Πίσω στην κορυφή της σελίδας
02.11.2015 | 23:02

Αριθμολογία Νοεμβρίου 2015: Τι προβλέπει ο προσωπικός σου αριθμός;

Αριθμολογία Νοεμβρίου 2015: Τι προβλέπει ο προσωπικός σου αριθμός;
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Ο Νοέμβριος σύμφωνα με την αριθμολογία είναι ο μήνας που θα δώσει την ώθηση για μεγάλες, θεαματικές αλλαγές που θα προκαλέσουν και θα φέρουν την ουσιαστική ανανέωση στη ζωή πολλών ανθρώπων. Δεν θα λείψει όμως και η τόλμη, το ρίσκο, αλλά και ο εγωισμός, που θα χρωματίσουν με ένταση τις επόμενες φθινοπωρινές μέρες.

Ο αριθμός του μήνα
Ο αριθμός που αντιπροσωπεύει τη γενική τάση του Νοεμβρίου και που προκύπτει από το άθροισμα του μήνα και του έτους που διανύουμε, είναι το 1. Ο Νοέμβριος προβλέπεται να είναι ένας μήνας δράσης και αποφασιστικότητας, μαζί του θα φέρει σημαντικές, δυναμικές αλλαγές και νέα ξεκινήματα. Θα είναι επίσης κυρίαρχη η τάση της ανεξαρτησίας, της πρωτοπορίας αλλά και της επανάστασης, σε κάθε τομέα δράσης!


ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ ΑΡΙΘΜΟ
Για να βρεις τον προσωπικό αριθμό του Ήλιου σου, αρκεί να προσθέσεις τα ψηφία της ημέρας και του μήνα που γεννήθηκες. Αν το άθροισμα που προκύπτει είναι διψήφιο, τότε πρόσθεσε τα δύο ψηφία για να προκύψει μονοψήφιος αριθμός.

Παράδειγμα: Ημερομηνία γέννησης 29 Δεκεμβρίου (δηλαδή 29/12)
Προσθέτουμε την μέρα και τον μήνα γέννησης: 2+9+1+2=14
Προέκυψε διψήφιος αριθμός, οπότε προσθέτουμε τα δύο ψηφία 1+4=5

Ο προσωπικός γενέθλιος αριθμός για το άτομο που γεννήθηκε 29/12 είναι το 5.
Οι προβλέψεις αριθμολογίας για τον μήνα Νοέμβριο 2015


ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 1

Ο Νοέμβριος είναι εδώ κι εσύ νιώθεις κούραση, εξάντληση και πως έχεις χάσει κάπως τον εαυτό σου. Το ενδιαφέρον σου αυτόν το μήνα θα είναι στραμμένο στις σχέσεις σου και θα θελήσεις να έρθεις πιο κοντά στους ανθρώπους που αγαπάς, λειτουργώντας περισσότερο συλλογικά και ομαδικά, παρά αυτόνομα. Θα κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να πετύχεις ασφάλεια, σιγουριά και σταθερότητα στη ζωή σου, και θα το πετύχεις!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η αισθηματική σου ζωή είναι πολύ σημαντική για σένα τώρα. Η ανάγκη σου για δέσμευση θα σε κάνει να λειτουργήσεις πιο συμβιβαστικά στη σχέση σου κάνοντας υποχωρήσεις, κουβεντιάζοντας και λύνοντας τα προβλήματα που υπάρχουν ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου! Αν είσαι χωρίς σχέση, αυτόν το μήνα θα εμφανιστεί ένα πρόσωπο, που θα σε κάνει να ανοιχτείς συναισθηματικά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Νέες συνεργασίες θα ξεκινήσουν αυτόν το Νοέμβριο, που θα σου δώσουν νέα δυναμική για το αύριο! Θα υπάρξουν κάποιες επαγγελματικές εξελίξεις που θα σε χαροποιήσουν, ενώ τα οικονομικά σου φαίνεται ότι θα είναι αρκετά πιο βελτιωμένα. Το μήνα αυτό μπορείς να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό και να έχεις σημαντικές κατακτήσεις, επαγγελματικές και οικονομικές.ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 2
Ξεκινά ένας μήνας που δραστηριοποιείσαι, επικοινωνείς και βρίσκεις πάλι τη χαρά και τη δημιουργικότητα στη ζωή σου! Το Νοέμβριο θα κάνεις κάποια μετακίνηση, θα βρεθείς με ανθρώπους που είχες καιρό να συναντήσεις και θα κάνεις νέες γνωριμίες. Το ατού του μήνα είναι η επικοινωνία και η κοινωνικότητα, που θα σου δώσουν τη δύναμη να κάνεις νέα ξεκινήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ξεκινά ένας μήνας γεμάτος φλερτ και ερωτικό παιχνίδι! Το Νοέμβριο αποφασίζεις να το ρίξεις έξω και να διασκεδάσεις παρέα με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Θα υπάρξουν μηνύματα, ειδήσεις και συναντήσεις που θα εξάψουν το ερωτικό σου ενδιαφέρον. Αν είσαι σε σχέση, μπορείς μέσα από τις συζητήσεις με το ταίρι σου να βρεις τη χρυσή τομή, που θα βοηθήσει στην επίλυση των μεταξύ σας προβλημάτων. Αν δεν έχεις σχέση, θα υπάρξουν γνωριμίες, όμως για την ώρα δεν φαίνεται να ξεκινά κάτι σταθερό στην αισθηματική σου ζωή.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Το Νοέμβριο έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με σημαντικούς ανθρώπους, που θα σου δώσουν τις ιδέες και το ερέθισμα να επεκτείνεις τη δουλειά σου. Οι συμφωνίες και οι συζητήσεις επαγγελματικού περιεχομένου θα στεφθούν με επιτυχία. Στα οικονομικά σου, ο μήνας σου δίνει την ευκαιρία να τακτοποιήσεις με άνεση υποχρεώσεις και εκκρεμότητες.ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 3

Ο Νοέμβριος είναι ιδανικός για να αφοσιωθείς στις πρακτικές υποθέσεις της ζωής σου, δηλαδή στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου! Αυτόν το μήνα θα ολοκληρώσεις ό,τι είχες αφήσει στη μέση τους περασμένους μήνες, δίνοντας έμφαση στις λεπτομέρειες. Θα υπάρξουν στιγμές που θα αντιμετωπίσεις τα επακόλουθα των επιλογών του παρελθόντος και θα αναγκαστείς διεξοδικά να βρεις καθοριστικές λύσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η δέσμευση και η σταθερότητα θα επιτευχθούν αυτόν το μήνα, αρκεί πραγματικά να το θελήσεις. Η σχέση σου μπορεί τώρα να πάρει μία πιο σοβαρή μορφή και θα δεις ότι ο σύντροφός σου βλέπει πιο σοβαρά το μέλλον του δεσμού σας. Αν δεν έχεις σχέση, τότε θα υπάρξει μία προσέγγιση από ένα άτομο που ήδη το γνωρίζεις, με το οποίο θα σκεφτείς να δημιουργήσεις κάτι πιο μόνιμο και σοβαρό!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο Νοέμβριος έχει αρκετές υποχρεώσεις, τόσο στα επαγγελματικά όσο και τα οικονομικά σου. Η περίοδος ανεμελιάς έφτασε στο τέλος της και εσύ τώρα αναγκάζεσαι να σηκώσεις μανίκια και να δουλέψεις σκληρά προκειμένου να διατηρήσεις ό,τι έχεις, αλλά και να αποκτήσεις και κάτι περισσότερο. Δείξε υπομονή και κάνε ένα καλό πρόγραμμα, γιατί οι απαιτήσεις του μήνα θα είναι αρκετές!ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 4
Έχεις ανάγκη από μία αλλαγή και αυτόν το Νοέμβριο πραγματικά θα την έχεις! Ο μήνας σου χαρίζει την τόλμη, τον ενθουσιασμό και τις δραστηριότητες που θα σε κάνουν να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα. Μπορεί να δεχτείς ένα τηλεφώνημα-έκπληξη από άτομο με το οποίο είχες καιρό να έρθεις σε επικοινωνία. Το σίγουρο είναι ότι θα συμβούν ξαφνικά γεγονότα, που θα σε κάνουν να βρεις και πάλι το χαμόγελό σου!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Με σκαμπανεβάσματα θα είναι τα αισθηματικά σου αυτόν το Νοέμβριο! Τη μία στιγμή μπορεί να συμβαίνει ένα πολύ ευχάριστο γεγονός που δεν το περιμένεις, την άλλη όμως θα δημιουργούνται παρεξηγήσεις και καβγαδάκια, τα οποία δεν θα μπορείς εύκολα να αποφύγεις. Η ερωτική ένταση είναι δεδομένη, οι στιγμές που θα ζήσεις θα είναι μοναδικές, όμως η ισορροπία στην αισθηματική σου ζωή δεν μπορεί να επιτευχθεί ακόμα, τουλάχιστον μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σου και σου χαρίζουν τη δημιουργικότητα, που είναι απαραίτητη για να κάνεις τις απαιτούμενες αλλαγές στα επαγγελματικά σου! Τα οικονομικά σου πηγαίνουν καλύτερα συγκριτικά με τους περασμένους μήνες, όμως είναι πολύ πιθανό να χάσεις τον έλεγχό τους και να παρασυρθείς σε έκτακτα έξοδα.ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 5
Κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου θα δοθείς απόλυτα στις προσωπικές σου σχέσεις, στους φίλους και στην οικογένεια, που αποτελούν το σταθερό σου λιμάνι. Κάποιο άτομο που αγαπάς θα χρειαστεί τη βοήθεια και την υποστήριξή σου και εσύ θα κάνεις τα πάντα για να του σταθείς. Αρκετές φορές θα αφήσεις στην άκρη τις δικές σου ανάγκες, παραμελώντας τον εαυτό σου και δείχνοντας αφοσίωση στα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ισχυρό θα είναι το αίσθημα ότι δίνεις πολύ περισσότερα απ’ όσα παίρνεις στον τομέα των ερωτικών σου! Θα νιώσεις, με λίγα λόγια, ότι είσαι το θύμα μίας ερωτικής κατάστασης που βιώνεις και θα νιώσεις προσωρινή απογοήτευση. Θα χρειαστεί να σκεφτείς τα υπέρ και τα κατά μίας σχέσης ή γνωριμίας και να πάρεις κάποιες αποφάσεις, οι οποίες και θα παρθούν αναγκαστικά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Το Νοέμβριο θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις διπλωματικά κάποιες καταστάσεις στα επαγγελματικά σου, υπολογίζοντας περισσότερο το συμφέρον σου. Θα υπάρξουν κακοθελητές που θα σε προσεγγίσουν προκειμένου να σε δελεάσουν με ψεύτικες υποσχέσεις, επαγγελματικές αλλά και οικονομικές. Δείξε εγκράτεια και καχυποψία, γιατί τίποτα δεν θα είναι τόσο ωραίο όσο θα φαίνεται.ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 6
Ποιος είμαι, που πάω, τι θέλω για το μέλλον μου… Αυτά είναι τα βασικά ερωτήματα που θα κληθείς να απαντήσεις αυτόν το Νοέμβριο. Φαίνεται ότι κάτι ολοκληρώνεται σε αυτήν τη φάση της ζωής σου για να κάνεις μία νέα αρχή και αυτό το μεταβατικό στάδιο σε προβληματίζει και σε κάνει να αισθάνεσαι άβολα. Θα έχεις περισσότερη ανάγκη από χρόνο για να τα βρεις με τον εαυτό σου, να κατανοήσεις τις ανάγκες σου και να ξεπεράσεις καταστάσεις του παρελθόντος που σε προβληματίζουν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Έχεις ανάγκη από χρόνο και χώρο προκειμένου να μετρήσεις κάποια πράγματα και να σκεφτείς ποια θέλεις να είναι η εξέλιξη μίας ερωτικής ιστορίας. Αυτόν το μήνα σε προβληματίζει μία σχέση ή μία γνωριμία και δεν ξέρεις τι να κάνεις ή παγώνεις με κάποιον τρόπο συναισθηματικά. Θα υπάρξουν στιγμές που μπορεί να νιώσεις μοναξιά και απογοήτευση, όμως αυτά τα δυσάρεστα συναισθήματα θα κρατήσουν λίγο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου δεν σε απασχολούν έντονα αυτόν το μήνα και το πιο πιθανό είναι να τα παραμελήσεις. Αυτό δεν θα συμβεί επειδή δεν θα υπάρχει εργασία ή επειδή θα έχεις λύσει τις οικονομικές σου υποθέσεις, αλλά επειδή υπάρχουν κάποιες προσωπικές σου υποθέσεις, που απορροφούν το ενδιαφέρον σου. Δώσε προσοχή και δείξε συνέπεια στα σοβαρά επαγγελματικά σου θέματα για να μην αφήσεις τις εκκρεμότητες να σε πνίξουν.ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 7

Ο Νοέμβριος σου χαρίζει το αίσθημα της κατάκτησης και της ολοκλήρωσης, αφού μία σημαντική επιτυχία θα γεμίσει τόσο την καρδιά σου, όσο και το πορτοφόλι σου! Αυτόν το μήνα θα δραστηριοποιηθείς έντονα στα επαγγελματικά σου και θα έχεις σημαντική οικονομική ανταμοιβή. Θα κατακτήσεις στόχους και θα γευτείς την απόλυτη πληρότητα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο ερωτισμός σου βρίσκεται στο ζενίθ του, το πάθος σε κατακλύζει και σε παρασύρει να εκφραστείς και να τα δώσεις όλα για το άτομο που ποθείς. Θα ζήσεις έντονες στιγμές με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, όμως η ζήλια και η ένταση θα ανατρέπουν αρκετές στιγμές το όμορφο ερωτικό σκηνικό. Αν δεν έχεις σχέση, τότε θα παρουσιαστεί ένα άτομο που θα σου ξυπνήσει έντονα ερωτικά ένστικτα, αλλά δεν θα μπορεί να σου προσφέρει τη σταθερότητα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο Νοέμβριος είναι ο ιδανικός μήνας για να έχεις σημαντικές επιτυχίες στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου. Μία προαγωγή ή μία αύξηση στα οικονομικά σου, θα σου δώσουν μεγάλη χαρά και ικανοποίηση. Επιπλέον, αυτόν το μήνα θα κάνεις και κάποια σημαντική οικονομική επένδυση που θα σε ευνοήσει μελλοντικά.ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 8

Το Νοέμβριο θα έχεις αρκετά συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, καθώς θα αναγκαστείς να αφήσεις πίσω σου μία παλιά εποχή και να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου. Στην πορεία του μήνα θα αναλάβεις νέες ευθύνες, θα μπούνε νέοι άνθρωποι στη ζωή σου και θα σου δοθούν σημαντικές απαντήσεις για υποθέσεις που σε προβλημάτιζαν στο παρελθόν. Κάποιες σχέσεις σου (φιλικές ή οικογενειακές) θα δοκιμαστούν!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Κάνοντας τον απολογισμό της αισθηματικής σου ζωής, θα καταλήξεις σε κάποια συμπεράσματα σχετικά με τα συναισθήματα που σε συνδέουν με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Θα πάρεις αποφάσεις για την εξέλιξη της σχέσης σας, που θα σε κάνουν να νιώσεις όμορφα. Παράλληλα θα υπάρξουν εξελίξεις που θα δώσουν τέλος στο πικρό ερωτικό παρελθόν, γεγονός που θα σε κάνει να νιώσεις ανακούφιση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο μήνας δεν είναι ιδανικός για να κάνεις ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, αλλά για να κλείσεις εκκρεμότητες στα επαγγελματικά και στα οικονομικά. Κάποια συνεργασία σου θα λάβει τέλος, γεγονός που θα σε απογοητεύσει, αλλά δεν θα έχει δυσάρεστο αντίκτυπο για σένα. Στα οικονομικά σου, δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να κάνεις μία σπουδαία αγορά ή μία νέα επένδυση.ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 9
Έφτασε η στιγμή να ανανεωθείς, να πάρεις πρωτοβουλίες και να δραστηριοποιηθείς σε νέους κύκλους, που θα σε βοηθήσουν να κάνεις μία νέα αρχή στη ζωή σου. Αυτόν το Νοέμβριο αλλάζεις εμφανισιακά και ψυχολογικά, ενώ γίνονται και ανακατατάξεις στους βασικούς τομείς της ζωής σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η αισθηματική σου ζωή αυτόν το μήνα μεταμορφώνεται, βελτιώνεται και σου προσφέρει δυνατές στιγμές! Ένα νέο πρόσωπο μπαίνει στη ζωή σου και σου προσφέρει όλα όσα σου είχαν λείψει. Όσο για σένα που έχεις ήδη κάποια σχέση, έχεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με το σύντροφό σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μία νέα επαγγελματική πρόταση θα είναι η δυνατή σου ευκαιρία να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, που μέσα στους επόμενους μήνες θα σου φέρει και οικονομικά έσοδα. Ο Νοέμβριος είναι ευνοϊκός μήνας για νέες συνεργασίες, αλλά και για να προχωρήσουν κάποια επαγγελματικά σχέδια, τα οποία ήταν στα σκαριά εδώ και καιρό.


Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Πες τη γνώμη σου

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...

Top 10