Πίσω στην κορυφή της σελίδας
01.10.2012 | 23:48

5 ασκήσεις από την Σόφη Πασχάλη! Αρκούν για να αποκτήσεις το σώμα των ονείρων σου...

5 ασκήσεις από την Σόφη Πασχάλη! Αρκούν για να αποκτήσεις το σώμα των ονείρων σου...
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Όλο λες ότι θα ξεκινήσεις γυμναστική, αλλά όλο το αναβάλλεις. Δεν έχεις άλλες δικαιολογίες. Αν κάνεις αυτές τις 5 ασκήσεις πολύ σύντομα θα έχεις το σώμα που ονειρεύεσαι.

Η γυμναστική είναι τρόπος να ξεδώσεις... λίγα λεπτά μέσα στην ημέρα που ξέρεις πως τα αφιερώνεις στον εαυτό σου! Το μυστικό για να ανέβει η ψυχολογία σου - τόσο γιατί το αποτέλεσμά της σημαίνει πιο σέξι κορμί, όσο φυσικά και επειδή η εξάσκηση προκαλεί ευεξία στους νευρώνες του εγκεφάλου! Τι περιμένεις λοιπόν; Η Σόφη Πασχάλη έχει ήδη φορέσει τη φόρμα της και σε περιμένει.

5 ασκήσεις που κάνουν δουλειά σε όλο το σώμα, με μια μικρή επιμονή στα πιο δύσκολα σημεία - κοιλιακούς, love handles, ψωμάκια!  

Πως θα κάνεις τις ασκήσεις

Όπως θα δεις και παρακάτω, το πρόγραμμα δεν απαιτεί τίποτα περισσότερο από την καλή σου διάθεση και 20-30 λεπτά από το χρόνο σου κάθε φορά. Πιο συγκεκριμένα όμως η γυμνάστρια Σόφη Πασχάλη τονίζει:

- Η προθέρμανση είναι το Α και το Ω σε κάθε πρόγραμμα γυμναστικής. Προτίμησε διατάσεις ποδιών και χεριών για 10 λεπτά, πριν περάσεις στο ασκησιολόγιο. Πάρε μια ιδέα για το είδος των διατάσεων που μπορείς να κάνεις εδώ

- Επανάλαβε κάθε άσκηση 8 φορές (Κάνε από 8 επαναλήψεις σε κάθε πλευρά/άκρο, όπου αυτό χρειάζεται)! Πάρε μερικές ανάσες για 1 λεπτό και κάνε πάλι όλο το πρόγραμμα απότ ην αρχή!

- Φρόντισε να ακολουθείς τις ασκήσεις το λιγότερο 3 φορές την εβδομάδα, αν θέλεις να δεις σύντομα αποτελέσματα στην περιοχή της κοιλιάς, τους μηρούς, τα χέρια και τις γάμπες.Credtis
Φωτογράφηση: Χρήστος Κέδρας
Ευχαριστούμε την γυμνάστρια Σόφη Πασχάλη για την παρουσίαση των ασκήσεων
Επιμέλεια/Κείμενα: Λευτέρης Σαββίδης

Photo Gallery

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10