Θες να μειώσεις την κυτταρίτιδα; Άκου τι θα κάνεις…

Βάλε σε τάξη στο μυαλό σου και στο πιάτο σου πρωτεΐνες και υδατάνθρακες και μείωσε την κυτταρίτιδα…
Η σωστή διατροφή πρέπει να περιλαμβάνει και υδατάνθρακες και πρωτεΐνες. Αν όμως προσπαθήσεις στα ενδιάμεσα σνακ να καταναλώνεις πρωτεϊνούχα γεύματα, με όσο το δυνατόν λιγότερο ποσό υδατανθράκων και λιπών, το αποτέλεσμα στη μάχη κατά της κυτταρίτιδας θα είναι θεαματικό. “Το σημαντικό όφελος, είναι ότι θα τονωθεί ο μυικός ιστός, θα αυξηθεί η μυική μάζα και θα προστατευθεί η οστική πυκνότητα, με τελικό αποτέλεσμα την αρμονική εικόνα του σώματος, περιορίζοντας σημαντικά τις ατέλειες” επισημαίνει ο διαιτολόγος διατροφολόγος Νικόλαος Κριαράς.

Τι να επιλέξεις;
1 βραστό αυγό, 2 φρυγανιές με 2 φετούλες γαλοπούλα (χωρίς τυρί), μπάρες δημτριακών πλούσιες σε πρωτεΐνη ανάμεσα στα γεύματα και οι βάσεις έχουν μπει για να βγεις στην παραλία χωρίς παρεό!

Smart Tip
: Η πρωτεΐνη τονώνει τους μύες, όμως αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να κόψεις μαχαίρι τους υδατάνθρακες. Η αντικατάσταση των σνακ με πρωτεϊνούχα αρκεί. Κάνε κλικ εδώ για να μάθεις να ξεχωρίζεις του υδατάνθρακες από τις πρωτεΐνες, αλλά και πως πρέπει να τους “τοποθετείς στο τραπέζι σου.

Read More

And More