Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 26/9/2017

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή σου διάθεση δεν αναμένεται να είναι και η καλύτερη. Ίσως κάποια πράγματα να μην μπορείς να τα δεις θετικά και για αυτό καλύτερα να μην ασχοληθείς με προβλήματα που θέλουν αποφασιστικές λύσεις. Φρόντισε να μην γεμίσεις το πρόγραμμά σου με πολλές δραστηριότητες, έτσι ώστε να διατηρήσεις τον έλεγχο και μαζί με αυτό την εσωτερική σου ισορροπία. Ειδάλλως, ο εκνευρισμός θα σε κυριεύσει με αποτέλεσμα να μην σε αφήνει να λειτουργήσεις λογικά και αποτελεσματικά.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να έχεις μια ήρεμη ημέρα, αρκεί να καταφέρεις να κρατήσεις μακριά από τη σχέση σου το άγχος που σου δημιουργεί η καθημερινότητα. Ο παρορμητισμός που θα νιώθεις καλό είναι να τον διοχετεύσεις σε πράξεις που θα προσφέρουν εκτόνωση και χαλάρωση, αντί να τον εκφράσεις με λόγια. Τότε ίσως υπάρξουν παρεξηγήσεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου ασχολήσου με την διευθέτηση τον εκκρεμοτήτων από το παρελθόν. Προς το παρόν δεν είσαι σε θέση να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που θα σε οδηγήσουν σε αλλαγές στην εργασία σου. Στα οικονομικά σου μην κινηθείς παρακινδυνευμένα. Συνέχισε την καλή πορεία διατηρώντας τον έλεγχο.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη και τον Ποσειδώνα, ενισχύουν την ανησυχία σου και σε κάνουν πιο ανυπόμονο και νευρικό. Για το λόγο αυτό, σήμερα μπορείς να αφήσεις για λίγο στην άκρη όλες εκείνες τις υποθέσεις που νιώθεις να σε πιέζουν ασφυκτικά. Όσο και να πιεστείς δεν θα μπορέσεις να βρεις τις σωστές λύσεις. Για αυτό, προτίμησε να περάσεις πιο χαλαρές στιγμές, να πας μια βόλτα με φίλους, να κάνεις έναν περίπατο με τον κολλητό σου ή ακόμη και να δεις μια ταινία που θα σε κάνει να χαλαρώσεις και να εκτονώσεις την ένταση.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός. Το τεταμένο κλίμα που δημιουργεί η θέση των πλανητών δε σε αφήνει να σκεφτείς καθαρά και ίσως κάποιες φορές να ξεφεύγεις από την πραγματικότητα. Για το λόγο αυτό, φρόντισε να κρατήσεις τον εαυτό σου υπό έλεγχο και να βρεις τρόπους να περάσεις πιο διασκεδαστικά με τον σύντροφό σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, καλό είναι να αποφύγεις τις επαφές και τις συζητήσεις που σχετίζονται με τα μελλοντικά σου σχέδια. Η στιγμή δεν είναι κατάλληλη για να πάρεις αποφάσεις και να κλείσεις συμφωνίες. Στα οικονομικά, φρόντισε να μην πετάς στα σύννεφα κάνοντας έξοδα που δεν μπορεί να καλύψει η τσέπη σου.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα είναι μια μέρα που η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη και τον Ποσειδώνα σε δυσκολεύει αρκετά σε καταστάσεις που απαιτούν καθαρό μυαλό. Καλό είναι να μην ασχοληθείς με θέματα σπιτιού ή επαγγελματικά που χρειάζονται κριτική ικανότητα για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Πρόσεξε τον τρόπο που εκφράζεσαι και φρόντισε να διατηρείς μια προσγειωμένη άποψη για τα πράγματα γύρω σου. Δεν είναι απίθανο να πέσεις σε σφάλμα ή κακή εκτίμηση της πραγματικότητας. Εύκολα μπορούν να δημιουργηθούν αυταπάτες.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, ο σύντροφός σου έχει ανάγκη από χαλάρωση και ξεκούραση. Για το λόγο αυτό καλό είναι να οργανώσεις την ημέρα σας ή τη βραδιά σας με τέτοιον τρόπο, ώστε να έχετε μαζί ποιοτικό, διασκεδαστικό χρόνο. Άφησε την άκρη ό,τι σου προκαλεί εκνευρισμό και άγχος και μην μπαίνει σε διαδικασία να υπεραναλύσεις ό,τι νιώθεις.

Επαγγελματικές
Η πίεση που νιώθεις γενικότερα, υπάρχει και στα επαγγελματικά σου. Δεν σε αφήνει να σκεφτείς καθαρά και να λάβεις αποφάσεις, έτσι ώστε να ανταπεξέλθεις όπως πρέπει στις υποχρεώσεις σου. Για αυτό, θα χρειαστεί να προσπαθήσεις διπλά για να παραμείνεις συγκεντρωμένος. Στα οικονομικά απόφυγε όσο μπορείς συμφωνίες και υπογραφές.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα η ημέρα δεν ξεκινάει με τους καλύτερους οιωνούς και μάλιστα δεν αναμένεται να εξελιχθεί και με τον καλύτερο τρόπο. Η ψυχολογία σου είναι επιβαρυμένη, εξαιτίας της δύσκολης όψης της Σελήνης με τον Άρη και τον Ποσειδώνα. Είσαι παρορμητικός με αποτέλεσμα να μην σκέφτεσαι σωστά και να παίρνεις αποφάσεις που δεν αναμένονται και οι καλύτερες. Καλό είναι να ασχοληθείς με πράγματα που θα σε κάνουν να χαλαρώσεις με αγαπημένα πρόσωπα.

Αισθηματικές
Υπάρχουν πράγματα που σε ενοχλούν στη σχέση σου ή στη συμπεριφορά του συντρόφου σου; Προτίμησε να μιλήσεις ειλικρινά και σε ήρεμους τόνους, αντί να επιλέγεις την κατά μέτωπο επίθεση που το πιθανότερο είναι να οδηγήσει σε ένταση και διαπληκτισμούς. Αν είσαι μόνος, προγραμμάτισε κάτι χαλαρό για το βράδυ.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, καλά θα κάνεις να μην λειτουργείς αυθόρμητα σήμερα. Σκέψου καλά προτού ενεργήσεις, γιατί δεν θα είναι δύσκολο να πεις παράλογα πράγματα. Για να μην χάσεις, λοιπόν, το κύρος σου φρόντισε να προστατεύσεις τον εαυτό σου από τον παρορμητισμό σου. Ακόμη και στα οικονομικά σου, καλό είναι να μην αφεθείς σε σπατάλες.

Λέων
Αγαπητέ Λέων, σήμερα καλά θα κάνεις να είσαι λίγο περισσότερο προσεκτικός. Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη και τον Ποσειδώνα, γεννάει μέσα σου αισθήματα παρορμητικά και για αυτό κρίνεται απαραίτητο να κινείσαι αργά και σταθερά προκειμένου να αποφύγεις τα λάθη. Τα ζητήματα της ημέρας που θα απαιτήσουν από εσένα να βρεις λύσεις ίσως σου προκαλέσουν άγχος ή ακόμη και κατάθλιψη, για αυτό κράτησε τις ισορροπίες όσο μπορείς και επαναπρογραμμάτισε ό,τι είναι δυνατόν για άλλη στιγμή που θα είσαι σε θέση να τα διαχειριστείς.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή δεν θα μείνει ανεπηρέαστη από τη γενικότερη ανησυχία που υπάρχει. Για αυτό, κράτησε τη συμβουλή αυτή και φρόντισε να χειριστείς σωστά την ορμητικότητα των συναισθημάτων σου. Ακόμη και αν νιώθεις να πνίγεσαι δεν ωφελεί να επιτίθεσαι στον σύντροφό σου. Προτίμησε τον δρόμο της επικοινωνίας με ειλικρίνεια για να νιώσεις και εσύ πιο ήρεμος.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις όλη σου την προσοχή για να καταφέρεις να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων. Το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί σύγχυση στο μυαλό και δεν θα είναι εύκολο να λάβεις σωστές αποφάσεις. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να κινηθείς σύμφωνα με τον προγραμματισμό σου και άφησε τα ρίσκα για άλλη στιγμή που θα σε ευνοεί η τύχη σου.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα αναμένεται μια ημέρα με αρκετές δυσκολίες, όχι τόσο εξαιτίας των γεγονότων, όσο της δικής σου ψυχολογικής κατάστασης. Θα είναι πιο εύκολο να νιώσεις εκνευρισμό και άγχος, επομένως καλό είναι να μην ασχοληθείς με ζητήματα που χρειάζονται υπομονή και καθαρή σκέψη. Οργάνωσε την ημέρα σου, ώστε να βρεις χρόνο για εσένα, να κάνεις πράγματα που θα σε ξεκουράσουν και θα σε κάνουν να εκτονώσεις την ένταση που νιώθεις.

Αισθηματικές
Η εσωτερική σου αναστάτωση σε κάνει να αποξενώνεσαι από τον σύντροφό σου, καθώς αναζητάς στιγμές ηρεμίας μακριά από ό,τι σε επιφορτίζει συναισθηματικά. Ωστόσο, θα πρέπει να εντοπίσεις τί είναι αυτό που πραγματικά σε ενοχλεί και να το πεις στον σύντροφό σου που είναι διατεθειμένος να σε στηρίξει με κάθε τρόπο.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, μπορείς να συμβουλευτείς ένα πρόσωπο που εμπιστεύεσαι για να σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις με τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις στην εργασία σου. Η επικοινωνία με τους γύρω σου δεν θα είναι αυτή που θέλεις για αυτό φρόντισε να είσαι λακωνικός και συγκεκριμένος. Στα οικονομικά σου θα χρειαστεί να κάνεις μια αξιολόγηση προτού κάνεις τα επόμενα βήματα.

Ζυγός
Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη και τον Ποσειδώνα, το κλίμα είναι λίγο επιφορτισμένο και νιώθεις τις δυνάμεις σου να σε εγκαταλείπουν, φίλε Ζυγέ. Η περίοδος δεν είναι καλή για να δώσεις λύση σε προβλήματα που σε απασχολούν, καθώς η ικανότητά σου να διαχειρίζεσαι το θυμό και το άγχος είναι μειωμένη. Καλό είναι να βρεις χρόνο για προσωπική ανάπαυλα, έτσι ώστε να βάλεις σε μια σειρά τις σκέψεις και τα θέλω σου. Πρόσωπα του οικογενειακού σου κύκλου θα βρίσκονται κοντά σου, για αυτό μην τους κλείνεις την πόρτα στην προσπάθειά τους να σε βοηθήσουν.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου δε νιώθεις ιδιαίτερη αυτοπεποίθηση και αυτό σε οδηγεί σε παρακινδυνευμένες σκέψεις. Η σύγχυση του μυαλού σου σε αποτρέπει από το να σκεφτείς λογικά και αυτό έχει συνέπειες στον σύντροφό σου. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να βρεις τον τρόπο να διαχειριστείς το μπέρδεμα που νιώθεις με τη βοήθεια του αγαπημένου σου.

Επαγγελματικές
Τα προβλήματα που υπάρχουν στην εργασία σου απαιτούν μια στάση πιο ψύχραιμη σήμερα, προκειμένου να βρεις τις σωστές λύσεις και να ανταπεξέλθεις ικανοποιητικά. Στα οικονομικά, φαίνεται πως έχεις βγει εκτός πλάνου, για αυτό συγκεντρώσου και περιόρισε τις παρορμητικές κινήσεις.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, η ημέρα θα είναι λίγο δύσκολη καθώς η δύσκολη όψη της Σελήνης με τον Άρη και τον Ποσειδώνα δημιουργεί ένα σύννεφο στο μυαλό σου που δεν σε αφήνει να σκεφτείς καθαρά ή να δεις τα πράγματα ως έχουν. Για το λόγο αυτό, απόφυγε όσο είναι δυνατόν να ασχοληθείς με σοβαρές υποθέσεις που χρειάζονται σημαντικές αποφάσεις από πλευράς σου. Βάλε ένα πρόγραμμα γενικότερα και προσπάθησε να είσαι – όσο το δυνατόν- πιο συνεπής σε αυτό. Απόφυγε την εσωτερική αναζήτηση καθώς το πιθανότερο είναι να περιπλέξει τα πράγματα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά, μπορείς να βρεις το καταφύγιο που χρειάζεσαι για να ηρεμήσεις στο πλευρό του αγαπημένου σου. Μπορεί να νιώθεις μια ανησυχία και κάτι να σε εμποδίζει να χαλαρώσεις, αλλά με λίγη προσπάθεια και τη στήριξη του συντρόφου σου μπορεί η ημέρα να κλείσει όμορφα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, φρόντισε να κρατήσεις χαμηλό προφίλ και να μην εμπλέκεσαι σε υποθέσεις που δε σε αφορούν άμεσα. Καλύτερα να περιορίσεις τις συζητήσεις και να επικεντρωθείς στο εκτελεστικό κομμάτι των αρμοδιοτήτων σου. Στα οικονομικά, φρόντισε να μείνεις εγκρατής προς το παρόν. Δεν είναι στιγμή για μεγάλα σχέδια.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα θα βλέπεις τα πράγματα λίγο διαφορετικά από ό,τι συνήθως. Δεν είσαι σε θέση να εμπιστευτείς το ένστικτό σου, καθώς η σύγχυση που φέρνει το πλανητικό σκηνικό δε σε αφήνει να δεις τα πράγματα καθαρά. Εσωτερικά νιώθεις μια ανησυχία, μια ένταση που εκφράζεται σε κάθε πτυχή της συμπεριφοράς σου. Φρόντισε να κρατήσεις τις ισορροπίες και να μην μεταφέρεις όλο σου τον αρνητισμό στους φίλους, στην οικογένεια και τους συνεργάτες. Καλύτερα διατήρησε αποστάσεις ασφαλείας.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, κάνε εσύ την επιλογή σχετικά με τον τρόπο που θα περάσει η ημέρα. Η πρώτη επιλογή είναι να αφήσεις να σε καταπιεί το αρνητικό συναίσθημα. Η δεύτερη είναι να τα αφήσεις όλα στην άκρη και να περάσεις όμορφα και διασκεδαστικά με το ταίρι σου, χωρίς πολύπλοκες συζητήσεις και υπεραναλύσεις.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου σήμερα μπορείς να ανταπεξέλθεις πολύ καλά, αρκεί να κάνεις τις ανασφάλειές σου στην άκρη. Με τον τρόπο αυτό θα καταφέρεις να διατηρήσεις τον έλεγχο των καταστάσεων και να φτάσεις στο στόχο σου. Στα οικονομικά, προσπάθησε να αποφύγεις τα πολλά έξοδα κάνοντας έναν καλό προγραμματισμό.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα θα πρέπει να επιστρατεύσεις την αυτοπεποίθηση και την εμπειρία σου για να διατηρήσεις τον έλεγχο των καταστάσεων. Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη και τον Ποσειδώνα σε κάνει να χάνεις το συνειρμό σου με αποτέλεσμα να θολώνεις και να οδηγείσαι σε αβάσιμα αποτελέσματα. Η πραγματικότητα και η ψευδαίσθηση εύκολα μπερδεύονται και θα υπάρξουν στιγμές που δύσκολα θα τις διακρίνεις. Μείνε ψύχραιμος και δυναμικός για να καταφέρεις όσα έχεις στο σημερινό σου πρόγραμμα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου προσπάθησε να διώξεις μακριά τις σκέψεις που σου χαλάνε τη διάθεση. Ο χρόνος που σου απομένει για να αφιερώσεις στον σύντροφό σου είναι περιορισμένος, για αυτό πρέπει να τον αξιοποιήσεις αποτελεσματικά. Προτίμησε να απολαύσεις τις στιγμές, αντί να αναλώνεσαι σε συζητήσεις που εντείνουν την ανησυχία σου.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου, θα πρέπει να αναθεωρήσεις κάποιες σκέψεις σου και να αλλάξεις κάτι στην τακτική σου. Μέχρι τώρα κάτι δεν λειτουργεί καλά και θα πρέπει να το εντοπίσεις για να το διορθώσεις. Στα οικονομικά σου, συνέχισε να κινείσαι με προσοχή, γιατί δεν θα είναι δύσκολο να παρασυρθείς σε σπατάλες.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα καλό είναι να επιστρατεύσεις τη σοφία που κρύβεις μέσα σου για να επιβληθείς στο άγχος και στον εκνευρισμό που σου δημιουργεί το πλανητικό σκηνικό. Δεν είναι η πρώτη φορά που καλείσαι να τα βάλεις με τις χαοτικές σου σκέψεις. Από την άλλη, θα πρέπει να ελέγξεις και τη συμπεριφορά σου που τείνει να γίνεται τοξική. Όλα είναι θέμα διάθεσης, για αυτό φρόντισε να ασχοληθείς με πράγματα που θα σε χαλαρώσουν και θα σου προσφέρουν την πολυπόθητη ισορροπία.

Αισθηματικές
Αξιοποίησε σωστά το χρόνο που διαθέτεις για εσένα και τον σύντροφό σου, κάνοντας πράγματα μαζί του, που θα σε ξεμπλοκάρουν και θα διώξουν την πίεση της ημέρας. Ακόμη και αν είσαι μόνος, μπορείς να περάσεις όμορφες στιγμές παρέα με οικογενειακά πρόσωπα ή φίλους.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σήμερα, καθώς οι κίνδυνοι που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις βρίσκονται μέσα σου. Η δική σου διάθεση θα βάλει τα εμπόδια, οπότε μόνο εσύ μπορείς να τα εξαφανίσεις. Στα οικονομικά, ο προϋπολογισμός σου φαίνεται να έχει πέσει έξω, για αυτό σταμάτα εδώ τις σπατάλες, έτσι ώστε να ορθοποδήσεις.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, τη σημερινή ημέρα θα νιώθεις πιο ευαίσθητος και ευάλωτος στις πράξεις και στα λόγια των γύρω σου. Το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί σύγχυση στα συναισθήματά σου, με αποτέλεσμα να δυσκολεύεσαι να ξεχωρίσεις την αλήθεια από το ψέμα. Καμιά φορά η λαχτάρα σου για κάποια πράγματα σε κάνει να αντιλαμβάνεσαι την πραγματικότητα με έναν δικό σου τρόπο. Κινήσου ορθολογικά και μην αφήνεις τα «θέλω» σου να σε οδηγούν σε δύσβατα μονοπάτια.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα πρέπει να διατηρήσεις την απόσταση που θα σε κάνει να νιώθεις αρμονία και ηρεμία. Ακόμη και αν υπάρχουν προβλήματα φρόντισε να τα διαχειριστείς με ήπιους τόνους χωρίς να τραβάς τα πράγματα στα άκρα. Και μόνος να είσαι, μην αφήνεις την απογοήτευση να σου επιβάλλεται.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά η ημέρα αναμένεται να έχει αρκετά εμπόδια και αυτά θα οφείλονται ως επί το πλείστον στη δική σου ανασφάλεια. Η πίεση που προέρχεται από την ανησυχία σου σε κάνει παρορμητικό. Πάρε βαθιά ανάσα και βρες το χρόνο για να σκεφτείς χωρίς παρεμβολές. Στα οικονομικά, μην αφήνεις την κακή σου διάθεση να σε παρασύρει σε υπερβολικά έξοδα.

Read More

And More