Χρώμα: 7 τρόποι να φορέσεις την μεγαλύτερη τάση στο μακιγιάζ της άνοιξης!

Χρώμα: 7 τρόποι να φορέσεις την μεγαλύτερη τάση στο μακιγιάζ της άνοιξης! | tlife.gr

Το χρώμα στο μακιγιάζ είναι κάτι που δεν τολμάμε ιδιαίτερα. Ή μάλλον, δεν τολμούσαμε μέχρι την στιγμή που στην ζωή μας μπήκαν οι instagrammers, το youtube και κάτι φοβερά brands που σου παρέχουν τολμηρές χρωματικές επιλογές όπως Urban Decay, Nyx κλπ (τα MAC δεν αναφέρονται εδώ γιατί δεν είναι new entries στο ελληνικό κοινό. Κατά τα άλλα, εννοείται πως στα MAC θα βρεις ότι χρώμα βάζει ο νους σου).

Αυτή η αγάπη για το χρώμα, λοιπόν, ανέβηκε φέτος και στις πασαρέλες και ήταν πιο έντονη από ποτέ! Από τον Marni μέχρι τον οίκο Max Mara οι επιλογές ήταν πολλές και όχι απαραίτητα όλες τόσο bold ώστε να διαλέξεις κι εσύ εκείνο το μακιγιάζ που θα υπακούει στην τάση και δεν θα σε κάνει να νιώθεις άβολα!

 

Το μακιγιάζ στον Missoni θύμιζε κάτι από Solange Knowles. Για να το αντιγράψεις, αυτό όπως και τα περισσότερα μακιγιάζ με ένα έντονο χρώμα επάνω τους, επένδυσε σε ένα mint κρεμώδες προϊόν όπως το Nyx Endless Skies (€10.25) και τοποθέτησέ το στο κινητό βλέφαρο αφήνοντας την υπόλοιπη επιδερμίδα γυμνή αλλά φροντισμένη.

Χρώμα δεν σημαίνει μόνο ένταση στα μάτια. Στον οίκο Max Mara ο Tom Pecheux φόρεσε στα χείλη των μοντέλων ένα πορτοκαλοκόκκινο liquid lipstick. Πολύ κοντά σε αυτό είναι η απόχρωση Comfort Matte Vice Liquid Lipstick (€19.00) της Urban Decay.

Στο House of Holland τα κορίτσια φόρεσαν πολλές και διαφορετικές σκιές στα μάτια, όλες, όμως, bold και όλες τοποθετημένες μέχρι ψηλά τα φρύδια. Αν έχεις ζεστό τόνο επιδερμίδας δοκίμασε την πορτοκαλί Chill Out 11W της Beauty is Life (€24.70).

Το cobalt blue είναι μια ακόμη fancy επιλογή που είδαμε στον House of Holland. Αντίστοιχη σκιά θα βρεις στην MAC και πρόκειται για την Electric EEl (€19.50).

Η Pat McGrath επανέφερε το draping στο show του Velantino με ένα έντονο ροζ και ιριδίζον προϊόν τοποθετημένο ψηλά στα μάτια και στα μάγουλα. Το Pink Shimmer Stack της MeMeMe είναι δυνατό για να σου εξασφαλίσει αυτό το αποτέλεσμα.

Δανείσου τις αποχρώσεις του ρούχου σου και φόρεσε αντίστοιχο χρώμα και στα μάτια. Αυτό το αποτέλεσμα βγάζει αρμονία και προσθέτει πόντους στιλ. Το παραπάνω beauty look το είδαμε στον οίκο Marni και αν αναζητάς μια αντίστοιχη πράσινη σκιά, η Freedom System AMC Eyeshadow Square no58 της Inglot (€6.00) είναι τέλεια επιλογή!

Στον οίκο Philosophy το κέντρο της προσοχής ήταν τα κόκκινα, σαν φρεσκοφιλημένα χείλη, ήταν το κέντρο της προσοχής. Για να το πετύχεις, κάνε αυτό τον διπλό συνδυασμό: Benetint στην βάση (€14.50, το mini) και το σούπερ ενυδατικό Benebalm από πάνω (€22.00). Και τα δύο Benefit.

READ more