T-Live: Σημαντική μαρτυρία για τον 24χρονο αγνοούμενο ράπερ – Τι αποκαλύπτει ταξιτζής στην Θεσσαλονίκη

Η αγωνία κορυφώνεται για τον 24χρονο ράπερ, ο οποίος αγνοείται από το βράδυ της Δευτέρας και ύστερα από ένα σοκαριστικό βίντεο που ανέβασε στα social media, όπου απειλούσε ότι θα τερματίσει τη ζωή του. Η εκπομπή T-Live αποκαλύπτει σήμερα μια σημαντική μαρτυρία για την εξαφάνιση του ράπερ Lamanif. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής του Alpha, υπάρχει ένας οδηγός ταξί, ο οποίος δηλώνει ότι μετέφερε πριν τρεις ημέρες εδώ στον σταθμό των λεωφορείων ένα νεαρό παιδί, με χαρακτηριστικά του Λάμπρου. Όπως δήλωσε ο ίδιος, ο νεαρός φορούσε κουκούλα και είχε στο πρόσωπό του τατουάζ. 

“Χθες πήρα ένα παλικάρι από εδώ, από την περιφέρεια Μαρτίου, το οποίο φορούσε ένα φούτερ με κουκούλα, μου έκαναν εντύπωση τα τατουάζ στο πρόσωπο και τον λαιμό. Απλά δεν είδα καθαρά τα χαρακτηριστικά, γιατί φορούσε την κουκούλα. Φορούσε ακουστικά και άκουγε ραπ μουσική. Έχω την εντύπωση ότι τον πήγα στα ΚΤΕΛ. Τον πήρα από την πιάτσα Μαρασλή. Η φωνή του ήταν ήρεμη, πολύ ήρεμος. Σε όλη τη διαδρομή δεν έβγαλε κουβέντα, άκουγε μουσική…” τόνισε ο οδηγός ταξί στο T-Live.

 

Read More

And More