Site icon TLIFE

Πώς να διακοσμήσεις το τραπεζάκι του σαλονιού σου!

Πώς μπορείς να διακοσμήσεις το τραπεζάκι του σαλονιού σου; Σου έχουμε τις καλύτερες ιδέες!

/
Ανάδειξε μια συλλογή σου! Μήπως μαζεύεις πέτρες, κουτάκια, βιβλία διακόσμησης, μπολ; Είναι μια ευκαιρία να τα βάλεις στο τραπεζάκι του σαλονιού και να τα κάνεις σημείο αναφοράς!


Τοποθέτησε ένα δίσκο με πράγματα. Ένας πλεκτός δίσκος όπως αυτός της φωτογραφίας μπορεί να φιλοξενήσει διάφορα αντικείμενα ώστε να δείχνουν οργανωμένα αλλά και στιλάτα!


Τοποθέτησε ένα μεγάλο φανάρι ή μια μεγάλη λάμπα ώστε να δημιουργήσεις ένα σημείο αναφοράς. Ειδικά αν το σαλόνι σου είναι σε ναυτικό στιλ ή μοντέρνο μια μεγάλη πηγή φωτός θα αναδείξει το σημείο αυτό!


Επένδυσε στα φυσικά αντικείμενα. Αυτό σημαίνει πέτρες, ξύλινα διακοσμητικά, δερματόδετα βιβλία και άλλα παρόμοια αντικείμενα σε γήινα χρώματα δημιουργούν ένα natural ύφος στο τραπεζάκι, ειδικά εάν είναι και αυτό ξύλινο.


Λιτό κι απέριττο! Ένα μινιόν βάζο με φρέσκα λουλούδια και δυο βιβλία είναι πολλές φορές αρκετό ντεκόρ για το τραπεζάκι σου! Άλλωστε simple is beautiful!


“Παίξε” με γυάλινα μπουκάλια σε διάφορα σχήματα και μεγέθη για να δημιουργήσεις ένα εντυπωσιακό ντεκόρ στο τραπεζάκι του σαλονιού σου!


Μια ιδανική λύση είναι να “ντύσεις” το τραπεζάκι σε ανάλογο ύφος με τον καναπέ ή τις πολυθρόνες. Έτσι δημιουργείς μια πιο ζεστή ατμόσφαιρα!

© 2024 tlife.gr