υπάρξουν έντονοι προβληματισμοί αυτήν την εβδομάδα γύρω από πράγματα που θέλεις να πετύχεις και θα χρειαστεί να κάνεις μια επανεξέταση σε αυτά που επιθυμείς, αν βλέπεις ότι δεν έχουν πάρει την πορεία που επιδιώκεις. Θα κάνεις συζητήσεις με μέλη της οικογένειάς σου γύρω από πράγματα που έχουν γίνει και σε έχουν προβληματίσει το τελευταίο διάστημα, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους. Ο Ερμής, από το ζώδιο του Ζυγού από τη Δευτέρα, σε βοηθά σε μεγάλο βαθμό να εξομαλυνθούν οι όποιες εντάσεις και να βάλεις ένα πλάνο σε πράγματα που έχεις στόχο να πραγματοποιήσεις. Ευνοϊκές ημέρες για να ασχοληθείς επίσης με θέματα που αφορούν στην κατοικία σου ή ζητήματα ακίνητης περιουσίας. Στα επαγγελματικά σου, είναι θετική περίοδος για να διευθετήσεις πράγματα που έχουν μείνει στην άκρη, αλλά και να ολοκληρώσεις επαγγελματικές συζητήσεις και να πάρεις αποφάσεις.

Αισθηματικές
Αν θέλεις να κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφό σου για να λύσεις κάποια θέματα που σε απασχολούν μπορείς να το κάνεις αυτήν την εβδομάδα και μάλιστα θα έχεις και πολύ καλά αποτελέσματα. Εκμεταλλεύσου το προσεχές Σαββατοκύριακο για να περάσεις όμορφες, ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου, μίλα του για όλα όσα σε απασχολούν και κάνε νέα όνειρα για το κοινό σας μέλλον. Αν παραμένεις στην κατηγορία των Λεόντων που δεν έχουν βρει κάτι αξιόλογο στη ζωή τους, μην αγανακτείς για την κατάσταση των αισθηματικών σου. Κάνε υπομονή και σίγουρα θα έρθουν καλύτερες μέρες!

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου θα πάει πολύ καλά αυτήν την εβδομάδα. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές για να ξεπεράσεις αρκετά θέματα που είναι σε στασιμότητα. Η εξυπνάδα σου θα σε κάνει να κερδίσεις τόσα, που πριν μπορεί να σου φαίνονταν άπιαστα... Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά δεν είναι ακόμα καιρός για πάρα πολλά έξοδα, γιατί πρέπει να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες.ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η κοινωνικότητά σου αυξάνεται αυτήν την εβδομάδα και οι συζητήσεις και οι επαφές με εργοδότες ή συνεργάτες θα έχουν θετική έκβαση. Προβλήματα θα παρουσιαστούν μόνο με τους υφισταμένους σου και μικροπαρεξηγήσεις μπορεί να σου χαλάσουν τη διάθεση. Από την άλλη, έχεις όλα τα εφόδια να περάσεις ωραίες στιγμές με άτομα του φιλικού και του κοινωνικού σου περιβάλλοντος. Η θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού, από την Τετάρτη και μετά, θα βοηθήσει από τη μία μεριά να λυθούν προβληματικές καταστάσεις που είναι χρόνιες και από την άλλη, να βάλεις ένα πλάνο για πράγματα που θέλεις να πετύχεις στα αισθηματικά σου. Το Σαββατοκύριακο, με την δυσμενή όψη που θα πραγματοποιήσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα, μην δώσεις βαρύτητα σε αυτά που λέγονται και γίνονται, καθώς κινδυνεύεις να καταδικάσεις αγαπημένα σου πρόσωπα άδικα.

Αισθηματικές
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και μπορείς να την κάνεις καλύτερη, αν κάποιες στιγμές λες στο ταίρι σου τα προβλήματα που σε απασχολούν στην καθημερινότητά σου. Καν’ το αυτό και με τις καλές επιρροές του πλανητικού σκηνικού θα μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά! Μια καινούργια γνωριμία για εσένα που είσαι μόνη θα φέρει χαρά στη ζωή σου και θα σε κάνει να αλλάξεις νοοτροπία… κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Επαγγελματικές
Η εβδομάδα αυτή σου δίνει καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου και μπορείς να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις για τη δουλειά σου. Καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται επίσης αυτήν την περίοδο και αν μείνεις συγκροτημένη και δεν παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου θα θέσεις τώρα τις βάσεις για να πας την καριέρα σου ένα βήμα πιο πέρα. Πρέπει να βάλεις μια τάξη στα οικονομικά σου, γιατί έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού το τελευταίο διάστημα και στο τέλος θα πνιγείς σε μία κουταλιά νερό. Προσοχή!!!ΖΥΓΟΣ
Με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα έχεις την ευκαιρία αυτό το διάστημα να κάνεις νέες γνωριμίες που θα αποδειχθούν πολύτιμες στο μέλλον σου. Η εργασία σου θα είναι ιδιαίτερα αποδοτική και η καλή επικοινωνία στις συνεργασίες σου θα φέρει τα αποτελέσματα που επιθυμείς. Τα έσοδά σου μπορεί να μην αυξηθούν, αλλά τουλάχιστον δεν θα προκύψουν έξτρα έξοδα που θα σε άγχωναν και θα σου δημιουργούσαν πρόβλημα. Στα προσωπικά σου ζητήματα, παρόλη την τάση σου να κρατάς κρυφές τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου, το πλανητικό σκηνικό σε κάνει δημοφιλή στις παρέες, αυξάνει τον μαγνητισμό σου, αλλά και τις ερωτικές ευκαιρίες για τους singles. Από την άλλη, οι δεσμευμένες αυτό το διάστημα θα κεντρίσετε το ενδιαφέρον του συντρόφου σας, που θα έχει μάτια μόνο για εσάς. Βέβαια η ζήλια και το πάθος μπορούν να προκαλέσουν προσωρινές εντάσεις. Προσπέρασέ τες, είναι για καλό σκοπό.

Αισθηματικές
Αυτήν την εβδομάδα καλό θα είναι να αφιερώσεις ουσιαστικό χρόνο στη συναισθηματική σου ζωή και να μην αναλώνεσαι σε δευτερεύοντα θέματα. Αντιμετώπισε κάποια παράπονα και ζήλιες που θα σου εκδηλώσει ο σύντροφός σου με περισσότερη διαλλακτικότητα και δες τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Μην γίνεις εριστική και μη βγεις στην αντεπίθεση, γιατί θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περιμένεις. Αν ανήκεις στους Ζυγούς που δεν έχουν βρει ακόμα το έτερόν τους ήμισυ, να ξέρεις ότι οι πλανήτες σου στέλνουν τις καλύτερες επιρροές τους για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις, η οποία πολύ πιθανόν να βρίσκεται κάπου στο πολύ στενό φιλικό σου περιβάλλον. Άνοιξε τα μάτια σου!

Επαγγελματικές
Όλη την εβδομάδα θα έχεις πάρα πολλή δουλειά, σε σημείο εξάντλησης. Μπορείς να βάλεις έναν προγραμματισμό και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα που πρέπει να λυθούν άμεσα προκειμένου να μην αγχώνεσαι. Επίσης, οι συνάδελφοί σου θα είναι πρόθυμοι να σου προσφέρουν την βοήθεια τους για αυτό μη διστάσεις να τους τη ζητήσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά δεν πρέπει να κάνεις καθόλου έξοδα και σπατάλες, αν θέλεις να τα διατηρήσεις ως έχουν.ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι έννοιες και τα προβλήματα των δικών σου ανθρώπων δεν πρόκειται να σε αφήσουν σε ησυχία αυτήν την εβδομάδα. Φαίνεται πως έχει έρθει η στιγμή να ξεκαθαρίσεις παλιούς λογαριασμούς και να ανοίξεις τα φτερά σου για νέες επαφές και σχέσεις. Πολλές καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται στο μυαλό σου και σε κάνουν να καταλάβεις ότι πρέπει να είσαι λιγότερο ευάλωτη. Αναγνώρισε την αξία σου για να μην καταναλώνεσαι άσκοπα, επεκτείνοντας και ανανεώνοντας σχέσεις και συνεργασίες. Θα χρειαστεί να δώσεις κάποιες εξηγήσεις για ορισμένες κινήσεις σου που έχουν παρερμηνευτεί, αλλά μη χάσεις ευκαιρίες που θα έχεις να πλησιάσεις περισσότερο τους άλλους ή να απομακρύνεις αυτούς που σε βαραίνουν. Οι σχέσεις αυτές τις ημέρες θα είναι αρκετά έντονες, αλλά όχι και τόσο ειρηνικές ή αρμονικές.

Αισθηματικές
Τα προβλήματα και το άγχος της καθημερινότητας δεν σε αφήνουν να μπορέσεις να εκφραστείς στον σύντροφό σου όπως θα ήθελες. Από την Τετάρτη και μετά, που θα κάνει η Αφροδίτη την είσοδό της στο ζώδιό σου, το διάστημα θα είναι ευνοϊκό για να μιλήσεις μαζί του και να του εξηγήσεις πώς νιώθεις. Σίγουρα όλα θα πάνε πολύ καλύτερα από ότι υπολογίζεις. Αν είσαι ακόμα μόνη, να ξέρεις πως μπαίνεις σε ευνοϊκή περίοδο, που οι προοπτικές για να ξεκινήσεις κάτι νέο στη ζωή σου είναι πολλές. Πρόσεξε μόνο να μην κάνεις το σφάλμα και υποπέσεις στην πίεση για επανασύνδεση, που σου ασκεί εδώ και καιρό ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου.

Επαγγελματικές
Αυτήν την εβδομάδα έχεις πολύ καλές προοπτικές στη δουλειά σου. Η εργασία σου πηγαίνει πολύ καλά, αρκεί να φροντίσεις να ξεκουράζεσαι περισσότερο γιατί χάνεις πολύτιμη ενέργεια. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, ενώ θα δεχτείς και προτάσεις για να τα αυξήσεις. Θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες που σε προβληματίζουν και θα νιώσεις ασφαλής για το μέλλον σου.ΤΟΞΟΤΗΣ
Χωρίς αυτή η εβδομάδα να ευνοεί ιδιαίτερα κάποια μορφή σχέσεων, εντούτοις είναι η περίοδος που θα μπορέσεις να εξισορροπήσεις τις σχέσεις που υπάρχουν και θέλεις να διατηρήσεις στη ζωή σου. Με τον Ερμή στο Ζυγό από τη Δευτέρα, το έξυπνο είναι να δείχνεις θετική απέναντι στα αιτήματα του συντρόφου σου, όχι τόσο για να του κάνεις το χατίρι του, όσο για να έχεις εσύ την ψυχική σου ηρεμία. Ο χώρος των φιλικών σου σχέσεων απαιτεί προσοχή, καθώς μπορεί κάποια νέα άτομα να προσπαθήσουν με έναν άκομψο τρόπο να κινηθούν διεκδικητικά απέναντι σου. Ο χώρος των συγγενικών σχέσεων είναι αρκετά ουδέτερος, όπως και των συναισθηματικών. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Σκορπιό από την Τετάρτη και μετά, οι απολαβές της εβδομάδας θα είναι πολύ λιγότερες από ό,τι περιμένεις και έξτρα έξοδα θα σε ταλαιπωρήσουν. Συνεπώς, προσέχεις για να έχεις…

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα μπεις σε διαδικασίες να ξεκαθαρίσεις μερικά θέματα με τον σύντροφό σου, αλλά φρόντισε να μιλήσεις σε χαμηλούς τόνους για να έχεις και το αποτέλεσμα που επιθυμείς. Απόφυγε με κάθε τρόπο τις γκρίνιες και μίλησέ του ειλικρινά και χωρίς υπεκφυγές για τις έννοιες και τις ανησυχίες σου. Όσο για εσένα που κάνεις ακόμη παρέα με τη μοναξιά, προσπάθησε να είσαι πιο ανοιχτή και διαθέσιμη στα άτομα που εισβάλλουν τώρα στη ζωή σου. Είναι σχεδόν βέβαιο πως με ένα από αυτά θα έρθεις πιο κοντά και θα έχεις πολλές πιθανότητες να ξεκινήσεις τώρα μία ερωτική σχέση.

Επαγγελματικές
Στον τομέα της εργασίας σου θα προκύψουν μερικά προβλήματα αν δεν είσαι συγκρατημένη. Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και μην νευριάζεις για πράγματα που θα τα λύσεις πολύ εύκολα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να κλείσεις συμφωνίες, αρκεί να έχεις εξετάσει πρώτα πολύ καλά τις προοπτικές και τα δεδομένα σου. Στα οικονομικά, απόφυγε στα μέσα της εβδομάδας να κάνεις περιττά έξοδα και να παρασυρθείς σε αγορές.ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Όλων των ειδών οι σχέσεις δείχνουν να ευνοούνται αυτήν την εβδομάδα με τον Ερμή να κινείται στον Ζυγό, περισσότερο όμως οι σχέσεις με τα άτομα του οικογενειακού και φιλικού σου περιβάλλοντος. Οι μέρες είναι κατάλληλες για να τελειώσει ένας κύκλος παρεξηγήσεων με αγαπημένα σου πρόσωπα, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε οικογενειακό επίπεδο. Στα επαγγελματικά σου, η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό από την Τετάρτη και μετά εντείνει τις ανασφάλειες σου, όμως ο Ήλιος που εξακολουθεί να κινείται στην Παρθένο δείχνει ότι μπορεί να σου αποδώσει και επαγγελματικά και οικονομικά, τόσο που τελικά μπορεί να βγεις διπλά κερδισμένη από εκεί που δεν το περιμένεις.

Αισθηματικές
Στον ερωτικό σου τομέα, έχεις την εύνοια των πλανητών για να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να ξεκαθαρίσεις τα κακώς κείμενα που σας έχουν απομακρύνει. Οι πλανήτες σε ευνοούν αρκετά και καλό θα ήταν να το εκμεταλλευτείς για να περάσεις χρόνο μαζί του και να ανανεώσετε τον έρωτα σας. Κι αν πάλι η μοναξιά σου έχει γίνει μόνιμη συντροφιά, είναι καιρός να τη διώξεις και να προετοιμάσεις την αγκαλιά σου για κάτι ιδιαίτερα συναρπαστικό, καθώς ένα νέο πρόσωπο θα έλθει τώρα στη ζωή σου και θα ταρακουνήσει για τα καλά τα ήρεμα νερά της καθημερινότητάς σου.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα θα είσαι σε εγρήγορση καθώς το ένα γεγονός θα διαδέχεται το άλλο και εσύ δεν θα ξέρεις με τι να πρωτοασχοληθείς. Καλό είναι να σκεφτείς πολύ προσεκτικά προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν, γιατί λόγω του φόρτου εργασίας που θα έχεις ίσως τελικά δεν προλαβαίνεις να ασχοληθείς και με κάτι άλλο πέραν του αντικειμένου σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι όπως τα θέλεις για αυτό καλό θα είναι να κινηθείς με πολλή σύνεση και να μην κάνεις καθόλου περιττά έξοδα ή αγορές.ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι τάσεις ανεξαρτησίας που θα σε πιάσουν έντονα αυτήν την εβδομάδα μπορεί να σε φέρουν σε κόντρα με ορισμένα οικεία σου άτομα. Έχει μεγάλη σημασία τώρα για εσένα να ανανεώσεις τις επαφές σου και να βγεις από την απομόνωση. Με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδό της στον Σκορπιό, από την Τετάρτη και μετά, το φλερτ φαίνεται πως θα κυριαρχήσει τις τρέχουσες ημέρες για αυτό πρόσεξε να μην μπερδέψεις το αστείο με το σοβαρό, καθώς οι συνθήκες θα είναι περίεργες και μπορεί πολύ εύκολα να εκτεθείς. Στα επαγγελματικά σου θέματα οι καταστάσεις που θα βιώσεις θα είναι εκρηκτικές. Μην ενδώσεις σε όσους από τους συναδέλφους και συνεργάτες σου έχουν επιθετική διάθεση, γιατί θα κάνεις κακό στο δικό σου προφίλ και στη δική σου επαγγελματική υπόσταση.

Αισθηματικές
Στα ερωτικά σου απόφυγε να κάνεις συζητήσεις που αφορούν σε προβληματικές καταστάσεις που όμως ανήκουν στο παρελθόν. Δες το μέλλον με αισιοδοξία και δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στον σύντροφό σου, ώστε να ισορροπήσουν πολλές καταστάσεις που δεν είναι καλές. Αν δεν είσαι σε κάποια μόνιμη σχέση, φρόντισε να μην αγχώνεσαι και να μην εκδηλώσεις την ανησυχία σου. Θα δεις ότι πολλοί είναι γύρω σου που θα ήθελαν να σε έχουν ερωτικό σύντροφο. Ρίξε λίγο νερό στο κρασί σου και δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να τους γνωρίσει καλύτερα.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά και θα κάνεις κάποιες αλλαγές που θα σε βοηθήσουν για να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου εδώ και πολύ καιρό. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για καινούργιες συνεργασίες και με τις κατάλληλες συνθήκες να τις πραγματοποιήσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα, ενώ συνεχίζεις να αναζητάς καινούργιες πηγές εσόδων που θα αποδώσουν. Απόφυγε στα μέσα της εβδομάδας να κάνεις περιττά έξοδα, γιατί μπορεί να παρασυρθείς στα άκρα.ΙΧΘΕΙΣ
Αυτή η εβδομάδα πρόκειται να σε φέρει στη δυσάρεστη θέση να πρέπει να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματα σου και τις προθέσεις σου απέναντι σε μια σοβαρή αισθηματική σχέση που βιώνεις εδώ και καιρό. Με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδό της στον Σκορπιό, από την Τετάρτη και μετά, τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα μιας και τα δικά σου συναισθήματα δεν είναι διάφανα. Εξέτασε όλες τις παραμέτρους, από τις βαθύτερες ανάγκες σου ως τα πραγματικά θέλω σου και κέρδισε όσο περισσότερο χρόνο μπορείς, πριν προβείς σε… δηλώσεις. Στον εργασιακό σου τομέα θα αντιμετωπίσεις διαφορετικές θέσεις, αντιλήψεις και συμφέροντα και, όπως αντιλαμβάνεσαι, πρέπει να κινηθείς προσεκτικά και διπλωματικά αν θέλεις να μην παρερμηνευθούν οι προθέσεις και τα λόγια σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, το σκηνικό που έχει δημιουργηθεί από το προηγούμενο διάστημα είναι λίγο ασαφές και νιώθεις έντονα την ανάγκη να το ξεκαθαρίσεις και να ξαναποκτήσεις τις χαμένες σου ισορροπίες. Οι singles να περιμένετε ειδήσεις και καλέσματα από άτομα του στενού σας περιβάλλοντος, που όπως αποδεικνύεται τρέφουν ερωτικά αισθήματα για εσάς. Η συμβουλή των άστρων είναι να ενδώσετε στις προσκλήσεις τους άφοβα! Δεν θα χάσετε!!!

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις επιτέλους τα σχέδια που έχεις κάνει. Μπορείς να συνεργαστείς και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία. Στα οικονομικά, έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και αυτό σε αγχώνει και σε αποδιοργανώνει στους υπόλοιπους τομείς. Φρόντισε να αποφύγεις τα πολλά έξοδα και όλα θα πάνε όπως ακριβώς θέλεις.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Πες τη γνώμη σου

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...

Top 10