Site icon TLIFE

8 millennial pink καλλυντικά! Γιατί είναι η πιο δυνατή τάση σε χρώμα που είδαμε ποτέ!

Δεν υπάρχει περίπτωση να ξεφύγεις από αυτή την τέλεια απόχρωση της τσιχλόφουσκας φέτος. Γιατί ποτέ άλλοτε μια τάση στο χρώμα δεν ήταν τόσο ισχυρή ώστε να δημιουργηθούν μέχρι και εστιατόρια ανά τον κόσμο που έχουν αυτό το 50% ρετρό- 50% cute χρώμα σε κάθε στοιχείο τους και κυρίως στους τοίχους. Με έμπνευση από έναν τέτοιο χώρο τον οποίο επισκεφτήκαμε όπως θα δεις στο βίντεο και στο τέλος αυτού του post, προέκυψε και αυτό το θέμα με τα καλλυντικά σε millennial pink no 26566. Στ’αλήθεια, δεν φταίω εγώ που μερικά από τα τελειότερα καλλυντικά εκεί έξω έχουν αυτή την απόχρωση!

Survival kit με όλα τα απαραίτητα για πριν ή μετά το party, Mask Party από τα Sephora, €23.95

Από τις beauty αγορές που κάνεις για δώρο αλλά τελικά κρατάς για τον εαυτό σου γιατί είναι τόσο cute που δεν μπορείς να αντισταθείς! Περιέχει επτά διαφορετικές μάσκες για να φροντίσεις τον εαυτό σου πριν από μια σημαντική έξοδο ή να του κάνεις pampering μετά από ξενύχτι.

Limited edition Chubby Stick X Crayola Crayon, Clinique, €21.10

Τα Chubby είναι ίσως τα πιο διάσημα προϊόντα της Clinique (ok, μετά από το 3 Step). Φέτος, τα Chubby κυκλοφορούν σε limited edition εκδοχή που προέκυψε από την συνεργασία με τα Crayola Crayon, αυτά που είχαμε στις σχολικές κασετίνες μας και τώρα θέλουμε να βάλουμε και στο νεσεσέρ μας!

Άρωμα Fresh Couture Moschino eau de toilette, €40.20

Πέρυσι είχε κυκλοφορήσει το eau de parfum σε μπλε χρώμα και φέτος το eau de toilette στην ροζ εκδοχή του. Ένα άρωμα που πρέπει να αποκτήσεις οπωσδήποτε και λόγω packaging καθώς πρόκειται για ένα από τα πιο ιδιαίτερα μπουκάλια που πέρασαν ποτέ μπροστά από τα μάτια μας.

Ρουζ Sheer Cheek Duo, Tom Ford, €77.00

Ένα ζευγάρι από ροζ αποχρώσεις δίνουν ένα απαλό αποτέλεσμα σε ένα bronze δέρμα. Ένα απαλό ροζ highlighter και ένα έντονο ροζ blush μπορεί να εφαρμοστεί νωπό για ένα ελαφρύ πέπλο χρώματος ή στεγνό για έντονη λάμψη. Σε κάθε περίπτωση: ένα από τα τελειότερα ρουζ που δοκιμάσαμε ποτέ!

Υγρό κραγιόν Lancome Matte Shaker, απόχρωση Pink Power, €24.19
Ένα ακόμη προϊόν που θα λατρέψεις για το packaging και θα σε δικαιώσει το περιεχόμενό του! Μοιάζει με shaker, το ανακινείς και αφού το απλώσεις και στεγνώσει στα χείλη σου δημιουργεί το τέλειο ματ και πλούσιο αποτέλεσμα.
Scrub σώματος με καφέ Boom-Boom, Beauty-hall, €16.90
Το Body Boom ένα Scrub Σώματος φτιαγμένο από τα καλύτερα χαρμάνια καφέ και από πολλά άλλα φυσικά υλικά. Καταπολεμά την κυτταρίτιδα και τις ραγάδες και πάνω από όλα με το άγγιγμα του, η επιδερμίδα σου θα δείχνει καλύτερα από ποτέ. Εφάρμοσέ το δύο- τρεις φορές την εβδομάδα επιμένοντας τοπικά στα σημεία με κυτταρίτιδα.
Μάσκα προσώπου Earth Beauty Bubble Mask Sheet, Sephora, €6.90
H συγκεκριμένη μάσκα ανήκει στην κατηγορία των Oxygen Masks που δημιουργούν πολύ αφρό όταν έρθουν σε επαφή με την επιδερμίδα. Έχει αντιοξειδωτική δράση και είναι η τελευταία τάση από την Κορέα που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις!
Παλέτα για τα μάγουλα και τα χείλη Lip & Cheek X6 Yoni Attraction, MAC X Steve J & Yoni P, €40.00
Special-edition παλέτα με έξι διαφορετικές αποχρώσεις του ροζ για τα μάτια και τα χείλη. Bonus: κανείς δεν σε εμποδίζει από το να την χρησιμοποιήσεις και ως ρουζ στα μάγουλα και να κάνεις ένα monochromatic makeup βασισμένο σε αυτές τις αποχρώσεις.

© 2024 tlife.gr