Τρία διακοσμητικά μυστικά που θα ανανεώσουν το χώρο σου με ελάχιστο κόστος!

Τρία διακοσμητικά μυστικά που θα ανανεώσουν το χώρο σου με ελάχιστο κόστος! | tlife.gr

Μπορεί να φταίει η μεταβατική εποχή, μπορεί να είναι καθαρά προσωπικό θέμα, ίσως και να μην ισχύει απόλυτα, πάντως αρκετοί από εμάς αυτή την περίοδο αισθάνονται την ανάγκη για ανανέωση! Σίγουρα, το καλοκαίρι που πλησιάζει μας προδιαθέτει για αλλαγές και δη στη διακόσμησή μας. Τι γίνεται, όμως, όταν το… ταμείο είναι μείον; Γιατί, ωραίες οι μεγάλες αλλαγές, αλλά θέλουν και βαθιές τσέπες, έτσι δεν είναι; Και όμως, πέρα από τις απλές μετακινήσεις των επίπλων και τη διαφορετική διάταξη του κάθε χώρου, που είναι βέβαιο πως θα αναζωογονήσουν το σπίτι με μηδενικό κόστος, υπάρχουν και άλλοι -λιγάκι πιο ενδιαφέροντες τρόποι- για να το καταφέρουμε!

Ποιοι είναι αυτοί; Ρίξε μια ματιά παρακάτω σε τρία low-budget μυστικά που θα ανανεώσουν τη διακόσμησή σου σε χρόνο dt!

Μεταμόρφωσε τα έπιπλά σου με σπρέι

Ένα coffee ή side table, μία καρέκλα, ένας μπουφές, το κομοδίνο… ή ό,τι άλλο σε έχει κουράσει οπτικά, μπορείς να του αλλάξεις άμεσα και εύκολα εμφάνιση απλά και μόνο χρησιμοποιώντας ένα σπρέι και λίγη χαρτοταινία! Δεν θα σου κοστίσει περισσότερα από 5€, αλλά το αποτέλεσμα θα μοιάζει επαγγελματικό!

Χρησιμοποίησε αυτοκόλλητα πλακάκια

Εντάξει, μπορεί να μην είναι όσο οικονομική είναι η λύση του σπρέι (βλ. παραπάνω), αλλά σίγουρα δεν θα σου στοιχίσει τόσο ακριβά, όσο αν άλλαζες πραγματικά τα πλακάκια στα δάπεδα ή τους τοίχους του μπάνιου και της κουζίνας! Μάλιστα, αν κάνεις καλή έρευνα αγοράς είναι βέβαιο ότι θα καταφέρεις να αλλάξεις εξολοκλήρου την κουζίνα σου ακόμη και με 50€!

Δώσε μια ευκαιρία στα φυτά και τα λουλούδια

Η πιο εύκολη, απλή και in style λύση για να ανανεώσεις το σπίτι σου είναι η προσθήκη φυτών εσωτερικού χώρου και φρέσκων λουλουδιών! Με τον καιρό μπορείς να επεκτείνεις τη συλλογή σου, ενώ αν ξεκινήσεις με μερικά μικρά παχύφυτα και μικρές γλάστρες, τότε το κόστος θα είναι πολύ χαμηλό!

READ more

Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου