Πίσω στην κορυφή της σελίδας
04.03.2015 | 00:36

ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ: Τι προβλέπει ο Μάρτιος για τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου;

ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ: Τι προβλέπει ο Μάρτιος για τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου;
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Βαθιά μέσα σου ξέρεις καλά τι θα γίνει αυτόν το Μάρτιο στη ζωή σου, υπάρχει αυτό το ένστικτο που σε καθοδηγεί και σου λέει πως η Άνοιξη θα είναι πολύ σημαντική και γεμάτη από αλλαγές. Γνωρίζεις επίσης καλά ότι είναι ώρα για δράση και όχι για αναβλητικότητα, έφτασε ο καιρός να βάλεις μπροστά τα σχέδιά σου χωρίς φόβο, αλλά ακολουθώντας με πάθος τις προσδοκίες της καρδιάς σου!


Αριθμός Μαρτίου: 11
Ο αριθμός που αντιπροσωπεύει τις γενικές τάσεις του Μαρτίου είναι το 11, ο αριθμός που είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με το υποσυνείδητο, με τη διαίσθηση, με τη μοίρα και το πεπρωμένο. Τα γεγονότα που θα προκύψουν λοιπόν αυτόν το μήνα θα καθορίζουν την πορεία και την εξέλιξη σημαντικών υποθέσεων της ζωής μας. Η διαίσθηση, αλλά και η πίστη θα μας βοηθήσουν να ακολουθήσουμε και να κατακτήσουμε σημαντικούς στόχους της ζωής μας. Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα θα υπάρξουν εξελίξεις που δεν φανταζόμασταν, που δεν περνούσαν ποτέ από το μυαλό μας ότι θα συμβούν. Με λίγα λόγια, η μοίρα θα παίξει περίεργα παιχνίδια τόσο στα αισθηματικά, όσο και στα πολύ προσωπικά μας ζητήματα.

Σχέσεις γεμάτες συναίσθημα
Αυτόν το Μάρτιο θα δημιουργηθούν ξαφνικά νέες σχέσεις με έναν τρόπο περίεργο και αλλόκοτο! Εκεί που μπορεί να πίστευες ότι συνάντησες τον μεγάλο έρωτα, εκεί μπορεί ο δρόμος σου να ενωθεί με έναν άλλον άνθρωπο, όπου εκεί θα συνειδητοποιήσεις ότι υπάρχουν ακόμα πιο δυνατά συναισθήματα. Οι σχέσεις που θα δημιουργηθούν αυτόν το μήνα θα έχουν μεγάλη διάρκεια στο χρόνο και θα στηρίζονται σε αμοιβαία συναισθήματα αγάπης! Αν είσαι ήδη σε σχέση, τώρα θα σου δοθούν οι απαντήσεις για το μέλλον και την προοπτική που έχεις με τον σύντροφό σου!

Επαγγελματικές και οικονομικές κατακτήσεις
Ο Μάρτιος θα φέρει την εκπλήρωση επαγγελματικών και οικονομικών σχεδίων, τα οποία βρίσκονταν στο ξεκίνημά τους από τις αρχές του 2015. Πολλές θα δουν ένα επαγγελματικό τους όνειρο να παίρνει σάρκα και οστά, ενώ θα υπάρξουν και οι τυχερές που θα δουν επιτέλους το πορτοφόλι τους να γεμίζει! Αυτόν το μήνα θα υπάρξει έντονο δημιουργικό ταλέντο και φρέσκες ιδέες που αν ακολουθηθούν θα μπορούν να έχουν σημαντικές αποδόσεις.

ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ ΑΡΙΘΜΟ
Για να βρεις τον προσωπικό αριθμό του Ήλιου σου, αρκεί να προσθέσεις τα ψηφία της ημέρας και του μήνα που γεννήθηκες. Αν το άθροισμα που προκύπτει είναι διψήφιο, τότε πρόσθεσε τα δύο ψηφία για να προκύψει μονοψήφιος αριθμός.

Παράδειγμα: Ημερομηνία γέννησης 29 Δεκεμβρίου (δηλαδή 29/12)
Προσθέτουμε την μέρα και τον μήνα γέννησης: 2+9+1+2=14
Προέκυψε διψήφιος αριθμός, οπότε προσθέτουμε τα δύο ψηφία 1+4=5

Ο προσωπικός γενέθλιος αριθμός για το άτομο που γεννήθηκε 29/12 είναι το 5.


ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 1
ΓΕΝΙΚΑ: Ο πρώτος μήνας της Άνοιξης σε βρίσκει με κέφι, ενθουσιασμό και με την επιθυμία να γνωρίσεις νέο κόσμο, αλλά και νέα μέρη. Ακριβώς αυτό είναι που θα κάνεις! Αυτόν το Μάρτιο θα λειτουργείς με μία παιχνιδιάρικη διάθεση, θα διακρίνεσαι από εξωστρέφεια, θα διασκεδάσεις, θα ταξιδέψεις και θα αποκτήσεις νέες εμπειρίες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η αισθηματική σου ζωή θα χαρακτηρίζεται από ζωντάνια και έντονο φλερτ. Ακόμα κι αν είσαι σε έναν μόνιμο δεσμό θα καταφέρεις να ανανεώσεις τη σχέση σου μέσα από τη διασκέδαση, τις εξόδους και τις συζητήσεις με το ταίρι σου. Αν διανύεις φάση ελευθερίας, σίγουρα αυτόν το μήνα θα αρέσεις και μάλιστα πολύ. Νέες γνωριμίες έρχονται τώρα για να σε επιβεβαιώσουν!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Νέες ευκαιρίες υπάρχουν, αρκεί να είσαι σε εγρήγορση και να καταφέρεις την κατάλληλη στιγμή να τις αρπάξεις. Αυτόν το μήνα τα επαγγελματικά σου θα αρχίσουν να ρολάρουν πιο γρήγορα. Νέες συμφωνίες, διεκπεραίωση γραφειοκρατικών υποθέσεων και καινούριες προτάσεις θα σου ανοίξουν νέους ορίζοντες, που θα σου χαρίσουν την ελπίδα.


ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 2
ΓΕΝΙΚΑ: Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά, έτσι κι εσύ αυτόν το μήνα θα δώσεις μεγάλη προσοχή σε όλα αυτά τα μικρά και απλά πράγματα που πραγματικά μπορούν να σε βοηθήσουν στην πρόοδό σου. Θα σχεδιάσεις τις μελλοντικές σου κινήσεις και θα ασχοληθείς περισσότερο με τα πρακτικά ζητήματα της ζωής σου. Το άγχος και η υπερένταση δεν θα λείψουν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Με το ξεκίνημα της Άνοιξης, προσγειώνεσαι στην πραγματικότητα και προσπαθείς να δεις πιο καθαρά και λογικά τα ζητήματα των αισθηματικών σου. Θα σκεφτείς σοβαρά ποιο θέλεις να είναι το μέλλον μίας σχέσης σου ή γενικότερα το τι είναι αυτό που ζητάς για να νιώθεις χαρά και ικανοποίηση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι απαιτήσεις αυξάνονται, το ίδιο και οι ώρες εργασίας σου. Αυτόν το Μάρτιο θα προσηλωθείς στη δουλειά σου, θα αναλάβεις νέα καθήκοντα και θα δουλέψεις σκληρά προκειμένου να πετύχεις κάποια πράγματα. Στα οικονομικά σου δέχεσαι πιέσεις με αποτέλεσμα να αναγκαστείς να κάνεις έναν πιο σωστό προϋπολογισμό.


ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 3
ΓΕΝΙΚΑ: Ευχάριστες ξαφνικές αλλαγές έρχονται αυτόν το Μάρτιο για να αποκαταστήσουν το κλίμα της ζωής σου και για να σε βοηθήσουν να πάρεις τα πάνω σου. Ο πρώτος μήνας της Άνοιξης ξεκινά γεμάτος από αλλαγές που θα σε αιφνιδιάσουν με τρόπο όμορφο. Θα διαπιστώσεις πως τα καλύτερα είναι αυτά που έρχονται ξαφνικά, εκεί που δεν το περιμένεις!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ένα ξαφνικό τηλεφώνημα ή μία συνάντηση απρόσμενη με ένα άτομο του ερωτικού σου παρελθόντος μπορεί αυτόν το μήνα να σταθεί η αφορμή για μία επανασύνδεση για την οποία είχες χάσει τις ελπίδες σου. Ο Μάρτιος σε αιφνιδιάζει ερωτικά και σου δίνει έναν αέρα ανανέωσης που σε κάνει να λειτουργείς παρορμητικά και βιαστικά, προκειμένου να απολαύσεις όμορφες στιγμές με τον άνθρωπο που ποθείς.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μπορεί να ανοίγονται νέες προοπτικές για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου, όμως εσύ πρέπει να τις εξετάσεις με λεπτομέρεια και να μην πάρεις μεγάλα ρίσκα. Αυτόν το Μάρτιο θα θελήσεις να παίξεις κορώνα γράμματα μία επαγγελματική υπόθεση με το κίνητρο να αποκτήσεις περισσότερα κέρδη. Καλύτερα όμως να συγκρατηθείς!


ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 4
ΓΕΝΙΚΑ: Για να πετύχεις κάποια μεγάλα όνειρά σου αφενός πρέπει να κάνεις υπομονή, αφετέρου είναι απαραίτητο να κάνεις και κάποιες θυσίες. Αυτόν το Μάρτιο θα πιεστείς, θα αγχωθείς και θα αναγκαστείς να υποχωρήσεις προκειμένου να φέρεις κάποιες καταστάσεις στο σημείο που θέλεις. Οι κοντινοί σου άνθρωποι θα θέλουν την υποστήριξή σου και εσύ θα πρέπει να τους σταθείς!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο Μάρτιος είναι ο μήνας της ουσιαστικής δέσμευσης στον τομέα των αισθηματικών σου. Αν δεν είσαι σε σχέση, τότε μάλλον θα δημιουργηθεί μία νέα ερωτική κατάσταση που πολύ γρήγορα θα προχωρήσει σε έναν μόνιμο δεσμό. Όσο για σένα που είσαι ήδη σε έναν μόνιμο δεσμό, η σχέση σου αρχίζει τώρα να σταθεροποιείται και να παίρνει μία πιο σοβαρή μορφή.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι απαιτήσεις στα επαγγελματικά σου αυξάνονται κι εσύ χρειάζεται όχι μόνο να δουλέψεις περισσότερο, αλλά είναι απαραίτητο να αποδείξεις την αξία σου. Ο κόπος και η προσπάθεια που θα κάνεις αυτόν το μήνα θα σου δώσουν ανταμοιβή τον Μάιο και τον Ιούνιο του 2015. Τώρα λοιπόν μπορείς να βάλεις τις βάσεις που θα βοηθήσουν στην επαγγελματική και οικονομική σου σταθεροποίηση λίγους μήνες αργότερα!


ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 5
ΓΕΝΙΚΑ: Ο Μάρτιος είναι ο μήνας του απολογισμού και της νοσταλγίας του παρελθόντος, όμως δεν πρέπει να σε πάρει από κάτω. Αυτόν το μήνα μπορείς να μάθεις από τα λάθη που έκανες κάποτε και να ορίσεις έναν νέο τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς. Θα έχεις την ανάγκη να απομακρυνθείς για λίγο από όλους και απ’ όλα και να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η αισθηματική σου ζωή διανύει ένα μεταβατικό στάδιο και μάλλον δεν περνάς και τόσο τέλεια. Κάτι είναι αυτό που σου λείπει, ίσως το άτομο που θέλεις δεν είναι και τόσο διαθέσιμο σε εσένα. Όλο αυτό σου δημιουργεί θλίψη και προβληματισμό για το μέλλον. Ξεκαθάρισε τα ανοιχτά κεφάλαια του παρελθόντος και δες λίγο πιο θετικά το μέλλον. Αφήνοντας πίσω σου τις πίκρες που πέρασες θα μπορείς να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η άνοιξη ξεκινά με θετικές προοπτικές για τα επαγγελματικά σου. Τώρα μπορεί να ξεκινήσεις ένα νέο επαγγελματικό έργο του οποίου τα αποτελέσματα θα δοθούν σε τρεις μήνες από σήμερα. Θα χρειαστεί να εργαστείς σκληρά και να αποκτήσεις κάποιες νέες γνώσεις για το αντικείμενο που δραστηριοποιείσαι. Τα οικονομικά σου δεν είναι και σε τόσο καλό στάδιο, προσπάθησε να μην ακούς τις συμβουλές τρίτων, στηρίξου στις δικές σου δυνάμεις.


ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 6
ΓΕΝΙΚΑ: Καλωσορίζεις την Άνοιξη με σημαντικές κατακτήσεις και επιτεύγματα που σου χαρίζουν συναισθηματική και υλική ασφάλεια. Μετά από περίοδο στερήσεων αλλά και υποχωρήσεων, έφτασε τώρα η κατάλληλη στιγμή για να μπορέσεις να έχεις σημαντικά οφέλη. Ο τομέας που είναι βέβαιο ότι θα ευνοηθείς είναι ο οικονομικός.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Το πάθος σε κατακλύζει και γίνεται ο οδηγός σου αυτόν το μήνα. Ένα νέο ερωτικό ειδύλλιο μπορεί τώρα να ξεκινήσει με αστάθεια, αλλά με έντονο ενθουσιασμό και από τις δύο πλευρές. Αν είσαι ήδη σε έναν μόνιμο δεσμό, πρόσεξε γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να τα κάνεις σαλάτα και να γοητευτείς από ένα νέο πρόσωπο που θα μπει τώρα στη ζωή σου!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θέλεις να πετύχεις επαγγελματικά και οικονομικά με αποτέλεσμα να λειτουργείς αρκετά διεκδικητικά, αλλά και απόλυτα στην εργασία σου. Κάποια χρήματα που περιμένεις, επιτέλους θα έρθουν στα χέρια σου και θα πάρεις σημαντική ανακούφιση. Τα επαγγελματικά σου έχουν ανοίγματα και νέες προοπτικές, ενώ μία προαγωγή είναι πολύ πιθανή. Η στήριξη που θα δεχτείς από κάποια άτομα θα είναι σημαντική.


ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 7
ΓΕΝΙΚΑ: Ξεκινά ένας μήνας γεμάτος ευαισθησίες, συναισθηματισμό, πλούσια φαντασία και την επιθυμία να ξεφύγεις από την πραγματικότητα. Αυτόν το Μάρτιο θα αναγκαστείς να κλείσεις κάποια κεφάλαια του παρελθόντος και, ενώ από τη μία πλευρά θα νιώσεις ανακούφιση, από την άλλη θα νιώσεις μία έντονη θλίψη γιατί θα αποχωριστείς κάτι που είχε γίνει «ένα» μαζί σου. Ο Μάρτιος σε βοηθά να πεις «αντίο» στο χτες και «καλωσόρισες» στο νέο που ανοίγεται μπροστά σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο Μάρτιος είναι ο κατάλληλος μήνας για να ανοίξεις την καρδιά σου για να εκφράσεις τα συναισθήματά σου αλλά και τα παράπονά σου. Θα καταφέρεις να εκδηλώσεις όλα όσα κρύβεις μέσα σου εδώ και καιρό και θα σου δοθούν απαντήσεις που θα σε βοηθήσουν να βάλεις νέες βάσεις για το μέλλον της αισθηματικής σου ζωής. Ο Μάρτιος φέρνει το τέλος μίας εποχής για τα ερωτικά σου και την αρχή μίας νέας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Κάποιες επαγγελματικές υποθέσεις που είχαν μπλοκάρει το περασμένο διάστημα, τώρα φτάνουν στο στάδιο της ολοκλήρωσης. Θα υπάρξει κάποιο κέρδος μέσα από τη δουλειά σου, κάτι το οποίο το περίμενες εδώ και καιρό. Επιπλέον, αυτόν το μήνα θα χρειαστεί να υποστηρίξεις κάποια άτομα του εργασιακού σου περιβάλλοντος, τα οποία και θα ζητήσουν τη βοήθειά σου.


ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 8
ΓΕΝΙΚΑ: Το θάρρος, ο δυναμισμός, η ενεργητικότητα και η αποφασιστικότητα θα σε διακρίνουν στη διάρκεια αυτού του μήνα. Η Άνοιξη ξεκινά γεμάτη από αλλαγές, ενθουσιασμό και νέα ξεκινήματα. Τίποτα πλέον δεν μοιάζει με το χτες και εσύ έχεις την ανάγκη να γευτείς μέχρι την τελευταία σταγόνα τις νέες εμπειρίες που ανοίγονται τώρα μπροστά σου!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ξέχνα το χτες και δες μπροστά, γιατί αυτόν το Μάρτιο δεν υπάρχουν λόγοι για να νιώθεις μοναξιά και θλίψη από τα αισθηματικά σου. Νέες ερωτικές κατακτήσεις θα ανεβάσουν για τα καλά την αυτοπεποίθησή σου. Ίσως να θελήσεις να αποστασιοποιηθείς από μία σχέση που έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της και έχει μπει σε ρουτίνα. Το σίγουρο είναι ότι ένας νέος έρωτας θα σου πάρει τα μυαλά!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Είναι σαν να ξεκινάς από το μηδέν, μία νέα εργασία, που είναι αυτό που πάντα περίμενες και ήθελες. Η έμπνευση και το πρωτοποριακό σου πνεύμα θα σε βοηθήσουν να χτίσεις ένα καλύτερο επαγγελματικό αύριο. Επιπλέον, τα οικονομικά σου βρίσκονται σε ένα απαιτητικό στάδιο, όπου αναγκάζεσαι να σκορπάς περισσότερα χρήματα για κάποιο σκοπό. Πρόσεξε περισσότερο τη διαχείριση των χρημάτων σου και μην αναλαμβάνεις νέες υποχρεώσεις.


ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 9
ΓΕΝΙΚΑ: Η πρόοδος που περίμενες να δεις στους βασικούς τομείς της ζωής σου έρχεται αυτόν το μήνα για να σε κάνει να δεις ότι άξιζε ο κόπος που έκανες κάποια ξεκινήματα. Θα αφιερωθείς στις σχέσεις σου, θα σταθείς στα δικά σου πρόσωπα και θα μπορείς με τον τρόπο σου να επηρεάσεις θετικά τους δικούς ανθρώπους. Θα καταφέρεις να βρεις τις ισορροπίες σου και θα διακρίνεσαι από χαλαρότητα και ηρεμία.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ό,τι αξίζει να συνεχίσει και να έχει πορεία θα καταφέρει αυτόν το μήνα να σταθεί και να μπορέσει να προχωρήσει ακριβώς όπως θέλεις. Ο Μάρτιος σου δίνει την ευκαιρία να βάλεις και να κρατήσεις στη ζωή σου τον άνθρωπο που πραγματικά σου αξίζει! Αν η σχέση σου έχει περάσει πολλά εμπόδια και τα συναισθήματα συνεχίζουν να είναι ακόμα ζωντανά, τότε θα συζητήσεις περεταίρω για την εξέλιξη και γιατί όχι, για την επισημοποίησή της. Αν δεν έχεις σχέση, τότε αυτόν το μήνα θα κάνεις μία πολύ καλή γνωριμία.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Κερδίζεις το σεβασμό και την αναγνώριση στα επαγγελματικά σου αυτόν το Μάρτιο, ενώ κάποιες κινήσεις του παρελθόντος αποδεικνύονται ότι ήταν πολύ σωστές. Η Άνοιξη ξεκινά με θετικές προδιαγραφές για την καριέρα σου, ενώ τα οικονομικά σου είναι αισθητά πιο βελτιωμένα.

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Πες τη γνώμη σου

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 21:43

Top 10