Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 26/2/2017

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Η ημέρα με την Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων κρύβει εκπλήξεις που θα σου αλλάξουν την οπτική που βλέπεις τα πράγματα. Αν έχεις ανασφάλειες φρόντισε να μιλήσεις με τα άτομα που εμπιστεύεσαι και να ακούσεις την γνώμη τους. Φρόντισε να απαλλαγείς από καταστάσεις που σε τραβούν πίσω στο παρελθόν και βάλε δυναμικά πλώρη για το μέλλον.

Αισθηματικές
Ο ερωτισμός και το πάθος θα κατακλύσουν σήμερα τους αδέσμευτους και τους δεσμευμένους του ζωδίου με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιο σας και να σας ευνοεί σημαντικά. Βγείτε έξω, διασκεδάστε, περάστε ουσιαστικό χρόνο με αυτούς που σας ενδιαφέρουν και μην διστάσετε να αποκαλύψετε τις προθέσεις σας. Θα ανταμειφθείτε!!!

Επαγγελματικές
Το πρόγραμμα και η σκληρή δουλειά είναι τα συστατικά της επιτυχίας. Με το να σκέφτεσαι και να μην πράττεις δεν θα πάς πουθενά. Πάρε λοιπόν την κατάσταση στα χέρια σου και απόδειξε σε όλους την εργατικότητα σου. Αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να εκτιμηθεί η δουλειά σου. Στα οικονομικά σου θα γίνουν συζητήσεις ή προτάσεις, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

/

Ταύρος
Σήμερα με την Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων έχεις τέτοια δυναμικότητα και τόση ζωντάνια που έχεις όλα τα φόντα για να ξεπεράσεις προβληματικές καταστάσεις που σε αγχώνουν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Πάρα πολλά σχέδια που έχεις προγραμματίσει θα τα κάνεις μια χαρά. Προσπάθησε να βάλεις σε μια σειρά τις εκκρεμότητες που έχεις και απόφυγε να εκνευριστείς.

Αισθηματικές
Οι αλλαγές που θα γίνουν σήμερα στην αισθηματική σου ζωή, μπορεί στην αρχή να σε αγχώσουν αλλά πολύ γρήγορα θα διαπιστώσεις ότι κάτι καλό κρύβουν για εσένα. Τόσο οι ελεύθεροι όσο και οι δεσμευμένοι του ζωδίου πρέπει να επαναπροσδιορίσετε τα ζητούμενα σας και να μιλήσετε ξεκάθαρα με τους άμεσα ενδιαφερόμενους, ώστε να ξέρουν και οι δεύτεροι σε τι στάδιο βρίσκονται.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό σου τομέα πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, για να μπορέσεις να δώσεις στους συνεργάτες σου να καταλάβουν τα σχέδια που έχεις. Παραδέξου όποια λάθη έκανες στο παρελθόν και κάνε κινήσεις για να ξανακερδίσεις την εμπιστοσύνη τους. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να κάνεις σωστή διαχείριση για να μπορέσεις να βγεις από το αδιέξοδο.

Δίδυμοι
Φρόντισε σήμερα να προγραμματιστείς περισσότερο. Μην κινείσαι με παρορμητικότητα γιατί θα πάρεις λάθος αποφάσεις. Με την Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων πρέπει να προσέξεις τις κινήσεις σου, γιατί έχεις μια τάση να θέλεις να φτάσεις μερικές καταστάσεις στα άκρα τους. Καλύτερα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να μπορέσεις να λύσεις αποδοτικά τις υποθέσεις που σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές
Χρησιμοποίησε την φαντασία σου για να προκαλέσεις τον σύντροφο σου και το πάθος πολύ εύκολα θα κυριαρχήσει και θα περάσετε ένα αξέχαστο βράδυ παρέα. Εσύ που είσαι μόνος σου, μία γνωριμία που έχεις κάνει το τελευταίο διάστημα θα πάρει ευχάριστη τροπή και ίσως σε οδηγήσει σε σχέση.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κρατήσεις τις ισορροπίες χωρίς να κάνεις καμία αλλαγή και να ξέρεις ότι τα σχέδιά σου θα αρχίζουν να υλοποιούνται. Με την Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο των Ιχθύων η μέρα είναι ακατάλληλη για να συγκρουστείς με τους ανωτέρους σου. Στα οικονομικά σου μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Είσαι σε περίοδο που πολλές καταστάσεις θα ισορροπούν και θα νιώθεις καλύτερα.

Καρκίνος
Θα γίνουν σημαντικές αλλαγές σήμερα στην ζωή σου και η μία έκπληξη θα διαδέχεται την άλλη, γεγονός που θα ασκήσει ουσιαστική επίδραση στη συμπεριφορά σου και στη στάση σου απέναντι στους ανθρώπους που σε περιβάλλουν. Με την Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων οφείλεις να είσαι σε εγρήγορση και να μην αφήσεις τις ευκαιρίες να περάσουν, γιατί θα αποβούν πολύ συμφέρουσες. Ανασκουμπώσου και κάνε τις κινήσεις που επιβάλλονται, όσο κι αν αυτό σε επιβαρύνει.

Αισθηματικές
Ο σύντροφος σου θα σου εκδηλώσει κάποια παράπονα που θα αφορούν την σχέση σας και το ότι δεν αφιερώνεις τον χρόνο που πρέπει και έχει ανάγκη και ο ίδιος για να αισθάνεται καλά. Φρόντισε να μην πας κόντρα στα λεγόμενα του γιατί τα πράγματα μπορεί να φτάσουν στα άκρα από εκεί που δεν το περιμένεις. Η αισθηματική ζωή των ελεύθερων Καρκίνων ευνοείται ιδιαίτερα και φέρνει στο κατώφλι σας πολλές ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου τα πας πολύ καλά και θα τα πας και καλύτερα. Φρόντισε σήμερα να μην χαλαρώσεις και να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά σε κάποια θέματα που χρειάζονται ειδικό χειρισμό. Οικονομικές συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν καλό θα είναι να τις προσέξεις αρκετά.

Λέων
Απόψε με την Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων κάποια γεγονότα και ειδήσεις θα σε αναγκάσουν να αλλάξεις το πρόγραμμά σου και τις ιδέες που είχες μέχρι τώρα. Επίσης ίσως χρειαστεί να αλλάξεις πορεία, για να αντιμετωπίσεις τις εξελίξεις. Θα πρέπει να αντιμετωπίσεις τα πράγματα με μεγάλο ρεαλισμό, αλλιώς θα μπλεχτείς και θα πνιγείς σε μια κουταλιά νερό. Κάποια σχέδια που έχεις σε εκκρεμότητα θα πάρουν καλύτερο δρόμο και θα έχεις την επιτυχία που περίμενες.

Αισθηματικές
Οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι του ζωδίου θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε σήμερα αν θέλετε να αφήσετε πίσω σας αυτά που σας πονούν και δεν οδηγούν την σχέση σας πουθενά ή αν θέλετε να συνεχίσετε να μεμψιμοιρείτε και να στεναχωριέστε με άλυτα προβλήματα. Οι δεσμευμένοι θα κάνετε κάποιες γνωριμίες, αλλά θα είναι επιπόλαιες!

Επαγγελματικές
Ο χώρος της εργασίας σου σήμερα είναι αποδοτικός και σύντομα θα δεις θετικά αποτελέσματα. Μετρίασε λίγο τις αντιδράσεις ενθουσιασμού σου και μην δίνεις στους άλλους να καταλάβουν την ικανοποίηση σου. Υπάρχει κίνδυνος εκμετάλλευσης. Μπορείς να κινηθείς καλά, αρκεί να κάνεις σωστές επιλογές και να μην παρασυρθείς σε έξοδα.

Παρθένος
Το κλίμα που επικρατεί σήμερα στην ζωή σου είναι θολό και δύσκολο εξαιτίας της Έκλειψης Ηλίου που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων κάνοντας σε ανυπόμονο και η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να κάνεις βιαστικές κινήσεις. Στον οικογενειακό τομέα θα υπάρξουν ευθύνες και υποχρεώσεις που θα σε τραβούν αδιάκοπα πίσω. Προγραμμάτισε μία κουβέντα με τους οικείους σου και ξεκαθάρισε την θέση σου.

Αισθηματικές
Οι διαφωνίες που θα προκύψουν σήμερα ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφο σου θα αφορούν τα κοινά σας οικονομικά και γι αυτό καλό θα είναι να μην τις αφήσεις να απομακρύνουν τον έναν από τον άλλον. Βρες ρεαλιστικές λύσεις που να συμφέρουν και τους δύο. Εσύ που ακόμη βρίσκεσαι σε περίοδο μοναξιάς, εκμεταλλεύσου τον ελεύθερο χρόνο σου για να βελτιώσεις και να ανανεώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου σήμερα πρέπει να προσέχεις σε ότι αφορά θέματα μελλοντικά. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες κρύβουν μεγάλο ρίσκο. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Φρόντισε να κάνεις αρκετή οικονομία, γιατί έχεις αρκετές υποχρεώσεις από παλιά που πρέπει να τακτοποιήσεις.

Ζυγός
Σήμερα η ατμόσφαιρα με την Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων θα είναι αρκετά έντονη και πρέπει να προσέχεις σε ότι κάνεις. Κοίτα να έχεις τεταμένη την προσοχή σου και τη διορατικότητά σου, για να μπορέσεις να προλάβεις προβληματικές καταστάσεις που ενδεχομένως θα έρθουν. Οι υποχρεώσεις που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές. Απαιτείται τεράστια προσοχή σε αποφάσεις που ετοιμάζεσαι να πάρεις.

Αισθηματικές
Θα δεχτείς σήμερα μία πρόταση από τον σύντροφο σου που θα σε χαροποιήσει πολύ και θα σου φτιάξει την διάθεση. Κι αν ακόμη το τελευταίο διάστημα έχετε απομακρυνθεί, τώρα ήρθε ο καιρός να μονιάσετε μία και καλή. Όσο και αν θέλεις να κρατήσεις «χαρακτήρα» μην την αρνηθείς… για το δικό σου καλό!!! Εσύ που είσαι ελεύθερος και επιθυμείς διακαώς ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, τόλμησε να εκδηλώσεις σήμερα τα συναισθήματα σου άφοβα και το αποτέλεσμα θα σε καταπλήξει.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου σήμερα θα έχεις άγχος, γιατί θέλεις να τελειώνεις πολλά πράγματα μαζί. Βάλε πρόγραμμα και οργάνωσε καλύτερα τον χρόνο σου, διαφορετικά και θα εκνευριστείς αλλά και δεν θα πετύχεις να τα βγάλεις πέρα. Στα οικονομικά κινήσου με σύνεση και μην κάνεις σπατάλες και έξοδα, που σε βγάζουν εκτός προγράμματος.

Σκορπιός
Η ημέρα με την Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων θα είναι κάπως δύσκολη για εσένα και το πλανητικό σκηνικό θα παίξει παιχνιδάκια με τα νεύρα και τις αντοχές σου. Προσπάθησε να μην ανακατεύεις τρίτα άτομα στις υποθέσεις σου και φρόντισε να τις λύνεις μόνος σου.

Αισθηματικές
Η ερωτική σου ζωή θα κινηθεί σε καλά επίπεδα και αυτό θα σε χαροποιήσει σήμερα. Οργάνωσε ένα ρομαντικό βράδυ για δύο και βγάλε από μέσα σου όλες τι ανασφάλειες που έχεις απέναντι στον σύντροφο σου. Οι συμβουλές του θα σε ηρεμήσουν… Εσύ που είσαι μόνος σου, αναζήτησε την παρέα ενός ατόμου που σε καταλαβαίνει και σε νιώθει.

Επαγγελματικές
Οι ιδέες σου σήμερα θα βρουν την κατάλληλη αντιμετώπιση από τους συνεργάτες και τους προϊσταμένους σου και αυτό θα σε ανταμείψει τόσο υλική όσο και ηθικά. Τα οικονομικά σου όπως αντιλαμβάνεσαι αρχίζουν και αυξάνονται και θα έχεις την εύνοια να τα σταθεροποιήσεις αλλά και να κλείσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος που σε αγχώνουν.

Τοξότης
Σήμερα με την Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων θα περάσεις κάποια αγωνία γύρω από τα οικονομικά σου, καθώς αναμένεται να προκύψουν κάποια απρόοπτα έξοδα. Ωστόσο με την Αφροδίτη να κινείται ακόμη στον Κριό και να σε ευνοεί, θα βρεις τρόπο να τα αντιμετωπίσεις και θα χαρείς ιδιαίτερα. Η αποφασιστικότητα σου θα σε σώσει από πολλές καταστάσεις που σε δυσκολεύουν.

Αισθηματικές
Μην πιέσεις σήμερα καταστάσεις που αφορούν την αισθηματική σου ζωή γιατί όλα κρέμονται σε τεντωμένο σκοινί. Τόσο εσύ όσο και ο σύντροφος σου περνάτε δύσκολα και πιεστικά στον χώρο της δουλειάς σας, που το τελευταίο που έχετε ανάγκη είναι να ξεσπάτε ο ένας στο άλλον. Εσύ που κάνεις παρέα με την μοναξιά, εκμεταλλεύσου το για να ανανεώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Πρέπει να τελειώσεις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που έχεις, για να μπορέσεις να προχωρήσεις στα σχέδιά σου. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Ότι συζήτηση γίνει και αφορά οικονομικά θέματα, να τα χειριστείς με πολύ μεγάλη προσοχή.

Αιγόκερως
Πρέπει να δείξεις ψυχραιμία σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει σήμερα στη ζωή σου με την Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων γιατί έχεις τη δύναμη και τα εφόδια να το λύσεις με τον καλύτερο τρόπο. Μόνο μην κάνεις υπερβολές! Πρέπει οι κινήσεις που θα κάνεις να είναι πολύ μελετημένες, για να αποφύγεις προβλήματα που θα δημιουργήσεις μόνο και μόνο από την βιασύνη σου.

Αισθηματικές
Μην επιλέγεις το μοναχικό δρόμο όσο κι αν ο σύντροφος σου σε πληγώνει. Πάρε το θάρρος να του μιλήσεις και στην περίπτωση που δεν σε κατανοήσει, δες τι άλλο μπορείς να κάνεις. Εσύ που είσαι ακόμη αδέσμευτος, βρες τους τρόπους για να πας κοντά στο άτομο που σε ενδιαφέρει και μην το αναβάλλεις άλλο. Ξεκαθάρισε τα αισθήματα σου και ανάλογα με την αντίδραση του, θα πράξεις…

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου δράσε προγραμματισμένα και μην αφήνεις καθυστερήσεις και αναβολές να σου ρίχνουν το ηθικό και να φέρνουν εμπόδια στην υλοποίηση των σχεδίων σου. Συνεργασίες θα φέρουν θετικά αποτελέσματα. Στα οικονομικά τα πράγματα δεν είναι όπως τα θέλεις. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Υδροχόος
Σήμερα με την Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων είναι πιθανό να προκύψουν απρόβλεπτα προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα και θα χρειαστεί να ασχοληθείς άμεσα με την επίλυση τους. Ίσως διαπιστώσεις ακόμη ότι υπάρχουν προβλήματα στην επικοινωνία με τους συνεργάτες ή ανωτέρους σου, γεγονός που θα σε στεναχωρήσει.

Αισθηματικές
Η ημέρα σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της για να περάσεις ένα όμορφο βράδυ ξεκούρασης με τον σύντροφο σου. Μπορείς να μιλήσεις μαζί του για όλα όσα σε απασχολούν και να μοιραστείς τις έννοιες σου και τις ανησυχίες σου για την πορεία της δουλειάς σου. Εσύ που είσαι ακόμη ελεύθερος, η θέση της Αφροδίτης στον Κριό θα φέρει στον διάβα σου ένα φιλικό πρόσωπο από το παρελθόν, που όμως έχει αλλάξει πολύ και θα σε γοητεύσει ιδιαίτερα.

Επαγγελματικές
Φρόντισε σήμερα να δείξεις μεγάλη προσοχή σε κάποια σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις στην πορεία της δουλειάς σου, γιατί υπάρχουν κρυφοί εχθροί και ανταγωνιστές που σου βάζουν τρικλοποδιές πίσω από την πλάτη σου. Στα οικονομικά τα έσοδά σου θα αρχίσουν να αυξάνονται. Κάνε τις σωστές επαφές και κλείσε συμφωνίες, που θα σου φέρουν τα έσοδα που θέλεις.

Ιχθείς
Η επιτυχία που περιμένεις έρχεται και θα την απολαύσεις σε όλη της την μεγαλοπρέπεια την σημερινή Κυριακή με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από την Έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται στο ζώδιο σου ευνοώντας σε. Συγκράτησε μόνο τη φαντασία σου και μην κινείσαι με συναισθηματισμούς, γιατί μπορεί να οδηγηθείς σε λανθασμένες κινήσεις που δεν θα σου φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Αισθηματικές
Η ημέρα θα σε ευνοήσει σήμερα να ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα που δυσκολεύουν και χαλούν το ερωτικό κλίμα της σχέσης σου. Απόφυγε ζήλειες και εμμονές με κάθε τρόπο. Εάν ψάχνεις να βρεις τον έρωτα της ζωής σου θα πρέπει να βγεις έξω, να κάνεις κοινωνικές επαφές και να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου. Με το να κάθεσαι στο σπίτι, οι πιθανότητες είναι ελάχιστες.

Επαγγελματικές
Μην κάνεις καμιά αλλαγή στην δουλειά σου και μην έχεις άγχος για την πορεία της. Τα πράγματα τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο και έχεις την βοήθεια των συνεργατών σου σε ότι χρειάζεσαι. Στα οικονομικά σου υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και να κάνεις και κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Read More

And More