Πώς θα σταματήσεις να δοκιμάζεις το φαγητό που μαγειρεύεις για να μην παχαίνεις; Με αυτό το trick!

Κοίτα να δεις που όταν μαγειρεύουμε σχεδόν όλες μας πέφτουμε σε αυτήν την παγίδα που λέγεται “να δοκιμάσω”. Κόβουμε το τυράκι, τρώμε και μια φέτα, βράζουμε τη σάλτσα, δοκιμάζουμε και 2-3 κουταλιές, φτιάχνουμε γλυκό, τρώμε σίγουρα τη μισή σοκολάτα και ό,τι περισσέψει από τη σαντιγί. Με αποτέλεσμα φίλη μου να χουμε ήδη πάρει περισσότερες θερμίδες και από όσο θα τρώγαμε! Ποιο είναι το trick να αντιστεκόμαστε στις δοκιμές όταν μαγειρεύουμε; Να τρώμε ταυτόχρονα μια σκληρή καραμέλα με έντονη γεύση, τύπου μέντα, κανέλα, λεμόνι. Και αυτό γιατί σύμφωνα με έρευνα, το έντονο άρωμα και η δυνατή γεύση της καραμέλας κρατά τη γεύση μας “απασχολημένη” για αρκετή ώρα. Τώρα ξέρεις πως θα αποφύγεις όλες αυτές τις “πονηρές” θερμίδες. 😉

Read More

And More