Πίσω στην κορυφή της σελίδας
03.02.2014 | 22:52

ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ: Βρες τον αριθμό σου και μάθε πως θα είναι ο Φεβρουάριος για σένα

ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ: Βρες τον αριθμό σου και μάθε πως θα είναι ο Φεβρουάριος για σένα
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Ο Φεβρουάριος ξεκινά με την επιθυμία μας να κάνουμε έναν απολογισμό της ζωής και των πράξεών μας, να παραδειγματιστούμε από τα λάθη του παρελθόντος, να ολοκληρώσουμε τις καταστάσεις που δεν εξελίσσονται και στη συνέχεια να θέσουμε νέα πλάνα στη ζωή μας… Η εποχή λοιπόν μας δίνει το μήνυμα ότι πρέπει να κλείσουμε τους λογαριασμούς του παρελθόντος προκειμένου στη συνέχεια να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα…

ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ...


Αριθμός του Φεβρουαρίου: 9
Ο αριθμός 9 που προκύπτει αριθμολογικά από το άθροισμα του μήνα και τους έτους φανερώνει ότι ο Φεβρουάριος θα είναι ένας μήνας ευαισθησίας, συμπόνιας, κατανόησης, τρυφερότητας αλλά και επαναπροσδιορισμού σχέσεων και καταστάσεων που μας προβλημάτισαν στο παρελθόν! Θα θελήσουμε να αποτραβηχτούμε λίγο από τη συνηθισμένη ένταση της ρουτίνας, θα έχουμε την ανάγκη να σκεφτούμε και να επανεξετάσουμε ζητήματα που για εμάς είναι σημαντικά.

Στον τομέα των προσωπικών και αισθηματικών σχέσεων, αυτόν το μήνα θα προκύψουν αρκετές επανασυνδέσεις ερωτικών σχέσεων! Πολλοί θα θελήσουν να βρεθούν και πάλι στη ζεστή αγκαλιά ενός έρωτα που πέρασε από τη ζωή τους και σημάδεψε την ψυχή τους με τρόπο ξεχωριστό. Στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις θα υπάρξει αποκατάσταση του κλίματος και πολλά ζευγάρια θα καταφέρουν να ξεπεράσουν σημαντικά εμπόδια, θέτοντας νέα, κοινά πλάνα για το μέλλον τους!

Στον τομέα της καριέρας και των οικονομικών, ο Φεβρουάριος δίνει την ευκαιρία εύρεσης λύσεων και ευνοεί ιδιαίτερα τη δημιουργική δραστηριότητα. Νέες, πρωτότυπες ιδέες θα βοηθήσουν αρκετούς ανθρώπους να ξεφύγουν από το αδιέξοδο που ζούνε. Επιπλέον αυτόν το μήνα αρκετοί θα καταφέρουν να διώξουν από την πλάτη τους κάποια σημαντικά χρέη και υποχρεώσεις που τους βάραιναν μέχρι σήμερα!


ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ ΑΡΙΘΜΟ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΠΡΟΣΘΕΣΗ
Για να βρεις τον προσωπικό αριθμό του Ήλιου σου, αρκεί να προσθέσεις τα ψηφία της ημέρας και του μήνα που γεννήθηκες. Αν το άθροισμα που προκύπτει είναι διψήφιο, τότε πρόσθεσε τα δύο ψηφία για να προκύψει μονοψήφιος αριθμός.

Παράδειγμα: Ημερομηνία γέννησης 29 Δεκεμβρίου (δηλαδή 29/12)
Προσθέτουμε την μέρα και τον μήνα γέννησης: 2+9+1+2=14
Προέκυψε διψήφιος αριθμός, οπότε προσθέτουμε τα δύο ψηφία 1+4=5

Ο προσωπικός γενέθλιος αριθμός για το άτομο που γεννήθηκε 29/12 είναι το 5.Προσωπικός αριθμός 1
Οι ταχύτητες ανεβαίνουν και πλέον αρχίζουν όλοι οι τομείς της ζωής σου να εξελίσσονται σε πολύ πιο γρήγορους ρυθμούς! Σε αντίθεση με τον περασμένο μήνα, τον Φεβρουάριο έχεις πολύ ενεργητικότητα αλλά και ενθουσιασμό. Πολλές φορές όμως θα σε διακρίνει η ανυπομονησία, αλλά και η βιασύνη για αυτό χρειάζεται να προσέξεις πολύ τις αποφάσεις σου. Πολλές φορές θα νιώσεις ότι ο χρόνος λειτουργεί υπέρ σου και σου τα φέρνει ακριβώς όπως θέλεις, άλλες στιγμές όμως θα αισθάνεσαι σαν να σου τραβούν το χαλί κάτω από τα πόδια σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο μήνας των προκλήσεων είναι ο Φεβρουάριος για τον τομέα του έρωτα και των σχέσεων. Θα υπάρξουν αλλαγές, εκπλήξεις και επαναπροσδιορισμοί στα αισθηματικά σου και πολύ γρήγορα θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις και θα θελήσεις να ανοίξεις μία ολοκαίνουρια σελίδα στη ζωή σου. Η συμβουλή μας όμως για αυτόν το μήνα είναι να μην βιαστείς να κάνεις ανατροπές ή ραγδαίες αλλαγές που μπορεί στη συνέχεια να σου κοστίσουν!

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αυτόν το μήνα παίρνεις την απόφαση να βγεις από το καβούκι σου, να διεκδικήσεις αυτά που σου αξίζουν και αυτά που θέλεις να πετύχεις. Η κατάσταση είναι πλέον στα χέρια σου και έχεις το σθένος να παλέψεις για ένα καλύτερο αύριο. Αυτόν το μήνα θα προκύψουν νέες επαγγελματικές συνεργασίες που θα σε ενθουσιάσουν και θα σου ανοίξουν έναν νέο κύκλο στην καριέρα σου. Όσο για τα οικονομικά σου, μπορείς να βρεις τρόπο να τα βελτιώσεις, αρκεί να μην κάνεις μεγάλα ρίσκα!Προσωπικός αριθμός 2
Το ενδιαφέρον σου θα στραφεί αυτόν το Φεβρουάριο στην καριέρα σου, αλλά και στις προσωπικές σου σχέσεις. Σε αυτούς τους τομείς θα θελήσεις να βρεις λύσεις και να επεκταθείς, θα θελήσεις να βάλεις γερές βάσεις. Η διαίσθησή σου θα είναι το ισχυρό όπλο σου για αυτόν το μήνα και τα γλαφυρά όνειρα που θα δεις, θα σου δίνουν σημαντικά μηνύματα για τη ζωή σου και για τις αλλαγές που θα δεχθείς. Επιπλέον, πρόσεξε περισσότερο τα λόγια και τα κουτσομπολιά, γιατί μπορεί να προκύψουν μπερδέματα στο κοινωνικό σου περιβάλλον.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Μήνας ρομαντισμού, ζεστασιάς και τρυφερότητας είναι ο Φεβρουάριος για σένα. Θα αναγνωρίσεις τα λάθη σου, θα μπεις στη θέση του ατόμου που σε ενδιαφέρει, θα δικαιολογήσεις καταστάσεις, θα υποχωρήσεις και θα συμβιβαστείς. Θα αντιληφθείς ότι το νόμισμα έχει δύο όψεις, για το λόγο αυτό θα βάλεις νερό στο κρασί σου και θα εκφράσεις τα συναισθήματά σου για να φέρεις στην αισθηματική σου ζωή και πάλι την αρμονία. Ακόμα κι αν δεν είσαι σε σχέση, αυτόν το μήνα θα καταφέρεις με την γλυκύτητα και τη χαλαρότητά σου να μαγνητίσεις όποιο άτομο βάλεις στο μάτι!

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Σε αυτόν το μήνα της χρονιάς ευνοείσαι ιδιαίτερα στη διαχείριση επαγγελματικών και οικονομικών εκκρεμοτήτων. Θα καταφέρεις να βάλεις σε ένα καλό πλάνο τις υποχρεώσεις σου και θα νιώσεις ανακούφιση για αυτό! Η στάση των γύρω σου μπορεί να γίνει αρκετά προκλητική και απαιτητική και το γεγονός αυτό θα σε πιέσει πολύ τόσο στα οικονομικά όσο και στον τομέα της καριέρας σου. Μη διστάζεις να εκφέρεις τις απόψεις σου αλλά και να υπερασπίζεσαι αυτά που σου ανήκουν.Προσωπικός αριθμός 3
Ο Φεβρουάριος θα σου δώσει πολλές ευκαιρίες για να περάσεις καλά, για να γελάσεις, να ανανεωθείς και για να βρεις και πάλι το κέφι, τη δημιουργικότητα και την αισιοδοξία σου. Αυτός ο μήνας θα σου δώσει μία σημαντική «υπόσχεση» για όλα όσα θα ακολουθήσουν στη ζωή σου. Με λίγα λόγια θα σου δώσει ένα μήνυμα για όλα αυτά που θα έρθουν. Θα ζήσεις έναν από τους πιο κοινωνικούς μήνες της χρονιάς και με την εξωστρεφή συμπεριφορά σου θα έλκεις κοντά σου νέες και παλιές γνωριμίες με τις οποίες θα ζήσεις όμορφες στιγμές.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ένας μήνας γεμάτος από φλερτ και ερωτικό παιχνίδι είναι αυτός ο Φεβρουάριος για σένα. Ξαφνικά μηνύματα, ειδήσεις από εκεί που δεν το περιμένεις και καυτές ερωτικές συναντήσεις θα σε κάνουν να αναβλύζεις σαν ηφαίστειο. Είτε είσαι σε σχέση, είτε βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, αυτός ο μήνας κρύβει όμορφες ερωτικές εκπλήξεις που θα σε αιφνιδιάσουν. Ωστόσο, η σταθερότητα είναι αβέβαιη…

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αυτόν το μήνα θα έχεις νέα σχέδια, νέα πλάνα, προτάσεις, συζητήσεις και συμφωνίες που θα σε βάλουν σε σκέψεις και θα θελήσεις να οργανώσεις όλα αυτά που θέλεις, αλλά και σε συμφέρει να πραγματοποιήσεις. Είναι ένας καλός μήνας για διαπραγματεύσεις οικονομικών και επαγγελματικών ζητημάτων. Ωστόσο, από τον επόμενο μήνα θα μπορείς να δεις σε πραγματική εξέλιξη αυτά που αναμένεις εδώ και καιρό!Προσωπικός αριθμός 4
Από τις αρχές του Φεβρουαρίου αντιλαμβάνεσαι ότι η πρόοδος και η εξέλιξη των βασικών ζητημάτων της ζωής σου εξαρτάται κυρίως από τα δικά σου χέρια. Η δύναμη της θέλησης και η επικέντρωσή σου στις λεπτομέρειες θα σε βοηθήσει αυτό το μήνα να έχεις επιτυχία. Το αρνητικό σημείο του μήνα είναι ότι η στάση σου πολλές φορές θα γίνεται ανυποχώρητη και το πείσμα σου θα είναι μεγάλο, έτσι λοιπόν θα «τεντώσεις» το σκοινί και θα δημιουργήσεις τριβές με τα κοντινά σου πρόσωπα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο Φεβρουάριος δεν είναι και ο πιο ρομαντικός μήνας αυτής της χρονιάς για σένα. Θα προσπαθήσεις να αντιμετωπίσεις τα αισθηματικά σου με έναν τρόπο πιο λογικό και πρακτικό, γιατί δεν θέλεις να πέσεις και πάλι «θύμα»… Θα επιβάλεις τους όρους και τους κανόνες σου και αρκετές στιγμές δεν θα δέχεσαι να συμβιβαστείς με κάτι λιγότερο από αυτό που θέλεις ή που πιστεύεις ότι αξίζεις.

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η περίοδος είναι εξαιρετικά ευνοϊκή για να βελτιώσεις την «εικόνα» σου στα επαγγελματικά σου και για να εδραιώσεις μία καλύτερη οικονομική πορεία. Με λίγα λόγια, θα αποδείξεις την αξία σου, θα επιδείξεις τις ικανότητές σου και θα διαχειριστείς με τον κατάλληλο τρόπο τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου ζητήματα. Μία μικρή οικονομική άνοδος θα σου δώσει ικανοποίηση.Προσωπικός αριθμός 5
Έφτασε η στιγμή να βγεις από το καβούκι σου… Αυτόν το Φεβρουάριο θα είσαι διαρκώς σε κίνηση και οι συνεχόμενες εξελίξεις που θα προκύψουν στη ζωή σου θα σε γεμίσουν με κέφι και ενθουσιασμό. Θα θελήσεις να ταξιδέψεις, να επικοινωνήσεις, να ερωτευτείς, να δράσεις ελεύθερα, δίχως όρια, κανόνες και περιορισμούς. Θα δεχτείς προτάσεις και προσκλήσεις και θα βρεθείς στο επίκεντρο κάθε παρέας, αλλά και κάθε νέας δραστηριότητας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Λένε ότι τα καλύτερα έρχονται όταν δεν τα περιμένεις και αυτόν το μήνα αυτή την έκφραση είναι σίγουρο ότι θα την κατανοήσεις, αλλά και θα τη δηλώσεις. Μία απροσδόκητη εξέλιξη στην αισθηματική σου ζωή θα σε γεμίσει με ενθουσιασμό και θα σου δώσει το ερέθισμα να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα. Είτε έχεις δεσμό, είτε διανύεις μοναχική φάση, οι προοπτικές στα αισθηματικά σου είναι τόσο καλές που θα νιώσεις ότι έφτασε επιτέλους η αναγέννηση στα ερωτικά σου.

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Το μυαλό σου δεν θα είναι και τόσο επικεντρωμένο στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου αυτό το μήνα. Θα θελήσεις να κάνεις ένα μικρό διάλειμμα από τις πιέσεις και τις δεσμεύσεις που είχες δεχτεί και θα το ρίξεις έξω... Δείξε προσοχή όμως, γιατί είναι πολύ πιθανό η στάση σου να είναι ασυνεπής και ανεύθυνη, γεγονός που θα σου κοστίσει! Επιπλέον, ο Φεβρουάριος δεν είναι καλός μήνας για να πάρεις τολμηρά οικονομικά ρίσκα, αλλά και για να συνάψεις μία νέα οικονομική συμφωνία.Προσωπικός αριθμός 6
Θα θελήσεις να βάλεις σε μία τάξη τη ζωή σου αυτόν το Φεβρουάριο και θα λειτουργήσεις αρκετά συγκροτημένα, προκειμένου να φέρεις τα πράγματα στο σημείο που εσύ θέλεις. Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το γεγονός ότι αυτόν το μήνα θα αναθερμάνεις τις ουσιαστικές σχέσεις στη ζωή σου. Θα βρεθείς με τα κοντινά σου πρόσωπα που αγαπάς και θα τους σταθείς και σε προσωπικά τους ζητήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η επιθυμία σου είναι να καταφέρεις να γκρεμίσεις τον τοίχο που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε σένα και στο άτομο που σε ενδιαφέρει. Αυτή η επιθυμία θα γίνει πραγματικότητα αυτόν το Φεβρουάριο. Οι συγκυρίες θα τα φέρουν έτσι, που πραγματικά θα γλυκάνει το κλίμα στην αισθηματική σου ζωή και θα πάρεις σημαντικές απαντήσεις για ερωτήματα που μέχρι τώρα σου δημιουργούσαν ανασφάλειες. Ώρα για αποκατάσταση σχέσεων, λοιπόν!

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι ρυθμοί της καθημερινότητάς σου γίνονται πιεστικοί και απαιτητικοί. Αυτόν το μήνα θα αναλάβεις νέες επαγγελματικές και οικονομικές υποχρεώσεις που θα σου δημιουργήσουν το ισχυρό αίσθημα της ευθύνης, αλλά θα σου προκαλέσουν άγχος και αβεβαιότητα για το μέλλον. Με την προσήλωση που θα έχεις, θα καταφέρεις να βάλεις σε τάξη όλες τις υποχρεώσεις σου. Φρόντισε όμως να αφιερώνεις περισσότερο χρόνο και για τον εαυτό σου, γιατί άθελά σου θα τον παραμελήσεις.Προσωπικός αριθμός 7
Θα αντιμετωπίσεις κατάματα αυτά που μέχρι τώρα δίσταζες. Αυτόν το Φεβρουάριο τίποτα δεν σε σταματά. Αποκτάς δυναμισμό και σκληράδα και συγκεντρώνεσαι αποκλειστικά σε όλα αυτά που σε προβληματίζουν, αναλαμβάνοντας άμεση δράση για να τα αντιμετωπίσεις. Πολλές φορές μπορεί να νιώσεις συναισθηματική φόρτιση και να θελήσεις να απομακρυνθείς για λίγο από τα κοντινά σου πρόσωπα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Έχει φτάσει η κατάλληλη στιγμή για σένα, να σκεφτείς σοβαρά ποιο θέλεις να είναι το μέλλον και η πορεία μίας σχέσης, μίας γνωριμίας ή γενικότερα της αισθηματικής σου ζωής. Αυτόν το μήνα θα πάρεις πολύ σημαντικές αποφάσεις και κάποιες από αυτές θα ξαφνιάσουν απρόσμενα ένα άτομο που είναι πραγματικά κοντά σου. Σε κάθε περίπτωση όμως ο Φεβρουάριος σου δίνει την ευκαιρία να βάλεις σε τάξη τα αισθήματά σου.

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι πόρτες που σου είχαν κλείσει αυτόν το μήνα θα σου ανοίξουν. Τι σημαίνει αυτό; Ότι το Φεβρουάριο μπορείς να κάνεις επαναδιαπραγματεύσεις σε συνεργασίες, αλλά και σε συμφωνίες που είχαν μπλοκαριστεί το τελευταίο διάστημα. Θα καταφέρεις αυτόν το μήνα να αναδείξεις τις ικανότητές σου και να σημειώσεις έστω και μία μικρή άνοδο στα έσοδά σου!Προσωπικός αριθμός 8
Σημαντικές θα είναι οι αποκαλύψεις που θα γίνουν αυτόν το μήνα στη ζωή σου και οι οποίες θα αφορούν στις προσωπικές σου σχέσεις. Κάποια γεγονότα, τα οποία αγνοούσες, τώρα θα τα μάθεις και θα καταφέρεις να ξεμπερδέψεις το κουβάρι που υπάρχει μέσα σου. Από αυτόν το Φεβρουάριο θα ξέρεις τι αξίζει να κρατήσεις κοντά σου, αλλά και τι θα χρειαστεί να απομακρύνεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ό,τι αξίζει να παραμείνει δίπλα σου και στηρίζεται σε γερές βάσεις θα πάρει τώρα μία πιο ουσιαστική και σοβαρή πορεία. Αν όμως, υπάρχει ένας έρωτας που σε ταλαιπωρεί, τότε αυτόν το μήνα θα δημιουργηθεί οριστική ρήξη και απομάκρυνση. Όπως και να έρθουν τα πράγματα για σένα, μέχρι το τέλος του μήνα θα ξέρεις πολύ καλά πού πατάς και πού βρίσκεσαι!

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μεγάλες ανακατατάξεις θα γίνουν στον επαγγελματικό σου τομέα και θα αγχωθείς αρκετά με τις αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν, αλλά και με τις ευθύνες που θα χρειαστεί να αναλάβεις. Στα οικονομικά σου είναι μια καλή ευκαιρία να κάνεις κινήσεις που θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις τα έσοδά σου!Προσωπικός αριθμός 9
Μεταμορφωτικός θα είναι αυτός ο Φλεβάρης για κάθε τομέα της ζωής σου. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι αλλάζεις εσύ τακτική, αλλάζουν οι σκέψεις, τα συναισθήματά σου και οι στόχοι σου. Αυτόν το μήνα είναι πολύ πιθανό να αλλάξεις σπίτι, φίλους, πόλη ή και χώρα. Θα συμβούν γεγονότα που θα σου ανοίξουν τις πόρτες για ένα καλύτερο αύριο. Παράλληλα, τώρα θα αναγκαστείς να αντιμετωπίσεις κατάματα αποφάσεις που πήρες στο παρελθόν σου και οι οποίες εξακολουθούν να σε επηρεάζουν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η συμπόνια, η συμπάθεια ή και η λύπηση δεν είναι αρκετά για να σε κρατήσουν μαζί με έναν άνθρωπο για πάντα. Αυτόν το μήνα θα κάνεις σημαντικές ανακαλύψεις για τον εαυτό σου και θα διαπιστώσεις ότι τα συναισθήματα που τρέφεις για ένα άτομο δεν είναι πια και τόσο σπουδαία. Θα θελήσεις να απομακρυνθείς από μία σχέση ή γνωριμία, προκειμένου να ανοίξεις από τον επόμενο μήνα μία νέα σελίδα στην προσωπική σου ζωή.

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με ομαδικό πνεύμα εργασίας θα καταφέρεις αυτόν το μήνα να σημειώσεις πρόοδο στη δουλειά σου. Θα δεχτείς κάποιες όμορφες επαγγελματικές προτάσεις από άτομα με τα οποία μοιράζεσαι πολύ καλή συνεργασία. Παράλληλα αυτόν το μήνα μπορείς να τακτοποιήσεις κάποιες επαγγελματικές και οικονομικές εκκρεμότητες που σε φόρτωναν με το βάρος των ευθυνών!
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Πες τη γνώμη σου

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...

Top 10