Κάνε restart στο μυαλό σου! Πάρε μαζί σου στη θάλασσα ένα σταυρόλεξο…

Brain Fitness για τις διακοπές…
Όλα αυτά τα διασκεδαστικά παιχνίδια που μπορείς να έχεις μαζί σου στην παραλία θα σε βοηθήσουν να καθαρίσεις το μυαλό σου από τη “θολούρα” όλης της χρονιάς και να επιστρέψεις στην καθημερινότητα “Brand New”! Προκάλεσε τον εγκέφαλό σου λοιπόν με διάφορα παιχνίδια μνήμης ή εγκεφαλικής διεργασίας που θα κάνουν το brain fitness διασκεδαστικό και εποικοδομητικό.
 
– Πάρε ένα σταυρόλεξο και προσκάλεσε όλους τους φίλους να βρείτε τις απαντήσεις
– Αν λατρεύεις τους αριθμούς δοκίμασε ένα sudoku στην παραλία

– Επινόησε διάφορα “παιχνίδια”: όσο περιμένεις τον αγαπημένο σου να βγει από τη θάλασσα, μπορείς να μετρήσεις ως το 100, μετρώντας ανά 3. Κι αν αυτό σου φαίνεται πολύ απλό, δοκίμασε να το κάνεις αντίστροφα! Μην κομπλάρεις αν σε κοτούν οι γύρω σου να ψιθυρίζεις αριθμούς! Είναι η γυμναστική του μυαλού σου. 

– Βούρτσισε τα δόντια σου με το αντίθετο χέρι – αν είσαι δεξιόχειρας με το αριστερό και το αντίθετο! Γενικά δοκίμασε να κάνεις κάποιες δουλειές με αυτό τον τρόπο. Όσο ενοχλητικό κι αν σου φανεί στην αρχή, θα δεις πως γρήγορα το μυαλό σου θα προσαρμοστεί.
 
Γενικά, έχε κατά νου, πως οποιαδήποτε δραστηριότητα κάνεις, πέραν των συνηθισμένων, κάνει το μυαλό σου να “ξεσκουριάσει” και να λειτουργήσει καλύτερα.

Read More

And More